מסר בדבר ההפתעה .. נשלח לכולם. מי שלא קיבל, נא לעדכן אותי ואני אשלח לו.
ב בהביבו New member 27/5/03 #1 ../images/Emo32.gif מסר בדבר ההפתעה .. ../images/Emo26.gif נשלח לכולם. מי שלא קיבל, נא לעדכן אותי ואני אשלח לו.
../images/Emo32.gif מסר בדבר ההפתעה .. ../images/Emo26.gif נשלח לכולם. מי שלא קיבל, נא לעדכן אותי ואני אשלח לו.
E Eminem Slim Shaidy New member 27/5/03 #2 אתה מתכוון "ההפתעה" זאת אומרת שסאבלימינל והצל באים לפורום???
ב בהביבו New member 27/5/03 #4 חח..אני משתדל שלא לצעוק.///// בן.. אתה יכול לשלוט בעצמך.. שים אייקון רגוע. תירגע! בסדר.. נרגעתי. לא. לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא מרלינירל לא בא לפורום! וזה בכלל שונה.
חח..אני משתדל שלא לצעוק.///// בן.. אתה יכול לשלוט בעצמך.. שים אייקון רגוע. תירגע! בסדר.. נרגעתי. לא. לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא מרלינירל לא בא לפורום! וזה בכלל שונה.
W Where Is Your Dream New member 27/5/03 #5 גם אתה לא הכי רגוע :| אני חושב שבתור מנהל פורום אתה צריך להסביר לו ביותר רוגע שזהוא פורום מוקי די ולא על סאבלימינל והצל הוא פשוט טעה זה הכול
גם אתה לא הכי רגוע :| אני חושב שבתור מנהל פורום אתה צריך להסביר לו ביותר רוגע שזהוא פורום מוקי די ולא על סאבלימינל והצל הוא פשוט טעה זה הכול
ס סיונול New member 27/5/03 #9 מאיר.... להרגיע ומיד../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif חחחחח לאבבבבב יווווווו!!!!!!!!