מצטער אבל הייתי חייב!

• פותח הנושא SponT
  • פורסם בתאריך

SponT

New member
../images/Emo32.gif מצטער אבל הייתי חייב!

אני פשוט נורא נורא שמח להודיע שאני מתחיל ללמוד נהיגה! יום חמישי יש לי שיעור נהיגה ראשון, אני כל כך שמח!!!!!!!!!!!! בעזרת השם להוציא את הרישיון הזה כבר ואז אני חורש על האוטו שלי (של אמא
) והולך לכל ההופעות של בית הבובות, לא משנה איפה הם!
קיצר אני מאוד שמח... מצטער על ה-OFF...

Mosh28

New member
חחח מזל טוב

אני בשיעור 20
וזה באמת כיף
|מתלהב לרגע| רק שלייייייייייי יהיה אוטו 2006 רק שלי..אבא קונה לי לרישיון:) בהצלחה!

dani3p

New member
מזל טוב!!

שיעבור לך מהר! (לי עבר לאטטטט.!! חצי שנה שיעוריםםםם!! 2 טסטיםםם!! ומורה אחד שכבר נמאס לי ממנו לקראת הסוףףף!!) ממש מלא בהצלחה!

hodayoyo

New member
יאאא תהנה|שלול|

תשנה את החתימה
אני מתגעגעת לשיעורי נהיגה... אז ממש נהגתי
וגם אני הייתי באשליות שברגע שיהיה לי רישיון אני אוכל לנסוע להופעות... איזה

SponT

New member
חחחח, לא נורא... ../images/Emo8.gif

ושהתכוונתי שיהיה לי אשכרה אוטו שלי, אני מדבר ברצינות , כי אמא שלי עובדת 5 דקות הליכה מהבית אז אני לפעמים יוכל להשתלט על האוטו

Tocha

New member
אחי שיהיה לך בהצלחה ואני מקווה מאוד

שאתה לומד על הילוכים ולא אוטומט.. אנשים חושבים שיהיה להם יותר קל אח"כ וכאלה אבל הם לא מבינים שהרישיון שלהם לא יהיה על גיר רגיל אח"כ.. קיצר בכיף שלך.. ואם אתה צריך טרמפים להופעות עד הרישיון.. חחח דבר..

mory89

New member
מזל טוב!!:)

מזל טוב ובהצלחהה!! ואני ממש מבינה את ההתלהבות שלך.. גם אני מתחילה בע"ה עוד חודש!!:)

SponT

New member
תודה לכולם אנשים! בהצלחה לכל

מי שגם לומד , ולמי שיתחיל!

eladi88

New member
חשבתי שיהיה יותר גרוע..אבל היה סבבה

אם יש לך כל מיני הקלות למבחן הפסיכוטכני תביא איתך... למרות שלא ממש צריכים את זה... אמממ תביא איתך משהו לשמוע או לקרוא כי אתה הולך לחכות שם הרבההה זמן בתורים... ואל תשכח ת"ז או דרכון... ושיהיה לך בהצלחה

SponT

New member
כן אני יודע, אני אהיה מחובר מחר

Mp3 שלי. מילא אני אביא ספר תיאוריה, אלמד קצת
ואין לי שום הקלות... אני רק מביא מסמכים רפואיים שיש לי... אגב , איפה ולמי אני צריך לתת את כל השטויות האלה ?

למעלה