ממולא ב-

moi24

New member
../images/Emo32.gif ממולא ב- ../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

צאו רגע מהמציאות העלובה שלכם (חכו רגע עם העגבניות), ותתחילו לפנטז. זכיתם ב-10 מליון שקלים חדשים. מה הייתם עושים? מה לא הייתם עושים? מעניין לבדוק את סדרי העדיפויות... וכן, למי שתהה, משעמם לי. מאוד, מסתבר.

Old Girl

New member
אם הייתי מקבלת עכשיו

10 מיליון ש"ח - הייתי משקיעה אותם. לא רואה שום דבר יותר טוב לעשות אתם... אני מבינה שלא אקבל את פרס השרשור על היצירתיות.

Old Girl

New member
כולם כאן

מוציאים על טיולים ורכבי יוקרה ומממנים עמותות, ודווקא לי שלא מוכנה לבזבז אגורה אתה אומר שמצבי טוב?

avshalomat

New member
אין רוצה אלא שאת ליבו

חסר, הכל כבוד היה על שכנראה הגעת למצב כלכלי ונפשי שמה שאת מוציאה עליו הוא חסכונות, (ותוך כדי שאני אומר את זה אני נזכר בצאצא, הגיוני לגמרי)

זכוכיות

New member
את יוצאת לטייל כל הזמן!

יש כאן אנשים שרק מפנטזים על טיול ארוך לבד...

belli80

New member
לפי הסדר:

- סוגרת סכום למימון אוניברסיטה לשלושת ילדי העתידיים. - קונה להם שלוש דירות במקומות שונים בארץ. - סוגרת לאחים שלי את המשכנתא (לא נשאר להם עוד הרבה, בלאו הכי). - סוגרת סכום לטיפול סיעודי להורים. - קונה לבנזוג שלי CBR600 או הורנט של הונדה. - אם יישאר עוד משהו- מחלקת שווה בשווה בין האגודה למלחמה בסרטן, ארגון האיידס הבינ"ל, צער בעלי חיים, וויצ"ו. - במה שנשאר, קונה לשנינו כרטיס לדרומאמריקה, בלי תאריך חזרה. לא יצירתי במיוחד, אבל אחרי שגנבו את האופנוע הקודם- פינטזנו הרבה על מה נעשה עם ה-50 מליון שנזכה בהם בטוטו, אז היה לנו זמן לחשוב על דברים ריאליים. פתאום קלטתי. אין לי פנטזיות. לא כאלו שקשורות בכסף, לפחות. לא כאלו שקשורות אליי, לפחות. אולי אקים לי מכון מחקר, ואעבוד בו. בלי הכאב רשא של מבחן דוקטורט, כתיבת מאמרים וגראנטים, יהיה לי מישהו שאשלם לו כדי שיעשה את זה.

moi24

New member
איזה קטע...

תמיד חשדתי, אבל רק עכשיו נפל האסימון
ולעניין של התרומות... זה בלתי נמנע, אבל אני אישית מעדיפה לתרום לבנאדם אחד או שניים, מאשר לארגונים גדולים שקשה לעקוב אחרי הפעילות שלהם. לא מזמן שמעתי משפט ישן שאהבתי - לפעמים נר אחד מפיץ יותר אור מהרבה נרות, שרק מבליטים את הצללים...

belli80

New member
אוקיי..

עכשיו את מבהילה אותי.. יש משהו שאת יודעת שגם אני צריכה??? ובעיניין התרומות- לא מבטיחה שזה יהיה משהו כזה גדול. יש המון סיכוי שאתרום לבית היתומים לפילים שיש בהודו.. או לתכנית חינוכית כלשהי בבתי ספר. או למועדוניות, פנימיות לנוער במצוקה, או גן החיות בחיפה שנפגע קשות במלחמה האחרונה..

moi24

New member
לא משנה...

העיקר שאני מבינה את עצמי
בית היתומים לפילים?!

belli80

New member
בכלל

לא מקובלת עליי ההתחמקות הזו.. וכן - יש לי פטיש מטורף לפילים. אם לא הייתי גרה בדירת שני חדרים ירושלמית עם בנזוג חתול, הייתי מגדלת לי אחד פה. חיה מדהימה. מכל הבחינות. אינטיליגנטית, חברתית, רגשנית מאוד. יותר מהרבה אנשים שאני מכירה. וכן, יש עדיין יותר מידי יתומים שאמותיהם נפלו קורבן לציידים פורעי חוק ואכזריים, ויש פרוייקט של איזו בריטית שהקימה בית יתומים בו יש מלווה צמוד לכל גור, שמלמד אותו הילכות פילים עד שמגיע לבגרות (בערך 14-15 שנים, תלוי במצב הנפשי של הפיל.. ממש להיות אבא..)

Barvazoom

New member
אה זה קל - - >

**קונה שטח במושב בשרון או בצפון (איפה שיהיה מספיק שטח) ומקימה את חוות החיות לטיפול בילדים שאני רוצה להקים. **נותנת לאחי את הכסף שהוא צריך לחממות שלו שתהיה לו עונה טובה. **נותנת לאמא/אבא/אחים כסף שיהיה להם בכיף וכמובן שכמובן עולה על מטוס לבקר את החברה הכי טובה שלי וטסה איתה לטיול נפלא ביחד.

1Shir

New member
קונה דירה ואוטו, זה לא אלמנטרי?

ומשתדלת להשאיר קצת עודף בבנק...

תיקראו לי חומרי....

דבר ראשון מרצדס brabus rocket V12s Biturbo ואיזה רכב שטח....(אני לא רוצה ללכלך את המרצדס עם כל הציוד צלילה אתם יודעים..זה רטוב ויש על זה חול בלאגנים וכל זה....) וכמובן שבית כמה שיותר קרוב לים ....אין כמו האוויר של הים אחרי זה אני מבטיח לעזור לניזקקים ,ולתנו לחיות לחיות .... שאלת..עניתי....

cheshire9

New member
מה השאלה ?

הייתי קונה לי אישה באוקראינה. כוסית מדהימה. מספיק עם כל החיפושים, החיזורים, זיוני השכל - כסף יענה על הכל - לא ? קונה אי באוקיאנוס השקט. ומזמין אתכם במטוס הפרטי שלי לכל המסיבות שאני אעשה שם. נכון אני נחמד אתכם ?

moi24

New member
"קונה" לך אישה?

מזכיר את הזקנים החרמנים בני 80 פלוס שעברו לגור באיזו בקתה באפריקה עם ילדות בנות 10 שמשרתות אותם כל היום.
ובנימה אופטימית זו הנני מכריזה בזאת על עצמי כפנויה להובלה לכל מיליארדר משועמם שמחפש מפלט לכספו. חוץ מהגאידמק שאוטוטו הולך להיות הראש עיר שלי. על גופתי.

cheshire9

New member
עכשיו שהבנו שאת למכירה

בואי נתווכח על המחיר. אני מציע מכירה פומבית. מי ששם הכי הרבה - מקבל אותך. אני פותח עם מאה שקל.

moi24

New member
סליחה?!

אתה לא מתבייש?! מאה שקל?? אני מעלה לאלף.

cheshire9

New member
יאללה

מציע אלף ומאה. אחת... שתיים... אין אף אחד אחר ? שלוש. נמכר. נא לשלוח לי אחת מואה באריזת מתנה וורודה עם סרט.

למעלה