ממש ממש דחוף....

ranch22

New member
../images/Emo32.gif ממש ממש דחוף....

דבר ראשון: שלוטם לכולכם..., יש כאן מישהו מכם שמעוניין בגור לברדור בן 3 חודשים קטן וחמוד(כמו הכלבים מהפרסומת של הנייר טואלט) וגר באזור המרכז?? אם כן נא ליצור קשר באחת מהדרכים הבאות: פלא'(מהיום בשעות הערב עד מחר):0528237378 או בהודעה פרטית דרך האתר... בבקשה זה ממש חשוב.... נ.ב:אולי יותר מאוחר אעלה תמונה שלו למי שמעוניין. דבר שני: כל מי שיכול בבקשה לקרוא פרק תהילים אחד היום לרפואת ליאת מהפורום,זה ממש ממש דחוף,תודה!!!.

herut123

New member
אוקי

לגבי הכלבים לא מסכימים לי =\ ולגבי ליאת וואי ממש הייתי בשוק שאמרו לי
אז נאחל לה רפואה שלמה שתבריא ותחזור בשלום , הרבה בריאות ליאתתת! ואני אדבר איתה היום יותר מאוחר לשאול מה איתה ואיך היא.

herut123

New member
אוקי ליאת

לא מרגישה טוב היא בבית חולים דיברתי איתה לפי מה שהבנתי היא תחזור עוד כמה ימים אז נקווה שתרגיש טוב!

ayaliar

Well-known member
אני לא יודעת מה קרה לליאת...

אבל שתהיה החלמה מהירה תמסרו לה שמחכים לה פה

וואייי!!!

אין לי מושג מה קרה לה!!! העיקר שתרגיש טוב!!!!!!!!!!!! שתחזור אלינו במהרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזרתי הרגע מבית החולים

קודם כל תודה רבה לרינת חרות ויעל שהתקשרו לשאול מה שלומי אתמול. ותודה לכולכם. הגעתי לבית החולים וולפסון בגלל התקפת קוצר נשימה במוצ"ש ב22:00 עד שעה 1 וחצי הייתי במיון, עשו לי כל מיני בדיקות, ורק ב2 בלילה אשפזו אותי במחלקה פנימית ב'. למחרת בבוקר, גילו לי שיכול להיות והכבד שלי לא מתפקד טוב. ועשו לי בדיקות והשאירו אותי מאושפזת לעוד לילה. היה לי מאוד קשה, בגלל שזאת פעם ראשונה שלי בבית חולים. בכיתי הרבה, ולא יאמן אבל התגעגעתי לבית, לאחי המרגיז ולאוכל של אמא. כל הלילה שמעתי גלגל"צ את הדיסק של אוהד שכחו בבית
והיה לי קשה אבל נו מה לעשות. בבוקר הרופא אמר לי שאני משתחררת וממשיכה במעקב דרך קופת חולים, נו זה עוד לא הסתיים, צריכה לעשות כמה בדיקות שבוע הבא. ואינהליצה כרגיל. כשחזרתי הביתה הודיתי לאלוהים שאני סוף סוף בבית. אין לכם מושג כמה התגעעתי אליכם

herut123

New member
ליאתתת ../images/Emo24.gif

וואי יופי שחזרת!! מקווה שהכל יהיה לך בסדר. אז תרגישי טוב

ayaliar

Well-known member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

הבהלת אותי קצת
אני שמחה שחזרת ומקווה שהכל יהיה בסדר בקרוב. הפורום היה חיוור בלעדיך
מכל הבחינות

../images/Emo6.gif תודה איה../images/Emo24.gif

סליחה שהבהלתי אנשים
אני גם מקווה שיהיה טוב, אני לא רוצה לחזור לשם בחיים. תודה רבה! חג שמח

ranch22

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

ב"ה שחזרת אלינו!!!! התגעגעתי!!!
שמחה שעכשיו את מרגישה יותר טוב....

../images/Emo23.gif../images/Emo39.gifליאת../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

טוב שאת איתנו ושאת בסדר... בערך.... אני מקווה שתבריאי בקרוב!!!!! אינשאללה הכל יהיה בסדררררר!!!!!! שיהיה לך חג שמח ובריא!!!!!!!!!!!!!

למעלה