משהוחשוב לחלוטיןןןןןן

ט ל i i ש

New member
../images/Emo32.gifמשהוחשוב לחלוטיןןןןןן

חברתנו היקרה לפורום לאה...שיקרה לנו!!!!! היא דיברה איתי היום בטלפון ובטעות מצערת פלטה שהיא לא מאשר :בלונדינית!!!!!!!!!! לאה וטל התערבו ולאה חשבה לטל לה יהיה אומץ לכתוב את ההודעה הזאת אבל הנה לאה אני כותבת ורק שתדעו שלא משנה מה לאה תגיד:אני לא גמדה! אני א מנהלת רומן עם דרור1!! וזהו!!!!!!!!!!!!!!! חיחיחייחיחיחיחיחיחיחיח

crazy4tc

New member
טללללללללללללללללללל

אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאא בלונדינית!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני שטנית! ולא סתם שטנית, שטנית עם אופי!!!!!!!!!!!!!! וטל היא כן גמדה!!!! היא אפילו אמרה לי שילדים מרימים אותה!!!!!! גמדה!!! רואה, ולי היה אומץ להגיב!!!!!!

ט ל i i ש

New member
שקר וכזבבבבב

שטנית בלונדינית בשבילי זה אותו דברררררררררררר..... אני לא גמדה ולאה אתה יודעת שהוא היה שתי מטרררררר!!!! אז **חומה** ושוב אני לא גמדה!!

crazy4tc

New member
אמת לאמיתההההההההה

יש הבדל גדול!!! ודרך אגב: לכל חברי הפורום הבלונדים: אל תקחו ללב, אנחנו לא מדברות על הצבע אנחנו מדברות על האופי... ונכון הוא באמת היה 2 מטר... 2 מטר שהרים גמדה!!!!!!!! אז כאילו שיואו כאילו דא כאילו הבאתי אותה בייבוש!!!

Charmed 4ever.

New member
שטיני ובלונדיני זה אותו דבר? ../images/Emo54.gif

ררררולז!!!!!! זה אומר שאני בלונדינית!
! הייתי בלונדינית עד גיל 5 אם זה מעניין מישו. והיו לי בקבוקים (תלתלי בקבוקים) עד גיל 4. והנה משו שחשבתי שבחיים לא ישמעו אותי אומרת... אתמול הייתי במחזמר "מרי לו" ולמרות שאמרתי שאני לא רוצה ללכת כי זה צביקה פיק והכל... יצאתי משם ואמרתי שהייתי רואה את זה שוב. מחזמר מדהים. תראו אותו! ו... בתור מי שאמרתי עליו שהוא פאג בטירוף... הוא דווקא די חתיך... אמיר פיי גוטמן. אולי עדיין פאג אבל הוא חתיך. ויערה, אם את עדיין קוראת את ההודעה הזו, לכי תראי את ההצגה... יש שם שני שחקנים שמגלמים הומואים... הם מתוקים בטירוף!

ט ל i i ש

New member
חחחחח זה התקפת בלונדניות

גם את ניצנוששששש בלונדיניתתתתתת!!!!!!! (ודרך אגב לאנשים הבלונדינים פה אני לא יורדת עליכם או משהו בסגנוןןןן... דרך אגב תנחשו מי עד סוף השבוע פותח אתר אנטי קטנטנות::!

crazy4tc

New member
זה לא אותו דבר!!!

יש הבדל!! ניצן תהיי גאה בהיותך שטנית!!! וכן כן יש לנו אתר!!!!!!!!! ומה אנטי קטנטנות? אנטי המורדים!!!

TCgirl

New member
../images/Emo187.gif

"מרי לו" זה באמת מחזמר חמוד... וההומואים באמת חמודים
. בקטע שאמיר פיי גוטמן מחליף בגדים בחלון חברות שלי נפלו מהכיסא, זה היה כזה מצחיק!

TCgirl

New member
חחחח ../images/Emo187.gif

לא יכולה לומר שומדבר... גם מסוף האולם הוא נראה לא רע...

crazy4tc

New member
אם אתה כבר מזכיר את זה...

כתבתי הודעה למטה איפה שהתכתבנו על הפגישת פורום אבל משום מה זה לא מקפיץ את זה

Charmed 4ever.

New member
הא.. ../images/Emo54.gif

הצעה לדרור, תקפיץ את ההודעה עם פתיחת הודעה חדשה שלך ושרשור שרשור המפגש אליה.

למעלה