מי מממן לי רכטיס טיסה?
S shikma r New member 10/4/06 #3 אגב טיסות אני טסה מפה עוד מספר חודשים לחיים טובים יותר באוסטרליה לפני החרא של הצבא (קטינה בלה בלה..נודניקים קנאיים וזקנים). מיטשהו מעוניין להצטרף עימי לטיסה בת מינימום 24 שעות?!
אגב טיסות אני טסה מפה עוד מספר חודשים לחיים טובים יותר באוסטרליה לפני החרא של הצבא (קטינה בלה בלה..נודניקים קנאיים וזקנים). מיטשהו מעוניין להצטרף עימי לטיסה בת מינימום 24 שעות?!
S shikma r New member 11/4/06 #8 עוד לא סגרנו על זה שאני קטינה?! אגב, יש מצב היית בבגרות בתאטרון ברופין מר "אני חש גדול וחכם יותר מכולם" ?
עוד לא סגרנו על זה שאני קטינה?! אגב, יש מצב היית בבגרות בתאטרון ברופין מר "אני חש גדול וחכם יותר מכולם" ?
פ פרובוקטור New member 12/4/06 #9 בטח שהייתי ואני לא חש גדול וחכם מכולם. אני קצת גדול וקצת חכם וזה מספיק לי לעת עתה (יש מספיק קטינות אז אין לי מה להתלונן).
בטח שהייתי ואני לא חש גדול וחכם מכולם. אני קצת גדול וקצת חכם וזה מספיק לי לעת עתה (יש מספיק קטינות אז אין לי מה להתלונן).
G Gevakumon New member 12/4/06 #10 מה הקטע של הקטינה בדיוק? כאילו שכולכם לא הייתם קטינים לפני חצי דקה בדיוק (כן..גם אני) ולא הייתם מתים לחזור להיות (ככה זה חוקי לבעול קטינות )
מה הקטע של הקטינה בדיוק? כאילו שכולכם לא הייתם קטינים לפני חצי דקה בדיוק (כן..גם אני) ולא הייתם מתים לחזור להיות (ככה זה חוקי לבעול קטינות )