מקווה שזה בסדר...

אז ככה...../images/Emo192.gif

רציתי להודיע לכם שמהיום אני חוזרת רשמית לפורום ומתחילה לכתוב פה יותר... פשוט הרגשתי שאני מתרחקת מכם וחבל לי לאבד אתכם כי אתם מדהימים! הימים שלי מאוד מאוד עמוסים אני לומדת כל יום עד 2, 3 ואפילו עד 4 אני מגיעה מותשת הביתה ואז הולכת לחוג.. כי אני רוקדת 4 פעמים בשבוע...אין לי זמן להדליק את המחשב ובסוף היום אני הילדה הכי מותשת ביקום! אבל מהיום אני בטוחה שאני אצליח למצוא זמן לכתוב בפורום! חוץ מזה רציתי להתיעץ איתם בנוגע למשהו.... ביום חמישי אני מופיעה בבית ספר...בריקוד מודרני... אני מאוד מפחדת מתגובות...חזרתי לבית ספר והביטחון העצמי קצת ירד חזרה.. כדאי לי להישתתף במופע? או שעדיף שאני אוותר... (דרך אגב עליתי ללהקה צעירה) ו..זהו אני אקבל כל תגובה...

ג ב ש ו ש

New member
היי רותם../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

קודם כל אני שמח לשמוע שאת חוזרת אלינו ולכתוב פה מידי יום כמה שתוכלי
דבר שני,המון בהצלחה בלימודים ועם הריקודים. בנוגע לשאלה שלך... אני חושב שאת צריכה לעלות להופיע ולא לחשוב יותר מידי על העניין של הבטחון כי רצוי שיהיה לך המון ביטחון ואין סיבה שלא. תראי לכולם מה את מסוגלת

תודה רבה גבי../images/Emo24.gif../images/Emo192.gif

אני חושבת שאני באמת אופיע בסוף... שתהיה לך שנה טובה!

DULCE HILI

New member
רותם../images/Emo13.gif

אני מבינה אותך..גם לי אין הרבה זמן להיות כאן וגמני מרגישה קצת ריחוק וקצת לא בעיניינים..אבל אין מה לעשות ככה זה ככל שמתבגרים יש פחות מדי זמן לדברים שאוהבים לעשות. אבל זה חשוב שכן נשתדל לא להזניח אותם. בקשר לריקוד..אם התקבלת ללהקה זה אומר שאת רקדנית טובה ככה שאין לך מה להיות חסרת ביטחון. תעלי לבמה ושימי פס על כולם... התגובות של הקהל לא צריכות להטריד אותך אלא התגובות של עצמך...כי אם תוותרי ולא תרקדי את תתחרטי ותאכלי לך את הלב.. מקווה שעזרתי

תודה../images/Emo24.gif../images/Emo192.gif

אני מודעת לזה שכישרון בריקוד כן יש לי... אבל עדיין מפחדת מתגובות... התרגשות פאשלות וכאלה...

למעלה