מסיבת רווקות

moi24

New member
../images/Emo32.gif מסיבת רווקות

מודה שאף פעם לא הייתי בכזאת, ועכשיו אני צריכה להפיק אחת לחברה הכי טובה שלי... אין לי מושג איך נפל עליי התיק הזה (יכול להיות שהתעקשתי קצת יותר מדי), אבל איכשהו אני אמורה להרים את זה תוך חודש וחצי, בלי יותר מדי פדיחות. אז ככה: חשוב שיהיה - אלכוהול, בנים חמודים (לא על תקן חשפנים), ו... אממ... נראה לי שזה מספיק... סוויטה במלון יש, 15 בנות בערך, ו... אממ... תקציב ששואף לאפס... מה אפשר לעשות עם זה?!

magenta73

New member
איך בנים חמודים

קשורים למסיבת רווקות? בגדול - אם אין תקציב - אז משחקי חברה עם אלכוהול. לדוגמא - מעגל, כל אחת אומרת מעולם לא... (שכבתי עם שתי נשים) - נגיד - מי שכן - צריכה לשתות. (או הפוך - מי שלא צריכה לשתות, תלוי כמה הבחורות חסודות וכמה את רוצה לשכר אותן). עוד משהו - שכל אחת תביא משהו שמזכיר לה את הכלה לעתיד - ותספר עליה סיפור חביב/מצחיק וכו'. עוד משהו - וזה רק כששיכורים - תחרות ליפוף קונדומים על מלפפון... או גזר. ואפשר לחזור לילדות - להשחיל נר לבקבוק, כשהוא משתלשל מהתחת (זוכרים את זה?) או - פעם היה משחק של חמור שהיו בעיניים עצומות אמורים להצמיד לו זנב למקום הנכון - אפשר לעשות את זה רק עם גבר, ובולבול וביצים
בנוסף, כנסי לאתר מתחתנים ברשת, יש שם מלא דברים למסיבת רווקות, במחירים לא כ"כ בשמיים. מזל טוף. קולולולולולולולו.

moi24

New member
קשה לי עם מסיבה

של בנות בלבד. אני אתייבש... זה ממש בזבוז של אלכוהול. נכנסתי, הכל כזה בנאלי או קיטשי או ממוחזר. רוצה משהו מקורי. מה שכן, אני רוצה לצלם את חבר שלה ולשאול אותו מלא שאלות מביכות עליה... ננסה להוציא אותו טמבל...

sagi26

New member
תקראי

בתור חשפן ובעבר הייתי עובד בזה הרבה יותר, כיום אני יותר מאמן בחדרי כושר אני יכול להגיד שב500-600 שקל אתן קונות אחלה של ערב אם תחלקי את הסכום לכמות הבחורות בערך 8-15 מה שיצא לי לראות זה יוצא סכום בהחלט סביר. להביא גברים למסיבת רווקות זה כבר לא מסיבת רווקות אלה מסיבה רגילה להביא חשפן שיענג את כל הבנות ובעיקר את הכלה לעתיד זה אחלה של דרך לחגוג לפניי הכניסה לביתצ הכלא שניקרא נשואים אם אתן מאיזור חיפה תפני אליי בהודעה פרטית

emh

Member
שמת לב שהיא לא רוצה חשפנים?

ועוד הודעה פירסומית בתחילת יום הזיכרון... מה קורה כאן?

sagi26

New member
חח הצחקת אותי

ההודעה היא בשעה 18:00 ןמה הקשר ליום הזיכרון??? היא שאלה מה לעשותך במסיבת רווקות אז ענית לה זה הכל!!!!!!!!! תאמין לי שאני מכבד ולא רק ביום הזיכרון, לא כמו אנשים שנזכרים פעם בשנה. אז בואו נלך נכנס למיטה ונשן עד מחר, לפחות לגלוש באינטרנט זה מעביר את הזמן הרי טלויזיה אין, קניונים לא פתוחים אז מה אני בדיוק אמור לעשות בבית להתסכל על עצמי במראה ללכת לישון ב21:00 בעבר, תהיו הגיוניים

BABELICIOUS

New member
א. שש בערב זה כבר ערב יום הזכרון.

ב. איזה חלק של לא חשפנים בהודעה שלה לא הבנת? ג. לא נתת המלצה מה כדאי לעשות במסיבת רווקות, עשית לעצמך פרסום בפורום ועוד בערב יום הזיכרון. בושה.

