מלחמה בין ידיעות ומעריב

דורית41

New member
../images/Emo32.gif מלחמה בין ידיעות ומעריב

בעניין נינט טייב-כן עוזבת/לא עוזבת את הארץ,ומעריב כמובן משמיץ את ידיעות- באתר של NRG/רכילות. אני לא בעד מלחמות גם לא של עיתונים,אבל אם כבר ,שיריבו בעניין נינט ויעזבו את ג'קוש בשקט.

דורית41

New member
נכון,שמתי לב-

שידיעות לא כתבו מילה וחצי מילה על החזרה להופעות,או על מסיבת יום ההולדת. זה מוזר.

דורית41

New member
מוני ויאנה

נראה לי שמכל הפורום הענק הזה,אנחנו היחידות שערות. או היחידות שלא צופות שוב בספיישלים.

alona37

New member
אני גם ערה../images/Emo13.gif

ולא , אני לא רואה שוב ושוב את הספיישלים...

moon line

New member
אולי השאר נגמלו? ואנחנו עדיין

נשארנו בקבוצת התמיכה?אמאל'ה?!

talytal

New member
מי נגמל? השתגעתן? ../images/Emo6.gif

מג'קו לא נגמלים כל כך מהר!

דורית41

New member
חס וחלילה חס וחלילה

טפו טפו טפו. אי אפשר להגמל מתופעה כזו. מה,את רוצה לומר לי שנשארנו קומץ?מה פתאום. תווכחי בעצמך בעוצמת הגמילה...בהופעה בת"א.

talytal

New member
נכון שזה מוזר? גם אני שמתי לב

מבחינת מנויים של ידיעות ג'קו עדיין לא חזר, עד כמה שהם יודעים. זה ממש הזוי. בעוד שבמעריב כבר הקדישו לחזרה שלו שער אחורי, הפנייה בשער הראשי, וכמה איזכורים במדור הרכילות, בידיעות לא כתבו פסיק בנושא. אלא אם כן מחשיבים את פנאי פלוס, ואני לא. אני ממש מקווה אבל שיירדו עם המלחמות אגו שלהם מג'קו, כי היה לזה חלק מאוד גדול בסיבה לניפוח ההיסטרי שגרם לעליהום, וממש ממש לא בא לי לראות שידור חוזר של זה.

דורית41

New member
אני עדיין מחפשת בידיעות מדי יום

באדיקות,אולי יפרסמו אזכורון קטן לקאמבק. כנראה שזה לא במקרה,יתכן מאוד שזה חלק מאסטרטגיה כלשהיא של העיתון או טדי הפקות,לא יודעת,קטונתי.

talytal

New member
גם בהתחשב בזה שידיעות היו

אלו שפירסמו את הכתבה "להציל את ג'קו" שניסתה לברר איפה הוא ומה קורה איתו במהלך הפסק זמן, וטענה שהוא יחזור רק באפריל - הייתי מצפה שדווקא הם ירצו לעשות איזשהי כתבת המשך בנושא. מצד שני, יכול להיות שדווקא בגלל שהם רוצים לעשות כתבה גדולה, הם לא מפרסמים כרגע כלום. באמת אי אפשר לדעת. נחיה ונראה.

מגושקה

New member
אני דווקא די מחזיקה מידיעות

וחושבת שהם פועלים מתחת לשטח בעניין ג'קו. לפי דעתי כתבה עם ראיון של ג'קו תביא הרבה רייטינג לעיתון שהיא תהיה בו. אז למעריב דרך ארוכה (ומלאת ליקוקים) כדי לגרום לג'קו להתראיין אצלם (ובאותה הזדמנות ליישר את ההדורים עם טמירה, אחת מהכוחות המרכזיים בשוק הבידור הישראלי) ולכן פתאום אנו רואים אצלם מגמה חיובית בקשר אליו. ואילו ידיעות כביכול כדי לנקות עצמם מהראיון שעשו לו אחרי הזכיה הציגו אותו כמו ישו בכתבה המעציבה האחרונה. אבל אני די בטוחה שמתחת לפני השטח הם עמלים קשות כדי לשכנע את ג'קו להתראיין אצלם, ובו לא נשכח שבכל התקופה הנוראה היו אלו ידיעות שכל הכתבות החיוביות בנוגע לג'קו פורסמו אצלם. ולכן אני די בטוחה שהוא יתראיין בסופו של דבר רק אצלם, כי בכל זאת זה ידיעות. וממה שאני חושבת שאני מכירה, אולי, את ג'קו, נראה לי שהוא לא שוכח מהר, ואין מצב שיסלח אי פעם למעריב. שוב תחושת בטן שלי.

talytal

New member
מגושקה! אני בדיוק באמצע כתיבת מסר

אלייך... נראה לי שהגענו לאותה מסקנה - כנראה ידיעות עובדים על משהו יותר משמעותי לגביי ג'קו. או זה, או שהם רצו לעשות איתו כתבה גדולה, טדי סירבו, וכנקמה על זה הם לא כותבים על החזרה שלו. אלו שתי האופציות היחידות שנראות לי הגיוניות, כי אין ספק שמדובר באייטם ראוי, וזה לא בדיוק מסתדר שהם לא ייכתבו כלום בנושא. ולגביי מעריב, נראה לי דווקא שיש מצב שעוד נראה את ג'קו מתראיין גם עבורם. בסופו של דבר, יש רק שני עיתונים גדולים בארץ שלנו. וכל זאת, כמובן, מתוך תקווה שכל הפרשיה תישאר עמוק עמוק בעבר, ולג'קו יהיה הכוח בתור אמן מצליח לבחור למי להעניק ראיונות מרובי רייטינג.

למעלה