מכונת גילוח

../images/Emo32.gifמכונת גילוח../images/Emo53.gif

שלום לחברי הפורום החביב סליחה שאני נדחפת לכם כאן, אבל זה הפורום היחידי שאני מכירה שיש בו גברים נחמדים שיעזרו לי (אני רק בפורומים של הריונות ותינוקות בדר"כ) בכל אופן, אשמח אם תעזרו לי לבעלי היקר יומולדת בקרוב (ממש באותו יום של תאריך הלידה המשוער (עוד החודש) ולכן אני רוצה לרכוש עבורו מתנה כמה שיותר מוקדם כדי לא להיתקע אחרי מחשבות מרובות חשבתי אולי לקנות לו מכונת גילוח, הוא שונא להתגלח, תמיד נחתך ועייף מידי לעשות זאת בערב או בבוקר (כיוון שהוא קם בלילה לבייבי) האם מכונת גילוח נשמעת רעיון טוב? אלו מכם שיש להם נסיון במכונות- אולי תוכלו להמליץ לי על משהו טוב ואיכותי? ראיתי כ"כ הרבה סוגים באינטרנט ואין לי מושג מאיפה להתחיל. הדבר היחידי שאני יודעת שהיא לא צריכה להיות על סוללות, יכולה פשוט להיות מחוברת לחשמל בחדר אמבטיה אשמח לעזרתכם תודה ולילה טוב

Master Stav

New member
מכונות הגילוח רטוב של פיליפס

משתמש ומאד אוהב .... מתנה פרקטית וחמודה
שיהיה במזל טוב

Master Stav

New member
החדש ביותר שקיים ....

נכנסים לחנות ומבקשיםאת המלצת המוכר ( רצוי שיהיה גבר ) אגבבאלנבי תל אביב בקרבת התחנה המרכזית זה הכי זול

Master Stav

New member
תמיד הייתה לי חיבה לאננסיות ....

הנה שלא תגידי שלא דואגים לך :

MrCheff

New member
מצטרף לסתיו

ממליץ על מכונת גילוח רטוב של פיליפס. עדיף מכונה בלי הקרמים משום שיש אנשים שרגישים לקרם (כמוני) ואז משתמשים במכונה בלי הקרם וחבל לשים עוד כסף על קרם שלא משתמשים בו.

יוסף בא

New member
עדיף נטענת

הם יותר נוחות ולא נופלות באיכותן מהה שכן הן יותר יקרות ספציפית אני לא משתמש מאז התיכון אז אין לי מוסג מה רץ היום בשוק

למעלה