משהו מצחיק בהחלט....
ש שמופית New member 25/11/01 #2 ../images/Emo93.gif אני בעלת מום ../images/Emo10.gif אתן חושבות שמקבלים על זה אחוזי נכות מביטוח לאומי שאני אוכל לקחת מבשלת.... אני לא מאמינה איזה שטויות מוציאים מהפה אנשים שנחשבים כחכמים
../images/Emo93.gif אני בעלת מום ../images/Emo10.gif אתן חושבות שמקבלים על זה אחוזי נכות מביטוח לאומי שאני אוכל לקחת מבשלת.... אני לא מאמינה איזה שטויות מוציאים מהפה אנשים שנחשבים כחכמים
ר רויטל ולירון New member 25/11/01 #5 אוי גם אני , שמופית את חושבת שיש איזו קבוצת תמיכה לכך? אוי עד לאן נגיע, איזה שטויות יוצאות להם מהפה, פשוט לקרא ולא להאמין...
אוי גם אני , שמופית את חושבת שיש איזו קבוצת תמיכה לכך? אוי עד לאן נגיע, איזה שטויות יוצאות להם מהפה, פשוט לקרא ולא להאמין...
ש שמופית New member 25/11/01 #6 אולי נפתח פורום נוסף בתפוז ../images/Emo35.gif פורום נעלבי הרב עובדיה... או פורום נכות בישולית...
D dorlim New member 25/11/01 #3 אותי זה מצחיק ../images/Emo6.gif ומעציב ../images/Emo10.gif באותה נשימה. יש אנשים שהדברים שלו זה "דברי אלוהים חיים" (בהמשך לדיון על המונופול על הדת...)
אותי זה מצחיק ../images/Emo6.gif ומעציב ../images/Emo10.gif באותה נשימה. יש אנשים שהדברים שלו זה "דברי אלוהים חיים" (בהמשך לדיון על המונופול על הדת...)
א אתי@ New member 25/11/01 #4 פעם הוא היה גאון אמיתי../images/Emo132.gif היום הוא התחרפן לחלוטין - איבד את כל הצלילות שלו, ורק שטויות יוצאות לו מהפה... זאת כנראה הזיקנה, וחבל שהוא לא מסוגל להבחין בזה ולפנות את מקומו לצעירים ממנו... ולא לשכוח - אסור לחטט באף בשבת
פעם הוא היה גאון אמיתי../images/Emo132.gif היום הוא התחרפן לחלוטין - איבד את כל הצלילות שלו, ורק שטויות יוצאות לו מהפה... זאת כנראה הזיקנה, וחבל שהוא לא מסוגל להבחין בזה ולפנות את מקומו לצעירים ממנו... ולא לשכוח - אסור לחטט באף בשבת