משהו דיי חשוב

האתר שלי!!

טוב זה האתר שלי על מקפליי ועל סאם41 ועל עוד כמה בקרוב... אז אני יביא אותו תהנו ותבלו.. (ועוד משו הוא לא מעודכן כל כך כי הכל נימחק לי רק איזה 20000 דברים ששמרתי במחשב נימחק לא סיפור ענק אז אני לא כל כך מעדכנת אותו אבל יהיה עידכון בקרוב... תהנו... www.lital14.tipo.co.il

hodia

New member
עזרה../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני שרופה על מקפליי !!!!!!!!! ואין את הדיסק שלהם בארץ !!! ואני לא מצליחה למצוא אתרים עם כל הקליפים שלהם ועם אני מוצאת אתר שלהם אז יש את הקליפים שלהם רק ב30 שניות כל מי שמכיר אתר של מקפליי שישלך לי אותו!!! (בבקשה תעזרו לי שלחתי את ההודעה הזאת כבר לפני שבוע ואף אחד לא החזיר לי תשובה!) תודה מראש

bustedit

New member
סחתיין

יופי של אתר.. אבל יכלת לשרשר את זה בהודעה שפתחת על זה שאת חדשה במקום לפתוח הודעה חדשה סתם.. הבנת? לא פותחים סתם הודעות

Hip Hop star

New member
שלום הודיה../images/Emo9.gif

חבל שלא ניצל"שת..אבל לא נורא.... אמ..אם יש לך מסנג'ר,אז אני אוכל לעזור לך... תרשמי את הפרטים שלך בשירשור של הקשר..

bustedit

New member
וואעהעהעעהעהעהעהעה

דאגייייי חחחחחח מזה הצבע הזה?? זה סוג של אדום חום או משו כזה?

Hip Hop star

New member
../images/Emo32.gifמשהו דיי חשוב../images/Emo11.gif

לא ידעתי איפה לכתוב,וחלק מהבנות כבר חצי מעורבות...לי יש כאב ראש,ואני מרגישה שאני חייבת להגיד את זה! תפסיקו להגיד לאנשים שאתן מישראל!רבאק...בעיקר לא למעריצות של מקפליי,ובמיוחד במיוחד לא לפקאצות שבניהן!!! מספיק עכשיו אני חוטפת על הראש,בגלל אחת הבנות פה ואני לא אזכיר את שמה כי זה לא לעניין..ורובכן יודעות מיזאת.ובגללה לורה הטיפשה מציקה לי,ויש לי ממנה עכשיו כזה כאב ראש..פעם שנייה בחיים שלי שמצליחים לעשות לי כאב ראש!אבל לורה הביאה את חמולת הפקאצות שלה,ומספיק הן רבו עם ג'ני מסכנה...ואח"כ התחילו לרדת עליי שאני מישראל ויהודיה,וציטטו דברים מהתורה וזה... והן רצו שאני אלמד אותן קללות בעברית בשביל להגיד למקפליי.אז בטעות מבלי שידעתי,אמרתי להן להגיד שתי מילים שהן תיכננו להגיד להארי... ואמרתי להן להגיד:"יא רומני!"...ושרלילה...לא נעים.וג'ני הפטישה פידחה את עצמה.לא נכנס לזה.ועם כל הכבוד ללורה שהיא תמיד פוגשת אותם,אין לי עצבים למפגרת הזאת שמתחילה לקלל אותי ולעשות לי חפירות בראש.ועכשיו אני מבינה למה מקפליי חושבים שכל המעריצות שלהן כאלה עמות,תתארו לכן את הארי אחריי שהיא תגיד לו יא רומני או שרלילה...
..אני לא רוצה לדעת,תודה.אני כ"כ מרחמת עליהן,הן כאלה מסכנות ומקרה אבוד...והלורה הנעל הזאת פותחת לי שתי חלונות ועידה עם החברות המסטולות שלה...ולהציק לי עם העברית.. הכי מצחיק שלורה שואלת אותי:"השפה הישראלית היא כמו עברית?"...בונא,עד כמה מטומטם יכול להיות בנאדם... בקיצורו,תפסיקו להאמין לכל מי שבאה ואומרת לכן שהיא דני! כי בגלל אותה ילדה טיפשה שחשבה שזה באמת דני,ממש ממש הן יירדו עליי וחשבו שזאת אני!אז דיי להגיד שאתן מישראל,ודיי לדבר עם כל מי שפוגשת אותם!הן טיפשות!!!!!

