מי מתגייס ומתי? אני ב12 באוקטובר.
M maglor New member 8/6/04 #5 אוקיי, הכוונה הייתה למי שיודע את התאריך כלומר הוא ביב' או שהוא כבר יודע
S S h a d o w f a x New member 8/6/04 #8 30 ביוני 2005 טכנית... אבל.... לא החלטתי אם אני עושה שירות לאומי או צבא עדיין.
א אפרת85 New member 9/6/04 #10 25 ליולי 2004... אבל ידידים שלי אמרו לי שבשבועות הקרובים זה ישתנה,אז לא יודעת..
R RaviDJ New member 11/6/04 #19 איזה כיף! מנהלת הפורום חיבקה אותי! חחחח בכל אופן אולי זה תאריך גם של קרביים וגם של כאלו שלא קרביים לך תדע...
איזה כיף! מנהלת הפורום חיבקה אותי! חחחח בכל אופן אולי זה תאריך גם של קרביים וגם של כאלו שלא קרביים לך תדע...
A Anat L New member 11/6/04 #20 חח רביד? זוכר אותי?../images/Emo6.gif אני מתגייסת באפריל מה לעזאזל אני יעשה 10 חודשים עד אפריל?
A aniviel New member 11/6/04 #21 אה... תטוסי איתי לבריטניה!! (אה אופס, את כבר עושה את זה... ) חח רביד, קבל עוד חיבוק מהמנהלת חח שותפי לפשע... (הלכנו לראות הארי פוטר, זה פשע חח)
אה... תטוסי איתי לבריטניה!! (אה אופס, את כבר עושה את זה... ) חח רביד, קבל עוד חיבוק מהמנהלת חח שותפי לפשע... (הלכנו לראות הארי פוטר, זה פשע חח)
R RaviDJ New member 11/6/04 #22 בטח שזוכר אותך ענת מה המצב ענתוווש? ויייששששששששש עוד חיבוק מהמנהלת!! חחחח
ן ןliiiiii8iiiiiilן New member 10/6/04 #18 מוזר... זה מה שאמרו לי ש15 באוגוסט זה תאריך של כל הקרבים. יכול להיות שהשנה שינו את זה או משהו... אני עדיין לא יודע מה אהיה בצבא, אבל סביר להניח שזה קרבי בגלל הפרופיל שלי
מוזר... זה מה שאמרו לי ש15 באוגוסט זה תאריך של כל הקרבים. יכול להיות שהשנה שינו את זה או משהו... אני עדיין לא יודע מה אהיה בצבא, אבל סביר להניח שזה קרבי בגלל הפרופיל שלי