מרענן

• פותח הנושא Li G
  • פורסם בתאריך

Li G

New member
../images/Emo233.gif הזמנה לתחרות צילומים חייתית

שלום, שמי לי ואני חלק מצוות הנהלת הפורומים. רציתי להסמין אתכם להשתתף בתחרות בפורום טבע פראי וחיות בר ואולי לזכות בכרטיס זוגי לספארי. מה צריך לעשות כדי להשתתף? פשוט מאוד להיכנס לקישור ולהעלות תמונה של חיית בר שצילמתם. הזדרזו, שלב העלאת התמונות יסתיים מחר בשעה 12:00... http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1629&MessageId=131098420 בהצלחה למשתתפים

מתקן מים על השיש

ההחלטה נפלה
אחרי שנים של שימוש במפלצת הענקית של מי עדן החלטנו להשתדרג. מעונינים לרכוש מתקן מים שיעמוד על השיש. אשמח לכל מידע שיעזור לנו בהחלטה בבחירת המתקן.

תמי 4 ../images/Emo91.gif

קטן קומפקטי על השיש, צבע מטאלי מדליק אממה צריך לנקב חור בשיש על מנת להעביר צינורית חיבור לקו מים מחיר בסביבות 3000 ש"ח המים צלולים קרירים החמים לא זמינים במיידית צריך להמתין דקה להרתחה במידה ועברה רבע שעה מכוס הקפה האחרונה ניתן לווסת כמויות בין כוס אחת לכמות גדולה יותר סנן יש להחליף פעם בחצי שנה עלותו 130 ש"ח קנינו לפני ארבעה חדשים באמצעות גוף ציבורי חפשי חברים ב "חבר" "תעשיה אוירית" או אחד הבנקים יש להם מבצעי הנחה.

maybesure

New member
../images/Emo45.gif תמי 4

לי יש מדור קודם, קיבלתי ירושה מחברה ששידרגה לחדש. סנן פעם בשנה + מנורת אולטרה ויולט. שירות מעולה! לא ניקבו שום חור בשיש. ביקשתי שינקבו בצד הארון. המתקן צמוד למקרר במקום בו השיש מסתיים וכך זה התאפשר. המים מחזיקים חמים מעל לרבע שעה, נדמה לי חצי שעה לפחות. אין הרתחה מלאה באף אחד מהמכשירים האלו, נדמה לי שמקסימום מגיע ל 97 מעלות. אחלה מתקן!!

kdr

New member
המתקן קטן, לא חשבון החשמל.

למשפחה בת 4-5 נפשות המתקן נוח ומיותר. כמה פעמים כבר פותחים את המקרר או מרתיחים מים ?

אין כאן שאלה של מיותר.....

אם באפשרותך לשתות מים ישירות מהברז , תמשיך למלא בקבוקים למקרר ותפעיל קומקום חשמלי , עצה שלי תפתח גם תכנית חסכון בבנק , כי מים איכותיים הם מצרך יקר . אתה גם יכול לפתח ולשדרג את הרעיון על ידי איסוף המים שנשארו בקומקום , איסוף מי המזגן אוקצור לפתוח בבית מיני מפעל זרחין
אבל מי שמכל מיני סיבות , טעמים וכו' משתמש במים מינרליים או מטוהרים, הרי שהמתקן פותר לו את הצורך בלסחוב מיכלים או בקבוקים, ובשקלול לטווח ארוך הענין משתלם. באיזור מגורינו המים מלאים אבנית ולעיתים קרובות ממש מסריחים מכלור באופן שלא ניתן לשתות מהם שנים סחבנו בקבוקים , ולאחר בחינה של כמה אפשרויות החלטנו לקנות את המתקן. יש דברים ששווה לשלם עבורם.

kdr

New member
חס וחלילה וחס

פעם הזמנתי לעסק (בתקופה שהיו במים תולעים אדומות) נציג של מקורות, הוא מילא כוס, טעם ואמר שהמים בסדר "הטעם והצלילות כמו שצריך להיות". כיוון שבעסק אסור להתקין מתקני סינון, לא התקנתי. בבית התקנתי מערכת אוסמוזה הפוכה (בזמנו המים שווקו תחת המותג "מיראבל"). כיום יש לי מערכת סינון אחרת, בדיוק שבוע שעבר החלפתי את כל המערכת כי הברז לא נסגר. אין מצב שישתו אצלנו מי ברז, אבל ללא הנספחים לקירור וחימום. ממלאים בקבוקים למקרר ומרתיחים מים בקומקום. מ'לעשות, אנחנו חסכנים פרימטיביים. אין טעם לשלם על מיני בר כשצריכים ממנו רק מים.

