מלהולנד דרייב

../images/Emo32.gif מלהולנד דרייב

שלום לכולם... אז ככה, אני מסתובבת כבר הרבה זמן בפורום הזה ואף פעם לא יצא לי לכתוב הודעות. היום סוף סוף נרשמתי ורציתי להמליץ לכם על מה שהוא לדעתי הסרט הטוב ביותר שראיתי - "מלהולנד דרייב" של דיוויד לינץ´. הסאברים יאהבו אותו - it´s got a whole blonde/brunette thing going on...
מה שכן, זה סרט לא פשוט בכלל ומי שחייב תשובות ודאיות בסוף הסרטים שהוא רואה - עדיף שיחסוך מעצמו את הצפייה, זה עשוי לשגע אותו... ובלי קשר - רציתי לומר שזה אחד הפורומים היותר אכפתיים כאן בתפוז, אנשים לוקחים כאן דברים קשה. אני משערת שגם אני אתנהג ככה בקרוב.. בכל מקרה, נחמד להצטרף. :)

danlian

New member
סרט יפה אבל...

קודם כל ברוכה הבאה , אני בטוחה שתהני מהפורום . בקשר לסרט אני חשבתי שהוא היה מדהים עד לסוף . לא הבנתי את הפואנטה ומזה השתגעתי כי הפואנטה נראתה כזאת מעניינת
בסוף חברה שלי נתנה לי לינק להסבר ובחיים לא הייתי מנחשת את הפואנטה . עוד סרט נחמד וקליל הוא Kissing Jessica Stein . ראית? תהני מהפורום דנה

קצת תשובות...

הממ... האמת היא שאני חתול די רגוע בימים כתיקנם אבל מה זה לעומת ניק מגניב.
בקשר לסרט, התפרסמה לא מזמן כתבה בעיתון "העיר" המספקת פירוש אחד - ולוגי ביותר, לדעתי - לסרט. גם אם הוא לא ה"נכון", הוא מנומק מאוד. מי שרוצה לקרוא את הכתבה יכול לכתוב לי אימייל ל - [email protected] ואני אשמח לשלוח. את "ג´סיקה" לא ראיתי אבל שמעתי רק דברים טובים.

למעלה