משחק... תגידו לי אם אהבתם..

C u T e1

New member
../images/Emo32.gifמשחק... תגידו לי אם אהבתם..

תקשיבו, למשחק הזה קוראים "סוף הדרך".. דבר ראשון, המשחק הזה הוא בזוגות- ככה שכל מי שרוצה להשתתף שיתפוס לו בן זוג ומהר.. :) אז ככה, אני כל שבוע יתן לזוגות משימות כמו לחפש דברים באינטרנט... הזוג שיתן לי ראשון את מה שאני רוצה,יקבל 100 נקודות. במשחק הזה ישתתפו אך ורק 5 זוגות.. ככה שתמהרו אם אתם רוציםם.... הזוג הראשון יקבל 100 נקודות הזוג השני 90 נקודות השלישי 80 נקודות הרביעי 70 נקודות החמישי 60 נקודות השישי 50 נקודות. (הנקודות ינתנו לפי סדר סיום המשימה...) כמה נקודות שתצברו במשך חודש שלם...(ואם לא, אז אפילו יותר..)יקבע אם ניצחתם או לא... קיצר.. אם אתם לא רוצים אז אני לא יעשה.. רק הצעתי.... אהה ואם תחליטו שכן, אז השבוע אני לא יעשה ת'משחק.... כי ביום ראשון אני נוסעת לבית מלון באילת והדס (חברה שלי שגם בפורום) אצל דודים שלה ואני רוצה שגם היא תשתתף....היא החברה הכי טובה שלי- למה שתפסיד?? חח סתם..:):):) סו.... מה דעתכם?!?!

C u T e1

New member
אהה ועוד משווו

מי ומי שרוצה אז שימהר שירשום לי פה בתגובה .. שירשום את השם שלו ואת שם של הבן זוג שלו.. ככה אני יראה מי ירשום קודם .... ועוד פעם אני מזכירה אני יבוא רק שבוע הבא כי אני בבית מלון...

JULI4561

New member
אה נשמע נחמד ...!!

אבל לא בדיוק הבנתי מה צריך לעשות ..

../images/Emo31.gifאני לא יכול להשתתף כי..../images/Emo87.gif

אני עוד איזה שבוע שבועיים עובר 5 ניתוחים.. אז אני לא יהיה איזה חודש .. כי אני יהיה בהחלמה.. אז חבל להשתתף עכשיו ואחר כך לבן זוג שלי לא יהיה עם מי להיות! משחק יפה מאודד!!

למעלה