מסיבת שחיטות מטורפת!! מחסלים את החמץ!

rockninja

New member
../images/Emo32.gif מסיבת שחיטות מטורפת!! מחסלים את החמץ!

ביום שישי הזה חוגגים את הפסח במסיבת שחיטות מטורפתתת במועדון המוסד! לקראת החג צריך להפטר מכללללל החמץ, ויש הרבה מה לפרק! *** שתייה ח- י - נ - ם כלללל הערב!! *** כולל בירה, טקילה, וודקה, ג'ין, רום, שתייה קלה מכל הסוגים- הכל! חופשי חופשי... ***בנוסף- דוכני אוכל שונים יפרסו במועדון ויחלקו לכם המון המון חמץ טעים דקה לפני שהחג נכנס.. עוף מוקפץ, נקניקיות בלחמנייה ועוד הרבה מאוד הפתעות... ***4 רחבות שונות של מוסיקה!! * רחבת רוק / ישראלי / להיטים * רחבת מוסיקה שחורה עם הרזידנט שלנו- הזמר, מוסיקאי ושדרן הרדיו המוכשר DJ מומי לוי! * רחבת דאנס / האוס * רחבת מטאל ***בנוסףףףף- רחבת צ'יל אאוט מפנקת עם מלא נרגילות וספות עור להתפנן בהם. המסיבה הכי חזקה בארץ- בלי תחרות. אז בואו לפרק את המקום!! יום שישי הקרוב, מועדון המוסד, רחוב הרב ש"ך 12 (ליד הבארבי והסמאיה), תל אביב. 19+ לפרטים, הנחות ומה שבא לכם... 0548088924 יהונתן :)

ישראל חדד מארח - בארבי ת"א 23.4.08

מועדון בארבי תל-אביב - יום רביעי 23.4.08 בשעה 22.00. ישראל חדד (מוסיקאי) מארח חברים לערב חד פעמי, ערב שכולו אהבה ושמחה עם מיטב הקלאסיקות והלהיטים משנות השבעים והשמונים של "הביטלס", "קווין", ג'ימי הנדריקס ועוד רבים! אורחים: גדי בן אלישע, יותם שכטר, סיגל לייבוביץ', משה דווידסון, עוזי לוי, אורי קליינמן, להקת "השלושים ומשהו" ועוד. אורחים מיוחדים: להקת הקאוורים מספר 1 בישראל "שליחי הבלוז". אל תחמיצו חגיגה של מוסיקה עם הרבה הפתעות! מחיר כרטיס: 40 ש"ח. טל' להזמנות: 035188123. טל' לפרטים נוספים: 0505606649.

בת"א.

היית עם עוד שתי בחורות, והצטלמת ושרת ברחוב. שרת "Baby take off your clothes.. tananananana" והייתי בטוחה שאני מכירה אותך מאיפשהו. ואז נפל האסימוןXD

refuted plank

New member
ג'ינג'י?

בחורות? take off your clothes..."? אני בטוחה שאם היא הייתה עומדת שם דקה נוספת היא הייתה רואה את החולצות כבר עפות באוויר איפה התמימות? איפה?

חח אני אסביר לך למה צילמנו

אחת מהן עשתה צורה כזאת עם הידיים על הראש, והיא אמרה לי לעשות את אותה צורה וזה היה נראה כמו שתי עיניים והיא ממש התלהבה מזה ורצתה לצלם חח בפעם הבאה תגידי שלום

everynormal

New member
ההופעה של כריס נדחתה.

כן חבר'ה אתם רואים טוב. מה שהכי חששנו קרה, וכריס דחה את סיבוב ההופעות הארופאי שלו לסתיו עקב עבודה על אלבום הסולו השלישי שלו. נקווה שגם בסתיו יהיו לו כמה ימים ריקים שאותם הוא יוכל לנצל כדי לבוא להופיע בישראל, כי גם ב-94 הוא היה אמור לבוא עם סאונדגרדן והוא ביטל ככה שנותר רק לקוות. למי שרוצה פרטים מדוייקים אפשר להיכנס לאתר הרשמי של כריס ולקרוא הודעה רשמית שהוא שחרר

everynormal

New member
הנה המאמר על זה

רק נקווה שבסוף כן תתקיים הופעה ולא תתבטל...

למעלה