love billy zane 2004
New member
../images/Emo32.gifמצטערת על ההודעה.לכן שמתי באופ
כרגע המצב שלי לא מאפשר לי לשכב בבית חולים שבוע. רק התחלתי לעבוד. ואם לא אעבוד את השבוע הזה המשכורת שלי גם תראה כמו המצב.. אבל השבוע קבעתי תור לבדיקות בבית חולים ובטח יקבעו לי את הניתוח בהמשך השבוע. אך אני מאוד פוחדת- וסלחו לי שאני אומרת את זה- מהניתוח. עוברים לי מחשבות בראש שאני לא אצא משם- אפילו שזה ניתוח קל. אבל אתם יודעים איך זה עם "המחשבות הפולניות"
אפילו שאני בכלל ממוצא רומני
אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות אני בדילמה. לעשות את הניתוח ולהפסיד שבוע של עבודה וזה אומר פחות 400 ש"ח במשכורת (בשבילי זה המון) או לסבול מכאבים, חוץ מהאסטמה שיש לי ומקשה עליי נוסף על הכל. ואלה לא חיים אני כל השבוע בקופות חולים(שלא נדבר על ה4 חודשים) ולשבת וללכת הרבה איני יכולה בגלל כאבי הבטן. אבל אני פוחדת נורא מהניתוח
לא רוצה לחזור לוופסון
שיהיה לכם לילה טוב. אקווה שיהיה טוב בע"ה. ואני שוב מצטערת על ההודעה.
כרגע המצב שלי לא מאפשר לי לשכב בבית חולים שבוע. רק התחלתי לעבוד. ואם לא אעבוד את השבוע הזה המשכורת שלי גם תראה כמו המצב.. אבל השבוע קבעתי תור לבדיקות בבית חולים ובטח יקבעו לי את הניתוח בהמשך השבוע. אך אני מאוד פוחדת- וסלחו לי שאני אומרת את זה- מהניתוח. עוברים לי מחשבות בראש שאני לא אצא משם- אפילו שזה ניתוח קל. אבל אתם יודעים איך זה עם "המחשבות הפולניות"