מי ראה CSI מיאמי היום? אין על הפרק הזה,לירז?
T the whole shebang New member 22/7/07 #1 ../images/Emo32.gifמי ראה CSI מיאמי היום?../images/Emo123.gif אין על הפרק הזה,לירז?
L liraz love siral New member 22/7/07 #2 ראיתי, ראיתי!../images/Emo14.gif איזה פרק נדיר! וזו שרצחה אותה (שכחתי איך קוראים לה) ממש מוכרת לי, את יודעת איך קוראים לה במציאות? וההמשך יהיה ביום שבת או ברביעי? (כי אני לא רואה ברביעי, אבל אולי אני אתחיל לראות ) טוב, חפרתיD:
ראיתי, ראיתי!../images/Emo14.gif איזה פרק נדיר! וזו שרצחה אותה (שכחתי איך קוראים לה) ממש מוכרת לי, את יודעת איך קוראים לה במציאות? וההמשך יהיה ביום שבת או ברביעי? (כי אני לא רואה ברביעי, אבל אולי אני אתחיל לראות ) טוב, חפרתיD:
T the whole shebang New member 22/7/07 #3 חחח המשך ביום שבת וכן גם לי היא מוכרת אבל אין לי מושג אוי זה היה מצחיק
L liraz love siral New member 22/7/07 #4 אה סבבה, אני אראה../images/Emo14.gif גם אמא שלי אמרה שהיא מוכרת לה
L liraz love siral New member 22/7/07 #6 כן, היא ראתה איתי../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif אבל היא לא ראתה איתי עד הסוף, הלכה לישוןD:
L liraz love siral New member 22/7/07 #8 זה אמא שלי, המוזרות בהתגלמותהD:../images/Emo14.gif אבל אין על אמא היא ראתה את ההתחלה אבל היא הייתה עייפה אז היא הלכה לישוןD:, בטח שהיא תחזור מהעבודה היא תשאל מה היה
זה אמא שלי, המוזרות בהתגלמותהD:../images/Emo14.gif אבל אין על אמא היא ראתה את ההתחלה אבל היא הייתה עייפה אז היא הלכה לישוןD:, בטח שהיא תחזור מהעבודה היא תשאל מה היה