:מראה בוקר מחלון חדרי...!

MiAdi

New member
אלון...בקרוב נהיה שכנים ../images/Emo13.gif

אנחנו עוברים לגור בערד..........

אלון 58

New member
Bienvenidos!

שכנים,אבל גם שכנה לאחותך,נכון?למתי זה מתוכנן,ויש כבר כתובת?

MiAdi

New member
בוקר טוב ותודה .....בקרוב מאוד....

אנחנו מתכננים לעבור ב- 27-28 החודש ושכרנו דירה ברח' עיינות. וכן, נהיה שכנים עם אחותי.... המשפוח'ה ואמי. איזה כיף..... אם זהיתי נכון לפי התמונה אתם גרים בגבים? או שטעיתי? שיהיה לך יום כיף ונעים. להשתמע Claudia

אלון 58

New member
../images/Emo6.gifאם זה כך,את לא יודעת כמה...

שכנים נהיה...
,אנו גרים ברחוב עיינות 8,במקרה יש לי אח שגר בגבים,אבל בכל מקרה ברוכים הבאים בצל קורת עירנו הצנועה,ו-
בכל,לך ולמשפחה. יום טוב מאלון!!!

MiAdi

New member
תודה תודה ../images/Emo6.gif......אני מאוד שמחה כי

חוץ מהמשפוח'ה שלי לא מכירים אף אחד בערד
נגור בעיינות 6 (קומה ד'). ו
על קבלת הפנים.

אלון 58

New member
נו טוף,משהו דומה...,

גם אנו גרים בקומה 4 של עיינות 8,דירה 21,בשני הבנינים הדירות הן זהות,ואצלנו זו דירת 5 חדרים,שאר 4 הדירות בכל קומה מחולקות כך ששתי דירות הן בנות 3 חדרים ועוד שתיים בנות 4 חדרים,את כבר יודעת איזה מספר דירה תהיו? אם יש דברים שנוכל לתת לכם עזרה מקדימה לפני בואכם ותוך כדי המעבר,את יכולה לומר ואשתדל לעזור במידת האפשר.

MiAdi

New member
איזו מקריות ../images/Emo13.gif הכתובת שלנו תהיה...

עיינות 6 ודירה מס'.................21 - גם 5 חדרים. אנחנו עוברים מוילה ענקית של 200 מטר ויש כ"כ הרבה דברים!!!!! שכרנו ממשפחה שעברו לפני חודש לבית קרקע והבית מאוד נחמד, מסודר ונקי. ששי האחרון אלי (בעלי) חתם על החוזה. השבת נהיה שם שוב כדי לסדר קצת ונתחיל להעביר כמה דברים קטנים שיהיו לפני שנגיע. המון תודה על הצעת העזרה - אם תהיה לי איזו שאלה אפנה אליך. מצא חן בעיניי האיזור כי ממול יש גן "דקל" אם אני לא טועה של העיריה כדי לרשום את עדי. וראיתי גם באיזור בי"ס יסודי ולעתיד הרחוק התיכון גם קרוב. יהודית והמשפחה גרים ברח' הסיירים (מכיר?), הם עובדים כל היום, הילדה בביה"ס ואמא שלי בעצם רוב היום לבד אז אוכל לעזור לה בכל מיני דברים.

אלון 58

New member
../images/Emo32.gif:ממש מקריות../images/Emo9.gif...,

ברוכים הבאים והבאות,יכול להיות שאת מתכוונת לגן שליד יהודה 6 שממול?בכל מקרה הכל קרוב,בת כמה עדי עכשו?אם עוד תהיו פה באזור כשהיא תגיע לגיל בית-הספר היסודי,סביר להניח שהיא תרשם בבית-הספר המאוחד יעלים-עופרים,שככל שידוע לי כל ילדי עיינות רשומים ולומדים בו,כולל סיון שלי,גם בית-הספר התיכון הוא מול חלונות הדירות שלנו,אבל זה חזון למועד.

אלון 58

New member
ממש לא...../images/Emo9.gif,

הגשם נפסק מוקדם,ולפני חצי-שעה שבתי ממשמרת שניה.

למעלה