מי בעד להציל את עומרי שתרים

דורית41

New member
../images/Emo32.gif מי בעד להציל את עומרי שתרים

את ידה!!!!אחת שתיים שלוששששש!נמכר!

shongold

New member
אלמלא 10% של השופטים וובה היה עולה

אפילו פרומיל אחוז - לא ניתן לו מהם!

rifkin1

New member
מצטערת דוריתוש אבל אני בעד

לוטם או וובה מבחינתי אחד משניהם צריך להיבחר וכמובן שמהבנות שרית קרפ.... סתתתתאםםםם....נראה לכם??? מהבמות זו רק ירדן המדהימה. דרך אגב, הנה תמונה של ג'קו ללא "השביל" ודווקא הוא כאן נראה ממש טוב.

talytal

New member
בסופו של דבר אני בסדר עם איך שזה

נגמר... כי היה די ברור שוובה לא באמת רוצה להמשיך. בשביל מה, כדי לשמוע עוד העלבות מהשופטים בשבוע הבא? אז לפחות הוא קיבל את הכבוד להגיע שני נגד כל הסיכויים, ולהיפרד כמו שצריך. והוא היה כל כך חמוד! מבחינתי התכנית נגמרה היום, כי אין לי בה יותר עניין, וכי כל הסיפור של "השופטים נגד וובה" עשה לי קצת גועל נפש מכל הקונספט. חוץ מזה, אני רוצה כבר שהיא באמת תיגמר, כי רק אז הפוקוס יחזור בקשת ל"כוכב נולד", וכתוצר לוואי, גם לג'קו...

בת 1986

New member
לוטם וירדן..........!

חבל שירדן לא עלתה בסוף.. היא מדהימה...

rootteem1

New member
מי הלך?

לא ראיתי, הייתי בסרט מדהים עם וויל סמית.. אוף רציתי לראות... טוב לא נורא... אבל מה היה בתוכנית?

בת 1986

New member
אממ.. כולם הלכו השאלה מי נשאר?..

אז לוטם ועדי עלו בגלגל הצלה!! רציתי שירדן..אוף

rootteem1

New member
חח כן זו הייתה הכוונה..

לוטם מדהים הגיע לו! וגם אני רציתי שירדן תעלה! היא הייתה כ"כ טובה! אבל היא תצליח בכל מקרה בתחום....

דורית41

New member
כולם הלכו חוץ מ..לוטם ועדי

זו בחירה ראויה. האמת היא-שלא ראיתי את הביצועים עצמם-חזרתי משיעור התעמלות מדמש לקראת סוף התכנית.

בת 1986

New member
היא רקדה מדהים (עדי) אבל...

באסה כי ירדן מה זה השקיעה כל העונה ורקדה מהמם ממש! ועדי עפה לה על התוכנית הראשונה ולא ראינו ת'השקעה שלה....... ועכשיו היא עלתה...

rootteem1

New member
זה באמת לא פייר..ירדן הייתה מעולה!

ודוריתוש רק בשביל להזדהות איתך ועם מיכל, הבחירה הראשונה שלי מהבנים גם הייתה בעמרי החתיך! ואז בלוטם... אבל באמת שהגיע ללוטם....

בת 1986

New member
וואי עמרי מושלם.......

לא מתאים לבנות ישראל להעיף אותו כל כך מוקדם..חח

שונית 7

New member
ריפ../images/Emo51.gif על הלינק.חזק ביותר ומסכם

פחות או יותר את מה שדיברנו כאן על דן חלוץ ועל אחרים.אני מודה שאתמול כן נחמץ לי הלב על טיס לוחם ומפקד שאחרי 40 שנות שירות נאלץ לעזב בצורה כזאת.מצד שני מהלך מוצדק:הוא באמת נושא באחריות למרות 6 שנים של הזנחה בתחום הבטחוני,זה שנהיה בתפקיד באותו זמן וניהל מלחמה כושלת חיב לשאת באחריות

למעלה