מפחיד

nitzan111

New member
../images/Emo32.gif מפחיד../images/Emo10.gif

אתמול, התגלה בחורשה על יד בית הספר שלי - טיל לאו! בית הספר,נמצא בתוך החווה החקלאית של כפר סבא ומוקף בחורשות עצים. אפשר לראות ממנו את קלקיליה. עכשיו נערכות סריקות בשטח בית הספר בניסיון למצוא עוד חפצים חשודים... תמיד הזהירו אותנו מהחורשה הזאת. אני מקווה שזה שום דבר. שמעתם שהיה פיגוע בנתניה?

זה כמו אצלנו..

אבל רק שאצלנו זאת שגרה זה כבר לא מפחיד .. ואנחנו יכולים לראות את עזה מכל מקום כמעט וגם גילו ליד הבית שלי טיל קסאם (לא עכשיו)..:(

nitzan111

New member
כן גם אני ישר חשבתי שזה כמו אצלכם

גם היה לפני כמה שבועות כתוב במקומון שלנו שמאיימים בקאסמים על כפר סבא. נראה לי שכולם נכנסו מזה להיסטריה. גם פורסמה הודעה באתר של בית הספר שצריך להיות ערניים ועל כל דבר חשוד לדווח לצוות. יכול להיות שטיל נחת אבל לא התפוצץ?

BARSASOS

New member
אמאלה :|

אצלינו פעם התגלתה מרגמה ..אבל היא בכלל הייתה לא פעילה או משהו.. אנחנו בכלל לא קרובים לאיזורים האלו. יוו זה מפחיד ..

../images/Emo42.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo42.gif

מחר,יום שישי, בשעה 14:30 ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD ד"ר איתי ברגר, נוירולוג ילדים בכיר, אשר עוסק רבות באבחון ובטיפול בילדים הסובלים מהפרעת קשב וריכוז וכן במחלות וליקויים נוירולוגיים של עוברים ופגים. שרשור השאלות אליו כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
נאבקים על הזכות לקבלת תרופות מצילות חיים- חותמים ומשפיעים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=466&msgid=67274340
התחרות המדליקה של פורום ימי הולדת ומתנות יוצאת לדרך! לפרטים על התחרות, אופן ההשתתפות והפרסים השווים הקליקו כאן.

למעלה