מלא זמן לא הייתי פה..

gilmorefreak

New member
../images/Emo32.gif מלא זמן לא הייתי פה..

אז חזרתי לבקר..התייאשתי ממכם כי אני רק בסוף העונה השנייה וכל דבר שמסומן ספוילר אני לא יודעת למתי וכבר הרסתי לעצמי המון דברים
בכל מקרה יש לי שאלה ממש לא קשורה..אם אפשר..בעעע..איך אני הופכת תא תפוז לאתר בית שלי
הוא היה- לא זוכרת איך שמתי אותו..
, ועכשיו איזשהו אתר השתלט לי-פשוט חוצפה
בכל מקרה..מאוד אעריך את העזרה..

RenanaD

New member
יא, התגעגענו!!

ומעכשיו נשתדל לכתוב את מס' הפרק של הספוילר בכותרת ההודעה, נכון?! *כן, תגידו כן* אמממ... תעשי "קופי" ("העתק") לכתובת של תפוז. תלחצי במקש הימני של העכבר על האייקון שכתוב בו E בכחול (שאת פותחת איתו דף אינטרנט). יפתח לך חלון, תבחרי "Properties" ("מאפיינים", בעברית). תעשי "פייסט" ("הדבק") לשורה הלבנה, "Apply" ו-"OK". יכול להיות שיש דרך יותר קצרה, אני לא יודעת, לא עולה לי בראש כלום כרגע חוץ מזה... מה שכתבתי ברור בכלל?!?

קרלוצה

New member
../images/Emo43.gifיותר פשוט>>>>

כנסו לעמוד הראשי של תפוז ותלחצו דאבל קליק על הסמל של תפוז למעלה בצד ימין, ואז תיפתח שאלה אם ברצונכם להפוך את תפוז לדף הבית שלכם? ותילחצו כן

RenanaD

New member
אבל... אבל... אבל...

אם היא רוצה שדף הבית במחשב שלה לא יהיה דף הבית של תפוז, אלא נניח דווקא איזה פורום מתפוז?! או העמוד של הפורומים?! הא?! הא?!? הא?!?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Moreiro

New member
ברוכה השווה ../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

התגעגענו

gilmorefreak

New member
תודה כולם!../images/Emo24.gifגם אני התגעגעתי...

ותודה רבה על העזרה.. ואני אבוא לבקר יותר..עכשיו כשחופש אז בכלל..(יש עוד בגרות אבל אווף למי בכלל יש כוח ללמוד
)

rifkin1

New member
נצל"ש: עונה רביעית - זה לא ספויילר

זוכרים שאמרתי שיהיו רק 20 שני פרקים בעונה הרביעית? איזו באסה? אז לא כל כך מהר.אורך שני הפרקים הראשונים הם...2. אז ככה שיוצא שלא הפסדנו. ואני מאוד מקווה ש JJ יקיים את ההבטחה שלו ויחזיר לנו את HAPPY ALIS, שזה אומר המון סידני ווהן... אם חזרתי על מידע שאתם כסר יודעים אני מצטערת.

למעלה