משהו אישי שלי

rubber duck

New member
../images/Emo32.gif משהו אישי שלי ../images/Emo32.gif

מחר כן כן מחר שזה ממש עוד מעט עוד כמה שעות קצרות אענוד טבעת על אצבעה של אהובתי ורשמית נהפוך לזוג נשוי מבט על 6 השנים האחרונות 6 שנים בהן הספקתי לחלות ולהחלים מסרטן לעבור שינויים אישיים רבים מביא אותי להנבה שהדרך מביאה אותנו למקומות שונים ומשונים ומכולם אנו יוצאים מחוזקים ועם הרבה יותר יכולת לתת ולקבל שרון

ליMור

New member
../images/Emo65.gif ים של ברכות,,,

ואיחולים,, ומה
נאחל ? שכל הטוב ישרור בביתכם אהבה,זוגיות כנה ואושר לרב,,, בריאות וימים משובחים ביחד ולבד,, אואווווו,,,,,זה מדהיםםםםםםםםם,,, שיהיה במזל,,,

מלמלה

New member
מזל טוב

פרחים חיבוקים ונישוקים לכל חיי הנישואים שיהיה ביתכם אוהב וחם להרבה שנים טובות ואוו זה זמן כזה כייפי עם כל הרהב תקוה ואושר

ranvdb

New member
../images/Emo82.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif והרבה מזל טוב ../images/Emo6.gif

flying zebra

New member
איזה יופי של בשורות

מאחלת לכם המון המון מזל טוב.זו חייבת להיות אחת ההודעות הכי שמחות שנכתבו כאן לאחרונה. :)

מזי א

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

שמחתי לשמוע שזה מתקרב , היום הגדול , המון מזל טוב ובהצלחה,רק בריאות כל טוב

אחשל

New member
../images/Emo48.gifלחיי האהבה../images/Emo48.gif../images/Emo9.gif

ברכותי לזוג
, שרון, זהו עוד צעד, עוד שלב, בדרך החיים שאתה סולל לעצמך, יחד עם אוהביך. אני מאחל לכם חיים מאושרים ושלווים.

../images/Emo42.gif../images/Emo57.gif../images/Emo140.gifואוו ברווזון

מזל טוב לך ובת זוגתך הנחמדת מאחלת לכם ים של אהבה הרים של אושר והמון המון בריאות אהבה ואור בחייכם
אילת

מזל טוב לשרון!!

מזללללל טובבבבבבב אני כל כך שמחה!!!! אילו בשורות טובות!! שיהיה לך שפע של אושר אהבה, וכ' וכ' וכ'.... אני מאחלת לך ולאשתך לעתיד ים של מתנות ולא רק חפצים!!! ממני- תום תום זאת עם השיער הכתום

lital_helmer

New member
מזל טוב שרון!!! ../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

מאחלת לכם כל טוב..וחיים מלאי אושר ואהבה.

למעלה