"משהו לרוץ איתו" |כל||תו

shongold

New member
../images/Emo32.gif "משהו לרוץ איתו" |כל||תו

סרט יפיפה ונפלא לדוד גרוסמן - על רקע נופיה הקסומים של ירושלים ועל רקע פניני מוזיקה משכרים הפותח "יקירתי" אשר לאסף ..וגם משובצים שירים של בארי סחרוף, דניאל סולומון שיר הנושא, אפילו קצרצר של האבנים המתגלגלות wild horses, שיר ללא שם, שוב ועוד, קטעים משירים רק קטעים המושרים בידי גיבורת הסרט בת השש עשרה שקולה זך מתוך ומרגש ועלילה שמתחילה מהסוף להתחלה וחוזר חלילה אמרתי קסום..כן קסום - אז כן מומלץ ואני לא מאמינה שאני ממליצה כאן על סרט ומה גם - ישראלי!

shongold

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif../images/Emo91.gif

shongold

New member
"יקירתי" השיר הפותח את סבב השירים

והוא נקודת החיבור הראשונית עם נשוא האתר!

../images/Emo127.gif מצטרפת להמלצה...

ראיתי בקולנוע... וגם בVOD...ובשבוע שעבר, שידרו בהוט 3, את החלק הראשון של הסרט ועוד קטעים נוספים שקוצצו ומחר במוצ"ש...החלק השני ( איףףףף דידה שכחתי להזכיר לך שבוע שעבר)... בקיצור באמת חובה, גם למי שלא קראה את הספר...זה רק יעשה לה חשק, והסרט לא גורע מהספר בכלל.... אהההה וכמה ירושלים יש בסרט...רק נחת ושבת טובה נשיקות לכולכן אוהבת אתכן....

shongold

New member
ללי החלק השני מצוי כבר ב- VOD

לא היה לי מזל עם הסרט הזה בקולנוע מאחר וקבלתי המלצה, פעמים הלכנו בציפיה לראותו ופעמים לא ניתן היה להשיג כרטיסים. איך באמת הספר ביחס לסרט?

אפרתי 29

New member
לא ראיתי את הסרט, כך שאני לא יודעת

איך הוא ביחס לספר, אבל אני יודעת שהספר פשוט מדהים !!! אחד הספרים הכי יפים שקראתי, ספר חובה...

shongold

New member
תודה אפרתי, זאת סיבה מספיק טובה לי

לרוץ לספריה ולהזמינו...בשקיקה...

a d i d a s 2 1

New member
שבת שלום .....

ללי תתנחמי.... אתמול במקרה בטעות... היה את החלק הראשון בערוץ 3 בהוט, בלילה....אז יצא שככה שלגמרי במקרה בטעות, ראיתי את החלק הראשון וחשבתי עליך... :) סרט יפה...

השבח לאל...

כבר דאגתי... אז אם כבר, היום החלק השני... ולחשוב שבשעה הזו היינו בדרך לגהה...
חבללללללל

kapit5

New member
ללי- מי העיר אותך כל כך מוקדם?

אוף איזו שבת כיפית של ציפיה זו יכלה להיות........ לא נורא יהיו עוד הרבה ימים של הופעות . ראיתי את הסרט בקולנוע ועכשיו בגירסה המורחבת בטלויזיה-הנאה צרופה.אין מה להגיד. אחד הסרטים היפים שראיתי בזמן האחרון.ממולץ לרוץ ולראות.

בוקר טוב וששששבת ששששלום ../images/Emo140.gif

תודה רבה לכל הממליצות... ראיתי את הסרט אתמול ב - VOD. רציתי לראות אותו כבר הרבה זמן ולא הזדמן לי... סרט מדהים ומרגש... אז תודה לשון ולללי (כמה ללללל...)

למעלה