תגידו לייי

שמעתי שיש לדאגי חברה! כמה שבועות!!!! אז יש לי כמה שאלות בקשר אליה וחשבתי שאתם יכולים לעזור לי בקשר כמה שאלות אז ככה איך קוראים לה? יש לכם תמונה שכאילו מראים אותם ביחד או משו כזה? או תמונה רק שלה? זה מעניין אותי לדעת מיהי.... תודע... בייי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifסליחה../images/Emo35.gif אני מצטערת אלה, אבל אני ממש לא מתכננת להפסיק לומר לאנשים שאני מישראל (הרעיון הכללי, כרגע אני לא נמצאת באף פורום של חו"ל אז זה לא רלוונטי, אבל זה עצבן אותי). אם הפקאצות המפגרות האלה לא אוהבות את ישראל, בעיה שלהם, אני ישראלית גאה, ואני לא מתכננת ומעולם לא ניסיתי להסתיר את המוצא שלי או את השפה שבה אני מדברת ואנשים תמיד קיבלו את זה. אם הלורה הנ"ל מטומטמת ומציקה לך, יש איגנור ליסט, וגם אם לא, אז אפשר להתעלם ממנה, והיא וכל מה שהיא תאמר להארי או לדאגי או לדני או לטום, יכול ללכת ביחד איתה לעזאזל. כשאנחנו נגיע לשם, נגיד להם מה שאנחנו רוצות להגיד להם, ושיקפצו כל אלה שסחבקיות איתם ורואות אותם כל שבוע. אני לא מתכננת להסתיר את העובדה שאני מישראל כי זה חלק ממני. אני ישראלית, וזה דבר בסיסי ביותר באישיות שלי. זה טבוע בי (שחר../images/Emo70.gif יש מילה לזה במילון פסיכומטרי../images/Emo70.gif שכחתי אותה לעזאזל. אמממ אינהרנציה או משו כזה../images/Emo3.gif, לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif), וזה מה שאני. כשאני מדברת עם אנשים באינרנט, אני ברוב הדברים ספר פתוח, אם אני אספר להם שקרים, זה יהיה מיותר, כי הכל יהיה מבוסס על שקר. אני גאה בזה שאני ישראלית, ואם יש מישו שיש לו בעיה כלשהי עם זה, יכול לדחוף את זה לאן שהוא רוצה. סורי על האורך והבוטות, קצת עצבנת אותי.

just jenny

New member
../images/Emo45.gif

אולי באמת תמחקי אותן?!? או שפשוט את נהנת מכל העניין הזה..

Hip Hop star

New member
WTF?!

אני עיצבנתי?! איך אני שונאת את כל עניין הגאווה של ישראל..ב.עעעעעעעעעע זה לא שאני אומרת לך להתכחש לישראל...אבל זה מסובכת כי יצאנו דפוקות גם ככה...וזה לא ממש תורם למעמד של ישראל... וזאת לא רק לורה..אבל ניחא... ובסדר..אני עיצבנתי..מה שתגידי..

loner in love

New member
../images/Emo45.gifכל מילה זהב../images/Emo47.gif

אין שום סיבה שכשאני אני מדברת עם אנשם מחו"ל אני אשקר להם או אתכחש לעובדה שאני מישראל להפך, הדבר הראשון שאני אומרת לאנשים זה שאני מישראל. וחוץ מאיזה פוסטמה אחת מארה"ב שאיך שאמרתי לה שאני מישראל עושה לי "למה את משקרת?! כאילו אני אאמין שאת באמת מישראל" [שדרך אגב ישר קיבלה חסימה כי אני לא אתן שישפילו אותי בגלל המוצא שלי], כל מי שאני אומרת לו את זה ישר מתלהב ומתעניין. אפילו דיברתי עם מישהי שאמא שלה היתה פה בשליחות והיא נורא התלהבה שאני מישראל והתחלנו להחליף חוויות. זה שאת נפלת על כלבה גזענית זה לא אומר שכולם כאלה, ובטח שזה לא אומר שאני צריכה להתכחש למה שאני או לשקר והם לא יעשו לנו שם רע. מה הם יעשו? יגידו שכמה בנות מישראל לימדו אותם קללות? שידחפו. מקפליי כבר מודעים לזה שיש להם מעריצות בישראל, וכמו שהם יודעים טוב מאוד שיש מעריצות כלבות ויש מעריצות נחמדות, הם יבינו שלא כולם בישראל כמו שהבריטיות שלהם מספרות. בקיצור אל תדאגי, ואל תתכחשי! אני לא מתכוונת להפסיק להגיד להם שאני מישראל.

M c F l y

New member
איזה מוזר

אני מתכתבת עם ילדה מסקוטלנד שהיא מעריצה של מקפליי והיא כלכך שמחה לדעת שאני מישראל והיא נורא התעניינה וזה.. ובקשר לעברית גם אם הן יגידו להם [שזה סיכוי דיי אפסי...] הם לא אמורים להבין משהו.. זה ישמע להם בערך כמו שאנחנו שומעים סינית\יפנית [לאלה מבינינו שלא יודעים :p]

למעלה