משהו אישי ממני אליכם

../images/Emo32.gifמשהו אישי ממני אליכם../images/Emo140.gif

כבר זמן מה אני מתלבטת אם ליכתוב את ההודעה הזו או לא כי יש לי רגשות חמים מאוד לפורום ולאנשים שבו- הייתי פה מההתחלה ומצאתי פה אנשים נהדרים ומצאתי פה עניין רב. אולם, לאור שינויים טובים בקריירת המישחק שלי- אני אאלץ להיות בחזרות ובעבודה על המחזה שאני כותבת בעצמי ולכן לא אוכל לבקר פה בתדירות כפי שהייתי נוהגת- חלק מכם כבר שם לב לכך... אני מבטיחה לבוא לבקר ולעדכן, תוכלו ליראות אותי גם במקומות אחרים מבקרת מדי פעם ואני מבטיחה להזמין אתכם להצגה שלי. אני לא ניפרדת מכם כי אני אמשיך לבוא ולבקר ולהיתעדכן. חיבוקים לכולכם - אתם מקסימים!!!
שרון.

שרון ../images/Emo24.gif

קודם כל, אני רוצה לאחל לך המון בהצלחה מכל הלב בהצגות ובטוחה שתצליחי בהכל. ודבר שני, רציתי לומר תודה על התרומה הרבה שלך בפורום, על השאלות המקסימות ועל היותך בנאדם מדהים. ותמיד תדעי שיש לך בית פה איתנו בפורום

איימו

New member
../images/Emo24.gifוואי שרון

המון, המון, המון בהצלחה. מחזיקים לך אצבעות. ותדעי שאנחנו תמיד מחכים לך כאן.

sivanshain

New member
איזה יופי

אני שמחה בשבילך מאד, מקווה מאד שתצליחי להרים את המחזה הזה...(יש לי קצת ניסיון אז אני יודעת שזה לא כל כך קל) מקווה שתהיה לך המון עזרה והמון הצלחה וזהו,תבואי לבקר, אני בטוחה שתהיי חסרה כאן...

eris1515

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחהההההההההההההההההההההההה
מחכים פהההה

ואם אנחנו כבר מדברים על משחק ../images/Emo9.gif

הגעתי להחלטה שהגיע הזמן להפסיק להתווכח עם הרגשות הפנימיים וללכת לאחר הלב . אנטוש לבינתיים את לימודי הקולנוע והתסריטאות ואתחיל במסע ללימודי המשחק . המטרה היא כמובן - בית צבי . Good Luck por mwa

גרב חמוד, מזל שהבנת את זה כבר

עכשיו- לי זה לקח יותר זמן, הלכתי במסלולים המקובלים וזנחתי את חלומי הישן. רק לפני 3 שנים חזרתי ללימודי המשחק. בהצלחה לך.

sivanshain

New member
../images/Emo140.gifבהצלחה מותק...../images/Emo24.gif

מקווה ששניכם תגשימו את חלומותיכם, בתקווה שיום אחד יהיה לי מספיק אומץ ללכת בדרך שלכם!:)

זה יכול להיות כבר היום- זה תלוי בך.

לכל אחד מאיתנו יש "חסימות" שמונעות מאיתנו לעשות מה שאחנחו רוצים- לא כולן באות מתוכנו ויש סביבנו אנשים שעלולים לחסום אותנו וליקטוע לנו את החלום או לעכב אותו. זה תלוי בך- אני יכולה לתת לך פה הסבר של שעה וחצי על כל מה שאתמשתמשת בו כתרוץ לא ליפרוץ עכשיו כבר ולהגשים את החלום- אפשר אפילו בקטן, העיקר שתרגישי שאת עושה גם משהו בשביל עצמך ולמענך. אם תירצי עוד קצת עידודים וחיזוקים- אני פה!!!

../images/Emo45.gif

אצלי ההתנגדות באה במיוחד מהמשפחה והסביבה הקרובה , פשוט צריך לדעת להתעלם . מכעיסה אותי העובדה שרק "המקצועות המקובלים" מאושרים על ידם , כל כך מרתיח אותם . צריך לדעת לשים פס , לסנן את התגובות ולהאמין בעצמנו , זה הכי חשוב

sivanshain

New member
משעשע

בדיוק בשאלה היומית שלך עניתי פחות או יותר על הנושא הזה.. אני עושה דברים קטנים לא פורצת בגדול גם כי יצרתי לעצמי שנים של חסימות אבל רק עכשיו סיימתי להעלות עם כמה חברים מחזמר שעלה שלוש פעמים ועכשיו אני הולכת לאודישנים להפקה חובבנית אחרת לאט לאט... תודה לשניכם, אני מאחלת לכם רק שתצליחו ושיום אחד נוכל להגיד "כן פעם הם היו בפורום שהייתי בו אנשים ממש נחמדים אלה..."

blck angel1

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אין מצב ;; לא לא לא לא לא לא!! מה קורה פה!! תחזירו את האדום!! *נרגעת* בהצלחה לך ותזמיני אותנו להצגות *_* שרון שחקנית מושלמת!!

למעלה