משהו על פרופורציות

../images/Emo32.gif משהו על פרופורציות

כל פעם שבא לי לרחם על עצמי, אני נזכרת שמה זה יכול להיות יותר גרוע.... אתמול שודר בטלויזיה סיפור אישי נורא ואיום של אישה המטפלת בשני ילדים נכים (חולים במחלת ניוון שרירי) בעוד הם מופצצים ללא הרף כבר שבועיים. אני לא יכולה לדמיין יאוש עמוק, אינסופי וחשוך מרפא יותר מזה. שני הילדים שלה חולים במחלה סופנית. היא עתידה אך ורק ללוות אותם אלי קבר ולצפות בגוויעתם. היא חסרת כל , ועוד מופגזת כרגע. יש משהו בעולם שהוא יותר נורא מזה? לא שזה מייד פותר את כל הבעיות שלנו, ולא שזה הופך אותן ללא לגיטימיות, אבל לפעמים מספיק להרהר באישה הזאת ולהבין שיש הבדל בין להתמודד עם קשיים ובין להיות באמת במבוי סתום חסר תקווה. סתם, רציתי לשתף אתכן.

spooni

New member
יכול היה להיות יותר גרוע ..שהיא

עצמה היתה חולה גם במחלה סופנית. אני יודעת שאני נשמעת קרה וחסרת רגשות אבל ...טוב שהיא בריאה ושלמה ושיש להם מי שמטפלת בהם. אני לא מבינה .... אין בדיקות לפני לידה שמדווחים על פגמים כאלו ?

זהו ספוני, שיש בדיקות כאלה

את יודעת כמה הן עולות? אני אישית עברתי בדיקות גנטיות עם שני הבנים שלי ושילמנו במיטב כספנו. אין לי מושג אילו מהמחלות ניתנות לזיהוי ואלה לא. אני רק יודעת דבר אחד: כשאת תלויה אך ורק בשירותים הציבוריים זה לא רק שאין לך כסף לבדיקות, אלא הרבה פעמים את ממש לא מיודעת על מה שאת כן יכולה לעשות.

spooni

New member
וחוץ מזה ...אני בד"כ ...

מסתכלת למעלה ...הכוונה היא על אנשים שיותר טוב להם ממני או יותר חכמים ממני ושואפת להיות יותר טובה מהם. לא מסתכלת על גרועים ממני ומתנחמת במה שיש....בצורה כזו לא אתקדם לאף מקום. וכמובן שאני מודה על כל דבר ודבר שיש לי....ויש לי. אבל יש תקופות שאנו גם צריכים רחמים עצמיים ..מותר לנו...כל עוד אנו יודעים לשים לזה סוף.

את מבלבלבת לחלוטין בין שני דברים

את מבלבלת בין שאיפות ודרישות מעצמי, ובין הנטיה ליפול לסבך של רגשות קשים. כשאני דורשת מעצמי , אני מתבוננת למעלה אבל כשאני רוצה להתבוסס ברחמים עצמיים חסרי שחר אני מזכירה לעצמי את ההבדל בין מצוקה של ממש ובין נפילה וכניעה למחלה שלי. בדיוק ההפך ממה שאת רומזת כאן: הכוחות שלי לא נובעים מזה שאני מתנחמת בסבלם של מסכנים, אלא מזה שאני מזכירה לעצמי שאני ממש ממש לא מסכנה! כל ההבדל שבעולם...

spooni

New member
תקראי את התגובות שלי ושל בטרפליי

לשרשור של מיכל וזהו "בנות אתן נמצאות באהבה הלא נכונה" התגובות לגבי תקיעות.

spooni

New member
ואני שואלת בכדי להבין ....

מה את חושבת שעשית הכדי להיפטר מהמחלה ? האם את חושבת שעשית הכל בכדי להיפטר מהמחלה ? מה עוד את חושבת שאת יכולה לעשות ? מה הסיבות שתוקעות אותך ולא מאפשרות לך לעשות את הדברים שאת עוד צריכה לעשות ?

תקראי את את מה שאני כתבתי באותו

שרשור עצמו. זו מחלה שלא נפטרים ממנה ספוני. רק לומדים לחיות איתה ולמזער את הנזקים שלה. זו דעתי. לשאר שאלותייך, אענה, אם תרצי בפרטי. אין לכלל הנשים בפורום עניין בסוגיות הלגמרי פרטיות שלי.

spooni

New member
ו.....לא מבלבלת ..לחלוטין ..

אני אסביר בהזדמנות ...כניפגש אני די צינית ואפטימית והגיונית בשבוע האחרון ..לא רוצה לרשום דברים שיראו אנטיפטים או אגואיסטים או חסרי רגשות.

למעלה