מצטערת על ההודעה.לכן שמתי באופ

../images/Emo32.gifמצטערת על ההודעה.לכן שמתי באופ

כרגע המצב שלי לא מאפשר לי לשכב בבית חולים שבוע. רק התחלתי לעבוד. ואם לא אעבוד את השבוע הזה המשכורת שלי גם תראה כמו המצב.. אבל השבוע קבעתי תור לבדיקות בבית חולים ובטח יקבעו לי את הניתוח בהמשך השבוע. אך אני מאוד פוחדת- וסלחו לי שאני אומרת את זה- מהניתוח. עוברים לי מחשבות בראש שאני לא אצא משם- אפילו שזה ניתוח קל. אבל אתם יודעים איך זה עם "המחשבות הפולניות"
אפילו שאני בכלל ממוצא רומני
אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות אני בדילמה. לעשות את הניתוח ולהפסיד שבוע של עבודה וזה אומר פחות 400 ש"ח במשכורת (בשבילי זה המון) או לסבול מכאבים, חוץ מהאסטמה שיש לי ומקשה עליי נוסף על הכל. ואלה לא חיים אני כל השבוע בקופות חולים(שלא נדבר על ה4 חודשים) ולשבת וללכת הרבה איני יכולה בגלל כאבי הבטן. אבל אני פוחדת נורא מהניתוח
לא רוצה לחזור לוופסון
שיהיה לכם לילה טוב. אקווה שיהיה טוב בע"ה. ואני שוב מצטערת על ההודעה.

shai lior

New member
ליאתייי

כסף בא והולך. אז תפסידי 400 שקל..לא נורא מה עדיף?? כסף או בריאות? אני מקווה שתעשי את מה שנכון לך. יום טוב והחלמה מהירה:)

אוייי

יוו שנים לא התחברתי ועכשיו אני נכנסת וקוראת את זה!!!!! ליאתייייי תרגישי טוב כבר!!!!!!!! אוףףףף אינשאללה תהיי בריאה!!!!!!

היי ליאת...

קודם כל אין לך מה להלחץ מהניתוח. שנית, אני מציעה לך לעבור את הניתוח כמה שיותר מהר כי זה מסכן את החיים ואם תדחי אותו יותר מידי זמן זה ממש מסוכן, שלא נדבר על הסבל והכאבים, לא תוכלי לזוז... זה נוראי... תעברי את הניתוח עכשיו ותפסידי שבוע עבודה, אבל לפחות אחר כך תחזרי בריאה וחזקה!

herut123

New member
ליאת

קודם כל הכי חשוב שתרגישי טוב, ועל תחשבי כרגע על הכסף, קודם חשוב שתבריאי.. הכי חשוב וזה בסדר שאת דואגת לפני הניתוח אבל את בהחלט תעברי אותו. ותזכרי לחשוב קדימה על הטוב ואז הכל יעבור בשלום :) אז רק תחייכי תחייכי ותחייכי..

מחייכת ומחייכת כל הזמן

אבל הפחד הזה לא נעלם. ואני לא יכולה להפסיד 400 ש"ח אין להורים כסף לממן אותי. וכן זה נשמע פתטי אבל זה חשוב לי שיהיה לי כסף כדי שאצא מהבית (כלא) ואעשה מה שבאמת אני רוצה. נמאס לי עד שאני מתחילה לבנות את החיים עכשיו זה. אלוהים איזה עוד מכה תנחית עליי
תודה חרות

ayaliar

Well-known member
ליאתי, תרגישי טוב מותק

וברור שקודם כל הבריאות שילך הכסף לעזאזל, גם אם תצטרכי לגור ברחוב - הכי חשוב זה הבריאות

ואם אחיה ברחוב זה נראה לך ישפר

את מצבי. חשוב לי העבודה כרגע, אין לי חסכונות או הורים עשירים. ואני צריכה את הכסף. שנתיים לקח לי למצוא עבודה. בכל מקרה אפסיק להתבכיין לכם.. יום טוב ותודה איה

../images/Emo39.gif היום בתפוז../images/Emo43.gif אנשים

ד"ר פורטו בן הראש , פסיכיאטר ילדים ונוער, מנהל המרפאה לילדים לאחר טראומה בבי"ח הדסה ירושלים ויועץ פסיכיאטרי במרפאה הרב תחומית לנושא "תסמונת טוראט" יענה לאורך היום לשאלות הגולשים בפורום תסמונת טוראט http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=917&msgid=66634112
בשעה 20:00 יגיע לפורום אולימפיאדה וספורט הישגי לוחם הטאקוונדו אילן גולדשמיט . אילן גולדשמיט חבר הסגל הבכיר ביותר בוועד האולימפי ואחד התקוות הגדולות של ישראל לאולימפיאדת בייג'ין 2008 יענה לשאלות הגולשים בפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1039&msgid=66601206
כותבים וזוכים רוצים לזכות בחופשה זוגית בבית מלון של רשת מלונות פתאל
בואו לכתוב את הסיפור שלכם בנושא איידס ואולי תזכו. כל הפרטים בפורום איידס
איידס-שווה בדיקה בדיקות חינם ב- 1.12.05 בת"א ובראשל"צ ,ע"י צוות מרכז האיידס של המרכז הרפואי ת"א 03-6973653 לפרטים נוספים לחצו כאן.

herut123

New member
נצל"ש

אממ רציתי לאמר שבזמן האחרון אף אחד לךא כאן ובסדר אני חודה שאני גם לא פה הרבה, אני בזמן האחרון ממש קצת על המחשב, גם מבחנים וגם אני סתם פחות על המחשב.. אבל סתם רציתי לדעת מה שלמוכם

למעלה