BABELICIOUS

New member
אגב, טלוויזיה אין??? דווקא יש. אז אולי אותך

משעמם לראות סרטים ולשמוע סיפורי חייהם של אנשים שנפלו במלחמות ובפיגועים אבל זה לא נקרא אין טלוויזיה.

sagi26

New member
תגובה

כמעט כל שבוע עם תחפשי תוכלי לראות סרטים על אנשים שנפלו או נפצעו במלחמות, יודעת כמה סרטים כאלה וכתבות ראיתי המון דרך אגב אני גר במוצקין ותאמיני לי הרגשנו טוב מאוד את מלחמת לבנון האחרונה לא מתאים לי לראות ברצב לילה שלם סרטים על מלחמות והתוצאות שלהם זה עצוב מדיי וכואב מדיי ומדכא מדיי אני אמיתי ולא צבוע כמוך לדוגמא!!!!!!!!!!! אז היום נהיה באבל לאומי ומחר נחגוג זה כן בסדר????????? לא צריך להיות באבל יום אחד ולא צריך לשמוח יום אחד צריך כל השנה להראות את הצדדים היפים שכן יש במדינה ולהנציח את הלוחמים כל השנה ולא ביום אחד בודד

BABELICIOUS

New member
גם אני לא יושבת לראות ערב שלם של סרטי

הנצחה של אנשים ולוחמים שנפלו. ומחר אני דווקא לא חוגגת. קודם כי אני מתאבלת על מות הכלבה שלי שמאוד אהבתי. שנית אף פעם אני לא סובלת את ההמוניות של יום העצמאות ומעדיפה להישאר בבית. ודווקא באמת קשה לי המעבר החד הזה שבין האבל והשכול לשמחה והילולה וחגיגות.

BABELICIOUS

New member
מה שכן, אכן צריך לזכור אותם ולדאוג למשפחות

השכול כל השנה ולא רק ביום הזיכרון. ואני שונאת את הממלכתיות של הפוליטיקאים הצבועים שמקריאים את הבלה בלה בלה הממלכתי שלהם בטקסי הזיכרון שאני לא מסוגלת להקשיב לשטויות שלהם. המשפחות מתמודדות עם השכול כל השנה, אבל מה לעשות שאנחנו לא יכולים להביע עימם הזדהות כל השנה?! אז יש יום אחד שאנחנו מנסים לחדור אליהם פנימה וזה גם באמצעות הסרטים שאני אישית גם מפנימה אותם, כי לי זה אכן תענוג לשמוע סיפורים אישיים, זה גורם אצלי בכל אופן ליותר הזדהות כי פתאום יש ספור חיים מאחורי השם.

לא כל אחד הוא כמוך...

אני לא מבינה את התגובות שלך, את רוצה להתאבל, את לא אוהבת את ההמוניות של יום העצמאות אבל לא כל אחד הוא כמוך, אני למשל חיה עם האבל יום יום ואני מעדיפה שלא לראות את השידורים של יום הזיכרון כי זה יותר מידי מדכא אותי, אני מבינה את כאבם אבל אני לא רוצה לשבת בבית ולבכות מול הטלוויזיה... זאת לא חוכמה לעשות את זה רק ביום הזיכרון ועוד לשפוט אנשים אחרים על זה שלא עושים את זה, אז קחי לתשומת ליבך, זה שאת רואה את השידורים של יום הזיכרון זה לא עושה אותך יותר טובה ממשהו אחר

BABELICIOUS

New member
בהמשך לתגובתו של emh

אני מציעה שתלך לטקסי יום הזיכרון ותחלק כרטיסי ביקור

magesty

New member
לדעתי בלי בנים בכלל

וכל הקטע של חשפן וכל הבנות כאילו משתגעות הכל הצגה אחת גדולה וצבועה

אני גם עכשיו מארגנת מסיבת

רווקות לחברה הכי טובה.... גם אנחנו בערך 15 בנות... אבל מסיבת רווקות כשמה כן היא, מסיבה רק של בנות שבה אתן עושות דברים של בנות ומדברות על דברים של בנות ולא צריך בנים בסביבה!!!!!! אפשר להזמין חשפן לשם האווירה, אנחנו סגרנו על סקסולוגית שעושה לנו הפעלות ומדגימה הדגמות, היא בדרך כלל "מופיעה" במסיבות רווקות.... ברגע שהאלכוהול נכנס לגוף אז אנחנו יותר נזרום עם הסקסולוגית ואפשר ללמוד דברים מגניבים ומועילים, מה שגם זה באותו מחיר של חשפן, היא נשארת ליותר זמן ומביאה גם מתנה יפה לכלה המיועדת... ושוב, אם 15 בנות ישימו סכום סמלי של כסף (שזה מה שאנחנו עשינו) אז אפשר ליצור יותר רעיונות... ושוב, בלי בנים1!! אולי חוץ מהחשפן :)

למעלה