משוויץ ועוד

בלינקה

New member
סבתא שלי גדולה מהחיים!

פשוט גדולה. רואיינה לידיעות אחרונות על הארי פוטר, ותרואיין הבוקר אצל אילנה דיין בגל"צ. ענקית!

אכן גדולה מהחיים - אני מקשיבה לה

עכשיו ונהנית מכל רגע. איזה כיף שיש סבתא כזו.

../images/Emo9.gif היא גדולה היא גדולה היא גדולה

נשמעת אישה מדהימה. איזה כייף סבתא כזאת. בגיל 83 עובדת? ועוד בהנה"ח? ואם אפשר - היה לי מאוד קשה לשמוע את השיחה לפני זה עם הבעל של האישה שילדה אתמול בלידת בית.

אפרת12

New member
על מה מדובר../images/Emo35.gif

שמעתי את אילנה דיין מדברת עם מישהי בעלת מבטא אנגלו סקסי, לגבי מה צריך להיות בלידת בית - אבל אלו היו 3 משפטים.

בלינקה

New member
זו היתה מיילדת בית ששכחתי את שמה

לפני כן היא ראיינה את בעלה של היולדת. כואב. והסאבטקסט היה מאשים. היא הצליחה להכעיס אותי ממש, וגם את מישהי שעובדת איתי שחושבת שממש לא צריך ללדת בבית.

גם אותי אילנה דיין הכעיסה

בעיקר אחרי כל הפאשלות שהיו בבתי יולדות בזמן האחרון. איך אני רואה את זה? דברים רעים קורים. לפעיתים אין מה לעשות נגד זה. אף אחד לא יכול להיות בטוח שאם היא הייתה יולדת בבית חולים המצב היה אחרת. אך אחד בארץ הזאת לא הולך לקראת היולדת. הלוואי והיו כאן מרכזי לידה שהיו קרובים לבתי חולים אבל לא היית מרגישה שאת בבית חולים. הלוואי והיו שמים את היחס של הצוות הרפואי ליולדת דגש הרבה יותר גדול. הלוואי והיולדות בארץ לא היו רק "עוד כסף" בשביל הבתי חולים. משהו בנושא הזה צריך להשתנות ודחוף.

גם אני התעצבנתי מהטון המאשים

ולבי עם המשפחה הזאת. אבל גם בי יש איזה כעס על המיילדת, שלא ברור לי למה לא הייתה מצוידת בציוד מתאים, למה לא הצליחה לעשות החייאה כמו שצריך.

nubi

New member
אבל אח"כ דברה

רופאה בכירה מלניאדו, ודווקא מה שהיא אמרה היה נכון מאוד. לידת בית-כן, אבל עם תשתית מתאימה. כמו כל דבר אחר, גם ללידות בית מדינת ישראל לא ערוכה כמו שצריך (וכאן ירדתי מהאוטובוס לרכבת).

mummy

New member
לא שמעתי אבל

נשמע שיש לך סיבות טובות להשוויץ. איזה כיף לך. אני זוכרת עוד כמה דברים שסיפרת עליה כאן בעבר - משהו על ששלחת לה שרשורים מהפורום לקרוא. אולי נזמין אותה לארוח
אחרי הכל, זה לא שהיא לא מתאימה לקטגוריה של נשים אחרי לידה... ובטח יש לה הרבה מה לספר על אז לעומת היום...

עמית@

New member
|אייקון מכה על חטא| + מיניות האישה

תודו שזו תערובת מעניינת, אח, אין כמו סקס ובושה, אבל לא. אני סתן מצטערת על זה שאין לי זמן להיות פה
בתקווה שזה ישתנה כבר.. וגם רציתי להזמין אתכן (בהקשר לנושאים הנידונים פה חדשות לבקרים) גם לפורום מיניות האישה - פורום שאני רוצה לפתח ולקדם, ונראה לי שקצת שאלות מוצלחות יעשו לו טוב
תגידו שלא יום חמישי היום שוב
תגידו לי שהעומס הזוועתי יפחת.. מתגעגעת

בלינקה

New member
יכולה לתת לך אחד מהשניים

העומס הזוועתי יפחת. לויודעת מתי. התקדם משו עם הפסיכולוג הרפואי? רוצה שאני אבדוק אם יש מישהו בשניידר שמוכן בפעם הבאה שאני שם?

למעלה