מסאג', שיאצו, רפלקסולוגיה

בלומו

New member
../images/Emo32.gif מסאג', שיאצו, רפלקסולוגיה

מסאג', שיאצו, רפלקסולוגיה שלום. לרגל תחילת לימודי, הייתי רוצה לשאול אתכם, אלה שמכירים, שיודעים ששמעו, זה עוזר בכלל? שווה? יש דברים בגו או שזה סתם חרטט ? אני מתעתד ללמוד את הנושא, לעומק, אני לא מדבר על קורס חרטטני של שעה , אלא ממש לימודים של 3 שנים, בארץ. האם הדברים האלה מנסיונכם עובדים? אני לא מדבר על עניני הרוחניות, הילה לבנה, הילה סגולה, הילה אחותך... אלא ממש, מגע, לחיצות, קנאקים, צוואר/גב/שריר תפוס/ כאב פה או שם..., והולכים למסאג'/שיאצו/רפלקסולוג- זה שווה משהו?עוזר? יש לדברים כאלה ביקוש? או שאני הולך לבזבז לימודי וזמני לריק? אנא הגיבו ברצינות מלאה. זה יעזור לי מאוד. תודה רבה רבה לכם שהקדשתם מזמנכם.

נועםבת11

New member
לדעתי כל נושא הרפואה האלטרנטיבית

תפס מאוד תאוצה וגם עוזר מנסיוני לכאבי ראש לדוגמא טופלתי ברפלקסולגיה ותקופה די ארוכה היה לי פשוט שקט ממגרנות. כרגע עוברת טיפולים משולבים של שיאצו, ורפלקסולוגיה אמנם רק התחלתי אך מאוד מאמינה בטיפולים אלה. ומאחלת לך הצלחה בלימודים במידה ותחליט ללכת על זה.

דיתי3

New member
../images/Emo65.gifלמתלבט!!

מנסיוני במספר רב של טיפולים אלטרנטיבים, כגון דיקור סיני , שיאצו, רפלקסולוגיה, אכן זה מאד יעיל, והרבה יותר מעוזר,אותי זה מציל..... אל תהסס מלפנות ללימודים רציניים. ואני מאחלת לך בהצלחה דיתי

למעלה