kdr

New member
אני מהזן הפרימיטיבי

מה זה בנק ? משכורת במזומן, נגמר - אין אוכל. מאז טקס גזירת כרטיסי האשראי, סגירת המינוס ובעקבותיו סגירת החשבון, אין לי עמלות ושותפים לחשבון. 8 שנים אני בלי ומרגיש עם. פודה את המשכורת (הדפיסו בשבילי פנקס בלי קרוס) בדלפק ומשלם רק 5 ש"ח עמלה. כאשר הבנקים מפרסמים כמה הם הרויחו, זה לא ממני. הם נחנקים בלעדי.

ומה אתה עושה כשצריך לקנות פריג'דר למשל

סוחב את המזרון לטרקלין חשמל? אפילו הסקוטי מחביא מתחת לבלטות את כרטיס האשראי למקרים שכאלה על מנת שלא יתעייף מלספור את הסטיפות. עכשף תבוא בטח לספר לנו שאתה הוא הצפוני ששלם מיסים לעיריית חיפה במטבעות של 10 אג' וואלה אני הולכת לכתוב עליך סיפור כמו על הספרית והאופנוען תבוא תבוא מוטק צ'חרר מידע לאומה איך חיים רק עם מזומן איזה כאב ראש...........

kdr

New member
מני מני מזומני

גם לא דואג אם יהיה כסף לשלם וגם מוריד את המחיר למזומן. מקרר לא קניתי לאחרונה אבל מכונת כביסה כן. 1,190 ש"ח משכתי מפיקדון בלטה. מקרר יש לי, לאן אני אכניס את בקבוקי המים מהפילטר ?

maybesure

New member
בכמויות שאני מרתיחה מים

משתלם יותר המכשיר
אני שותה בעיקר שתיה חמה - עשרות ספלים ביום. מעבר לטיהור המים הרבה יותר נוח ללחוץ על כפתור ויוצא לך מהברז (של המתקן כמובן), מים צוננים בדיוק במידה הרצויה ולא צריך למלא בקבוקים כל היום ולטפטף אותם כל הדרך למקרר, לא התעסקות עם קוביות קרח לצנן מים שלא הספיקו להתקרר, וחוסך מקום של בקבוקי מים במקרר. העלות היא לא הכל בחיים, כמו ששוקולד אמרה: מותר לפעמים להתפנק בנוחות.

kdr

New member
אז אנחנו לא מפונקים

אם אכן מדובר בחיבור ישיר של משקאות חמים לוריד - זה כדאי. היה לי בוס שפעם הצענו לחבר אותו לאינפוזיה של קופאין. לגבי קרח, אין כמו קרח נטול אבנית, כזה שקוף כמו בבית מלון. לא מתווכח על נוחיות, במחיר הזה אני מעדיף למלא בקבוקים למקרר, מהיר יותר במזיגה.

פלקו1

New member
בוקר טוב ...

הייתי לקוחה של תמי 4 במשך שנים ארוכות - לא מומלצים בגלל המחיר ולא בגלל השירות הנפלא והמהיר שלהם. כנסי לאתר: WWW.WATER.CO.IL רכשנו מהם מתקן קטן העומד על השיש במחיר של 1200-1400 ש"ח לא זוכרת בדיוק - מתקן יפה כסוף עם אדום. יש להם עוד צבעים. בהצלחה ושתיה נעימה ולרוויה.

maybesure

New member
כמה עולה

שירות לשנה, וכמה פעמים בשנה מחליפים סנן וUV ? במקרה שלי את המכשיר כאמור קיבלתי מתנה, אז נשאר לשלם שירות כל שנה. מעניין כמה עולה באקווה טל.

פייטוש

New member
מתקן מים על השיש חובה עם ילדים קטנים ובקבוקים

נודה על האמת עיקר השימוש במתקן הוא במים הרותחים,וזה פשוט מקל על חיי הורים לילדים צעירים לחיטוי והכנת מזון ,למשפחות עם ילדים מבוגרים ההוצאות לא קלות פשוט מעמסת כסף.

למעלה