מכובס

Miss CB

New member
כיבסו ת'עוף. לא כזה קשה.

אתם יודעים מה ראיתי היום בשני ספרי לימוד שונים (שהם בכלל לא לשכבה שלי... עבודה של סופ הקיץ
)?? אחד לא כזה מפתיע שהוא על היסטוריה עד 1970, אז היה תמונה של הביטלס. השני זה ספר ספרות עם כל מיני שירים וסיפורים קלאסיים... אז היה תרגום של שיז ליבינג הום...
*נ.ב.: שזה די מטופש, למה דווקא זה?! יש להם שירים יותר מתוחכמים לירית. בטוח יש. שיז ליבינג הום, לירית, זה כמו נסיון נואש לכתוב משהו מתוחכם כזה שיקח לך שנה להבין את המשמעות שמוסתרת, רק שזה לא הצליח כל כך.

Miss CB

New member
FUN?!

דווקא כיף הוא הדבר היחיד שכסף לא יכול לקנות? אשכרה נסיון טוב שהתפקשש. הייתה מעריכה את השיר הרבה יותר (שהוא שיר טוב אגב, המנגינה שלו נהדרת) אם הוא היה מדבר על כך שאהבה אי אפשר לקנות או שבכלל לא הקדישו לה זמן או שהיו כל היום בעבודה או מה. אבל הם אהבו אותה וקנו לה מתנות והקדישו לה מזמנם, לא בצורה כייפית מספיק. תעשו טובה.

רק שנייה

את רוצה שיאמרו: she's having love? או אולי: she's having time with people after her parents left her alone all the time while they were working? את באמת היית רוצה נאום כזה באמצע השיר? את צריכה להבין את השיר כמו שהכוונה הייתה, לא כמו שהמוזיקה וקוצר הזמן הגבילו את המילים.

לא הבנת את הדוגמא

הכוונה הייתה שאין מקום להסבר בבית אחד של 7 שורות למשמעות של שיר שלם. אי אפשר להסביר בדיוק בשיר. אפשר לגרום למאזין להבין, ואני לפחות הבנתי.

Miss CB

New member
כמה אנרגיה, יא אללה...

להתווכח על עשרה נושאים שונים בבת אחת (האם אני צריכה להבהיר שהכוונה אינה 10 במילוליות אלא הגזמה לצורך העברת נקודה?) אם יש פה מישהו שמסכים איתי שהשיר הזה לא עושה לו את זה מבחינת המלים, אנא שתפו פעולה, קשה לי להיות במערכה לבד נגד מקה.

תסלחי לי?

מערכה? והשיר הוא דווקא מצויין מבחינת מלל ומבחינת מנגינה, ולמעשה הוא השיר הכי טוב, באלבום שרבים יקראו לו הכי טוב (ואני לא אחד מהם) של הלהקה הכי טובה.

The Mad Hatter

New member
*משתפת פעולה*

מבחינת המילים השיר בסדר, אבל אני מסכימה עם טלי שיש לביטלס שירים עם מלים הרבה יותר טובות ממנו. וגם לי fun היה נשמע טיפה תקוע. אבל משום מה נתקלתי בהרבה מצבים שהוכיחו לי שלמורים לספרות דווקא יש חיבה יתרה לשיר הזה. *_*

Miss CB

New member
טודע...!

נראה לי החיבה זה כי זה שיר מוכר יחסית שלהם, וזה נוסטלגי בשבילם

כן!

זה בטח הספר היסטוריה שלי יש, או יותר נכון היה! (אין יותר הסטוריה!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!) יש שם תמונה של הביטלס ותמונות מוודסטוק

Miss CB

New member
נכון נכון

היה גם משו על וודסטוק! וזה עם השיר הוא "מגוון" נדמה לי, ספר אדום כזה.

אלרוס

New member
תגובה

בקשר להיא עוזבת את הבית, זה בספר הספרות שלי משנה שעברה וזה בקטע על בלדות, יש לי ספר הסטוריה שבו מופיעה תמונה של סרג'נט פפר

למעלה