מי היצרן של הנעליים הקלות?

jalon

New member
../images/Emo32.gifמי היצרן של הנעליים הקלות?

חבר'ה, מישהו יודע מי היצרן של הנעליים הקלות שהצבא מספק? לחילופין, האם מישהו יודע על יצרן מתחרה, שעושה נעליים "צבאיות" טובות יותר מאלו שמספק הצבא? אני זוכר במעורפל כתבה מלפני שנה-שנתיים, אודות נעל חדשה וקלה שפותחה עפ"י דרישות הצבא, אך לא נרכשה מנימוקי עלות. מישהו מכיר ויודע מי היצרן? תודה, יונתן

פלסטיק

New member
פעם זה היה אלבה

אבל זה היה מזמן, היום אני לא יודע תנסה לשאול בחנויות לציוד משלים לחייל (כמו ריקושט), אולי הם יודעים.

helius

New member
קיבוץ גבעת השלושה

מייצרים לצבא גש לחנות ותקנה נעליים קלות כשרות למהדרין

לך לחנות "ריקושט" ודומות לה...

...וגם תעשה סיבוב בנעלי "נגה"... מהנסיון שלי...הקלות מתפרקות מהר, לא מתלהב... הכבדות, חזקות מסיביות, מחזיקות לאורך שנים...כמה אתה כבר הולך במילואים?...קח כבדות...

jalon

New member
ריקושט בעייתיים

בחנות אחת אמרו לי שיש להם נעליים מתוצרת הארץ (ב-360 ש"ח!), ובאחרת אמרו שיש להם נעליים תוצרת סין (ב-380 ש"ח!). באשר לנעלי נגה - לפני 6-7 שנים קניתי נעליים קלות שלהם, ועכשיו, אחרי שנתיים שלא השתמשתי בהן, הלכתי איתן למילואים והן התפרקו תוך שעה (!!!). זה היה די מביך. נשרו לי חתיכות גדולות מהסוליה. למעשה, כל החלק התחתון של הסוליה התפרק. מישהו אמר לי של"נגה" היתה סידרה דפוקה, ושכנראה הנעליים שלי נמנו עליה...

ניר נגר

New member
מה אתה קונה נעליים מכספך???

צה"ל אחראי לנפק לך נעלי מילואים! חבל על הכסף שלך.. מספיק אנחנו עושים מילואים גם לקנות את הדברים הבסיסיים? כמו נעליים? ברוך הבא איש, ראיתי שאתה סטודנט...אשמח מאוד אם תעדכן אותנו (ואפילו תפנה את חברייך הסטודנטים לכאן אם יהיו בעיות במילוי האמנה) האם עומדים באמנה לסטודנט המשרת במילואים שנחתמה לא מכבר, האם יש התחשבות? שינוי ביחס? מקויימת?

jalon

New member
הצבא נותן רק נעלי ב', לא?

אין לי עניין לחתום על נעליים שמישהו אחר נעל לפני, וגם לא נראה לי שמישהו יתן לי נעליים קלות. אני אמור לעשות מילואים באבטחת מתקנים, שום דבר קרבי במיוחד, אבל לא נראה לי לנעול נעליים כבדות. היום הייתי בחנות שמכרה נעליים קלות תוצרת סין. נראו מאיכות בינונית, אבל להפתעתי הן הגיעו עם ספידות פנימיות מאיכות לא רעה, בעוד שהנעליים הצבאיות מגיעות בלי כלום בפנים.

ניר נגר

New member
לפי דעתי אם אתה לא עושה שירות קרבי

ולא עומד יותר מידי על הרגליים אל תשקיע מאוד שקלים, לא שווה. מקסימום קנה רפידות ותכניס לנעליים. אבל אם אתה רוצה להשקיע בשביל הנוחות..מי אני שאגיד לך אל תשקיע? :)) דרך אגב...ברוך הבא לפורום

שמעתי על נעל

שמעתי על נעל צבאית של צבא אוסטרליה שהיא ממש סוף הדרך גם קלה גם נוחה וגם עמידה בתלאות הדרך אבל נורא יקרה ... אז כבדיוני תקציב הביטחון ידונו לפי נוחות הנעלים של החיילים כמו באוסטרליה אולי גם אצלנו היא תהיה

למעלה