מכירים את האנשים האלה

../images/Emo32.gif מכירים את האנשים האלה

שסובלים וכדי שלסבל שלהם יהיה הצדק קיומי, הם מראים ובוכים עליו לכל העולם? יפה. אז תכירו עם מה אני חיי. קוראים לזה פודרה, וכן הנעליים שלי הם בהחלט שם איפשהוא. עכשיו יש כאן מישהי שמוצאת את זה סקסי? כנראה שלא. נו מילא שיהיה.

מה לא ברור?

אה כן, שכחתי, אתן לא טנקיסטיות. אז מבלי לגרום לשרשור הזה להפוך ליותר מדי אוף-טופיק, פשוט תדעו שקיים בעולם הזה מקום שבו החול הוא מאד חולי. זהו.

HyPeR SoNiC

New member
אוקיי.......

אז מה אתה מנסה להגיד פה בעצם? עוד לא הבנתי את הפואנטה.... סורי

Lanni

New member
רוצה שיראו את מר גורלו ../images/Emo13.gif

מותר לו, לא?

Zoharrr

New member
Ho my god!!!!!!

אני ראיתי שנבחרתי להיות הערפרדית לפני שבועיים ואני רוצה להגיד שאני ממש ממש ממש מצטערת שלא עניתי פשוט לא היה לי אינטרנט ולא היה לי איך לראות את זה.... ברשותכם אני אענה עכשיו על השאלות של כ-ו-ל-ם.. מה דעתך על זוהר(המלך)?שונאת... *מה דעתך על אלוויס (המלך)?מצחיק אותי... *איך את מתייחסת לאנשים שבגיל 20 פלוס עדיין אוהבים לעשות יותר שטויות מבנים בגילך?תלוי איזה שטויות באיזה נושא ובאיזו רמה... *איך תתייחסי לזה שילד בן 11 יפגין יותר בגרות ממך?אוריד את הכובע בפניו.. *בכמה משפטים, איך את רוצה את הגבר שלך?בתכונות: איש טוב,חכם(שונאת אנשים טיפשים!),כן,מצחיק אבל חובה שיהיה מצחיק כי אני בחורה שעצובה הרבה וצריכה שיצחיקו אותה ושיהיה נדיב כי אחת שאוהבת לתת(לא במובן ההוא...) *איזה כינוי חיבה הדביק לך אח שלך?לא יודעת...זירי,זואי... אם היה לך צב, איך היית קוראת לו? יהושע(LOL) מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי?לשיר, לשמוע מוזיקה(מוזיקה ושירה זה החיים שלי), לצייר,לכתוב,לדבר באינטרנט ולצאת לבלות. איך הגעת לפורום?מאיזושהי כתבה שראיתי בשער של תפוז. האם יוצא לך ללכת הרבה "מכות" אם הבנים? וכמה מהם את "מכסחת"? חחחחח אני מזה אוהבת ללכת מכות...שנה שעברה עשיתי למישהי סימנים כחולים ברגליים ותלשתי לאחת אחרת את כל השערות(הן התחילו!!!!!)... עם בנים אני הולכת מכות רק אם הם ידידים שלי , כי רק ידידים שלי מחזירים לי באמת. מה דעתך על משינה?הדבר היחיד הטוב שיצא מהמדינה שלנו.חולה עליהם!!! ולא כמו שכל הנוער בגילי שגילה אותם רק שנה שעברה, מאז שהיטיתי קטנטונת אחים שלי לימדו אותי מהם אפילו יש לי מוקלט את ההופעת פרידה שלהם מאז בכיתי כשהם התפרקו.... מה יש לך להגיד בקשר לזה שאת צוציקית? תיזהר.אבל באמת תזהר.אני עוד אפליק לך!וחוצמיזה לפחות אני לא זקנה כמוך!!!!!!!! רוקיסטית, רוקרית, ראפיסטית, סטייליסטית או סתם נורמלית? רוקסטית ורוקרית זה לא אותו דבר? אקיצר אחת מהם או שניהם ביחד. העדפה אצל בנים - ע"ע סעיף מעל. האימפריה הצהובה מת"א - אלופת אירופה או אלופת אירופה?מה???? ודברי האחרונים: סליחה שהברזתי לשבועיים............

בשלולית

New member
איזה מתוקה!!

איך אני שמחה שחזרת!! מה זה דאגתייייייי טיפשה! לא אומרים שמתקשרים ומתנתקים לשבועיים!

למעלה