משחק חדש כנסו (חסר לכם שלא)

sarit lang

New member
../images/Emo32.gif משחק חדש כנסו (חסר לכם שלא)

אז ככה קוראים לזה "מי שמתחתיי" אני שואלת איזה שאלה שבא לי באיזה נושא שעולה לי...למשל מי שמתחתיי באיזה שעה קמת היום?....ואז מישהו עונה ושואל שאלה נוספת לדוג': *מי שתמחתיי איך עבר עליך היום ? *מצויין....מי שמתחתיי מכור לטלוויזיה *אני....מי שמתחתיי מה האייסי שלך? וכו' . הסברתי טוב???? זה גם יתן לנו להכיר אחד את השני יותר ... אז יאאלה מתחילים! מי שמתחתיי בדרך כלל באיזה שעה את\ה הולכ\ת לישון???

orianush

New member
תלוי..

תלוי מתי אני מתחילה ללמוד בדרך כלל בסביבות 12 בלילה מי שמתחתי מתי התחלתה לאהוב את יוסי?

כוכבה 27

New member
כשראיתי את יוסי מתארח בריח מנטה ושר

את השיר "אמא" שם זה התחיל. מי שמתחתי איזה שיר עשה לך טוב במשך היום?

orianush

New member
ככה ככה..

אני חולה
מי שמתחתיי מה הבילוי שאתה הכי אוהב??

מוצ"שים בפאב...

מי שמתחתתי... אוהב זמרים שלא שרים בעברית? (חח מתאים לי לשאול שאלות כאלה.. כי יוסי היחידי שאני שומעת בעברית)

1מאיוש

New member
כןן אני אוהבת לא חסר

אבל יש גם עברית [: מי שמתחתי אוהב שוקולדד?! [תאמינו שיש כאלו שלא
] וטעם וופל בלגי מתישהו?! - אם לא זה הכי מומלץ בעולם

moranush86

New member
וופל עם בננות עם סירופ שוקולד חם

או עם תותים בקצפת... מלא קלוריות כך שלא יוצא לי הרבה אבל זה מנהג טוב במוצאי כיפור... זה/זאת שמתחתיו... לשבת בבית בבטלנות או לעבוד במרץ?

orianush

New member
אממ...

תלוי.. אם זה לעבוד במשהו שאני אוהבת אז כן אם סתם משהו מעצבן כמו לימודים חח אז לשבת בבית מי שמתחתי איזה עוד זמר/ת ישראלי/ת אתה אוהב חוץ מיוסי?

1מאיוש

New member
וואי קשהה

אחרי שאכלתי וופל בלגי.. זה היה משוו אבל בעיקרון אוכל סיני
אממ.. מי שמתחתי יודע\ת לרקוד ?!

ניר86

New member
אומרים שכן חחח...

אני יהיה צנוע אז אני יגיד שאני יודע לזוז טוב ..כי בכל זאת קשה לי להגיד על עצמי ..אבל תמיד אני מקבל מחמאות על הריקוד חוץ מזה אני לא למדתי אף פעם ריקוד אבל זה בא לי בטבעי זה עובר במשפחה ..אחותי רוקדת יותר מ10 שנים ואמא שלי מורה לריקוד אז איפשהו זה עבר אצלי בדרך..סה"כ אני יודע לזוז טוב בעיקר מוזיקה שחורה ואוהב לרקוד בטירוף.. מי שמתחתי מה התוכנית טלויזיה האהובה עליך ???

sarit lang

New member
אורי גלר מחפש יורש

ו.."השיר שלנו" מי שמתחתיי מתעצבנ\ת מהר ...! (כמוני)

moranush86

New member
בא לי בתקופות

לפעמים אני מתעצבנת מהר אבל בדר"כ אני אדישה אז לא התשובה היא לא מי שמתחתי... סרט - קולנוע או בבית?

1מאיוש

New member
קולנועעע...

קצת ענתיקה.. לא נורא מי שמתחתי איך מעדיפ\ה לשמוע מוזיקה? קלטת או דיסק ?!חחח

sarit lang

New member
ברור שדיסק

מי שמתחתיי על מה או על מי את\ה לא תוותר\י אף פעם?

1מאיוש

New member
אמאמ...

קשה להגיד[: אני אשנה את השאלה
: מי שמתחתיי על מה או על מי את\ה לא תוותר\י לשמוע אותה\ו אף פעם?
שאלה ברורה מידי = יוסי ברור...

למעלה