משהו שקיבלתי במייל

מיכל 1976

New member
../images/Emo32.gif משהו שקיבלתי במייל

האיכר והאופה - סיפור על קבלה ונתינה אופה אחד בכפר קטן נהג לקנות משכנו האיכר את החמאה שהיה זקוק לה לאפיה. ביום מן הימים התחיל לחשוד שגושי החמאה האמורים לשקול קילו אחד, לא ממש שוקלים קילו שלם, אלא פחות. התחיל האופה לנהל מעקב: מדי יום שקל את גוש החמאה ורשם את התוצאה, ואכן, הסתבר לו כי תמיד שקל הגוש פחות מקילו אחד. רגז האופה מאד על ששכנו גונב אותו, והחליט לתבוע אותו לדין. בשעת המשפט שאל השופט את האיכר: אני מניח שיש לך משקל שעליו אתה שוקל את החמאה, הלא כן? לא, כבודו, אין לי משקל, ענה האיכר כיצד אם כן אתה יודע את משקל החמאה שאתה מוכר לשכנך האופה? אני יכול להסביר בקלות, אדוני השופט, ענה האיכר: יש לי מין מאזני משקולת כאלה. בצד אחד שמים משקולת במשקל ידוע, ובצד השני אני שם חמאה שתאזן את זה. במקרה של האופה, אני תמיד משתמש כמשקולת בכיכר לחם של קילו אחד שאני קונה ממנו באותו יום, ושם לו חמאה כמשקל בדיוק הלחם.... ככה זה גם בחיים: אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו נותנים, מידה כנגד מידה... ולפני שאנו קופצים להאשים את האחר כדאי שנבדוק טוב בציציותינו...

שלום30

New member
סיפור יפה עם מוסר והשכל בצידו

בדומה ל "קשוט את עצמך ואחר כך קשוט אחרים" וגם ל "אין הגמל רואה את הדבשת שעל גבו"...

שלום30

New member
גם אני נושא את התואר אבא לתינוקת הכי בעולם

ואת יכולה להמשיך להתנדב גם היום, את תתקבלי במשא"ז בברכה.

A N N 7

New member
אז גם אני עם תואר. ועוד מהחיים?

כולם צלומדים אין כאן בור עם-עם הארץ. ולי יש כמה אחד מהשכלה והשני מחוכמת חיים מה הם עוזרים לי היום. . כן להתמודדת. עם כמוני יש הרבה אבל אין להעסיק את כול העם יש הרבה .צעירים הדור החדש הוא המקדם. היום. .בכול תכום חני. כאן

הייי שלום לא ידעתי שאתה מנהל גם פה ../images/Emo140.gif

למה לא גילית לנו ???????
אל תשאיר אותנו לבדדדדדדדד מתגעגעעת אני מירב מפורום משמר אזרחי מוסרת לכולכם דש חם ותמונה יפה לכל מי שיש תינוקת מתוקה

אני יצור קשר עם שלום (המנהל) לשלוח כסף

לכמה שיש להם מצב קשה אני שמרתי לעצמי מהדמי כיס ויש מיותר לתת קצת צדקה של עזרה למי שחסר לו רק תהיו שמחים

למעלה