מכירות אותו
ל לירונילה היחידה New member 6/10/04 #5 אהההההההההה ../images/Emo12.gif ../images/Emo9.gif חח תודה על התיקון
B BrowN EyeD GirL1 New member 6/10/04 #7 אההההה... קוראים לא אריק!!! ...יווו אי מהת על הסרט בת הים הקטנה...
מ מיצי007 New member 6/10/04 #9 כן... לא ראית חצי מזה אפילו וזה אגב מה שעשיתי,לשאלת ה אורחת.... ישבתי וראיתי סרטים מצוירים חוץ מבת הים הקטנה כי איבדתי את זה אבל זה לא משנה,אני תמיד אוהב את אריק אז מה אם הוא דמות מצוירת,הוא לא כוסי? ראי עד כמה
כן... לא ראית חצי מזה אפילו וזה אגב מה שעשיתי,לשאלת ה אורחת.... ישבתי וראיתי סרטים מצוירים חוץ מבת הים הקטנה כי איבדתי את זה אבל זה לא משנה,אני תמיד אוהב את אריק אז מה אם הוא דמות מצוירת,הוא לא כוסי? ראי עד כמה
ה ה אורחת New member 6/10/04 #12 חחחחח זה הכל מצחיקולה! אני לא יודעת מה איתך, אבל אני מעריצה מושבעת של סרטים מצוירים מכל הסוגים ואם למישו יש בעיה עם זה שיקפוץ לי! חחח
חחחחח זה הכל מצחיקולה! אני לא יודעת מה איתך, אבל אני מעריצה מושבעת של סרטים מצוירים מכל הסוגים ואם למישו יש בעיה עם זה שיקפוץ לי! חחח
B BrowN EyeD GirL1 New member 7/10/04 #14 חחחחחחחחחחחחחח... בכיף בובע!!!תאהבי כמה שבא לך דמויות מצוירות!!!אני גם אוהבת סרטים מצוירים ואני לא מתביישת להגיד שאני עדיין רואה סרטים מצויירים ואפילו סדרות!!! ...מצוירים שולטים!!!ואריק באמת שאווההה!!
חחחחחחחחחחחחחח... בכיף בובע!!!תאהבי כמה שבא לך דמויות מצוירות!!!אני גם אוהבת סרטים מצוירים ואני לא מתביישת להגיד שאני עדיין רואה סרטים מצויירים ואפילו סדרות!!! ...מצוירים שולטים!!!ואריק באמת שאווההה!!
ה ה אורחת New member 6/10/04 #11 זה אריק!!! הנסיך הכי שווה של דיסני! איך אהבתי אותו שהייתי קטנה, פעם אחת עבודה מוצלחת של המאיירים בדיסני פעם אחת הם הצליחו ליצור נסיך יפה מההאגדות ולא סתם איזה קוקסינל מגעיל חיחיחי
זה אריק!!! הנסיך הכי שווה של דיסני! איך אהבתי אותו שהייתי קטנה, פעם אחת עבודה מוצלחת של המאיירים בדיסני פעם אחת הם הצליחו ליצור נסיך יפה מההאגדות ולא סתם איזה קוקסינל מגעיל חיחיחי
ה ה אורחת New member 6/10/04 #13 או או ועוד משו ../images/Emo3.gif Call me crazy אבל לאריק ובראד יש אותו אף! רק שלאריק יש מן גבעה קטנטנה ולבראד לא חחחחחחח תצחקו כמה שאתן רוצות אבל זה נכון חיחיחי למרות ש.... אני עדיין לא מאוהבת בו (אריק) אבל מיצי, נו פרובלם, מובן לחלוטין! חיחיחי
או או ועוד משו ../images/Emo3.gif Call me crazy אבל לאריק ובראד יש אותו אף! רק שלאריק יש מן גבעה קטנטנה ולבראד לא חחחחחחח תצחקו כמה שאתן רוצות אבל זה נכון חיחיחי למרות ש.... אני עדיין לא מאוהבת בו (אריק) אבל מיצי, נו פרובלם, מובן לחלוטין! חיחיחי