../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifסליחה../images/Emo35.gif אני מצטערת אלה, אבל אני ממש לא מתכננת להפסיק לומר לאנשים שאני מישראל (הרעיון הכללי, כרגע אני לא נמצאת באף פורום של חו"ל אז זה לא רלוונטי, אבל זה עצבן אותי). אם הפקאצות המפגרות האלה לא אוהבות את ישראל, בעיה שלהם, אני ישראלית גאה, ואני לא מתכננת ומעולם לא ניסיתי להסתיר את המוצא שלי או את השפה שבה אני מדברת ואנשים תמיד קיבלו את זה. אם הלורה הנ"ל מטומטמת ומציקה לך, יש איגנור ליסט, וגם אם לא, אז אפשר להתעלם ממנה, והיא וכל מה שהיא תאמר להארי או לדאגי או לדני או לטום, יכול ללכת ביחד איתה לעזאזל. כשאנחנו נגיע לשם, נגיד להם מה שאנחנו רוצות להגיד להם, ושיקפצו כל אלה שסחבקיות איתם ורואות אותם כל שבוע. אני לא מתכננת להסתיר את העובדה שאני מישראל כי זה חלק ממני. אני ישראלית, וזה דבר בסיסי ביותר באישיות שלי. זה טבוע בי (שחר../images/Emo70.gif יש מילה לזה במילון פסיכומטרי../images/Emo70.gif שכחתי אותה לעזאזל. אמממ אינהרנציה או משו כזה../images/Emo3.gif, לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif), וזה מה שאני. כשאני מדברת עם אנשים באינרנט, אני ברוב הדברים ספר פתוח, אם אני אספר להם שקרים, זה יהיה מיותר, כי הכל יהיה מבוסס על שקר. אני גאה בזה שאני ישראלית, ואם יש מישו שיש לו בעיה כלשהי עם זה, יכול לדחוף את זה לאן שהוא רוצה. סורי על האורך והבוטות, קצת עצבנת אותי.