משו ממש לא קשור

• פותח הנושא orrin
  • פורסם בתאריך

orrin

New member
../images/Emo32.gif משו ממש לא קשור

צריכה את עזרתכם: מחפשת תמונה/צילום/רישום של יד מאוגרפת בכל פוזה או וריאציה שתמצאו... בין העונים יוגרל מצב רוח טוב לשבוע תודה תודה תודה אני

magenta73

New member
למה זה לא עולה

בכל מקרה יש לך אתרים של תמונות, מצויינות, כמובן שלהשתמש בהן באמת עולה כסף, אבל את יכולה לעשות חיפוש ורק להסתכל ולעשות סקיצות וכו'... יש את זה: http://creative.gettyimages.com ויש את www.visualphotos.com ואת עושה חיפוש - במקרה זה fist ים תמונות.

magenta73

New member
זה לא כמו בגוגל

כי זה בכוונה לצרכי עיצוב. ומדובר באוספי תמונות של צלמים מקצועיים. ככה שזה אמנותי יותר.

shaniza

New member
בקישור השני שנתת

רוב התוצאות של פיסט נותנות תמונות של אנשים שעושים אגרופים... לא מתמקד בכף היד עצמה. יש שם כמה תמונות שממש אהבתי. בגוגל, יש כמה תמונות עם דגש יותר על האגרוף תלוי בכלל מה היא תכלס צריכה...

shaniza

New member
החיפוש שם הציק לי בעיניים

יותר מדי אופציות מיון למשתמש פשוט ,עמוס בעין... אבל העיקר שיש הרבה מאיפה לבחור

magenta73

New member
כנראה שלאדם מהשורה

שלא מתעסק בזה ככלי מקצועי זה יראה בלגן מידי.... כן... אני פשוט לא יכולה לתפקד בלי האתר הזה...

bulb

New member
קוקילידה: אתר עם תמונות...

חיפשת אחר תמונה מסוימת והגעת לאתר עם תמונות רבות. מה תעשה? 1. אסגור את החלון שלא תיכנס רוח 2. אמאל'ה ,וירוס! 3. מממ... לא ידעתי שזה אפשרי מבחינה ביולוגית 4. נשבע בספר התורה שלא יודע איך הגעתי לאתר הזה בחר את התשובה ההולמת אותך ואתן לך חוו"ד פסיכולוגית בגרוש (כולל העדפות מיניות ,מצב העו"ש ,תחזית מזג האוויר לסוף השבוע ומתכונים לחג) המבוססת על קריאה בעצי בונזאי. השאלה מופנית לזכרים וזכרות כאחד.

orrin

New member
לא מצאתי בגוגל את מה שחיפשתי

מחפשת בכללי תמונה של אגרוף, כדי לקבל רעיון לאיזה פרוייקט חדש. תודה לכולכם

bulb

New member
חיפשתי fisting ושומו שמיים...

מגנטו ,זה מה שאת עושה בזמנך החופשי? קינקי ,אבל שיהיה לך לבריאות.

ד נ י ת3

New member
אני בשוק ממך.

היא לא יודעת מה זה FISTING. היא פולניה! <לצורך העניין - גם אני>

orrin

New member
תודה

ממש תודה, הרבה תמונות- איזה כיפ..... שוב תודה

למעלה