משחק:

בהביבו

New member
../images/Emo32.gif משחק: ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo32.gif

אז ככה, מישהו צריך לכתוב שתי שורות. אחת אמיתית , ואחת לא. (סיפור, משהו שקרה, אירוע...) למשל: אני מתחיל וכותב: 1. נשכתי פעם רוטביילר (סוג של כלב עצבני במיוחד למי שלא מכיר) 2. צעקתי לשוטר במשחק כדורגל מול הפנים: אדוני השוטר, אתה $@%^ $#^ $^!#$^ עכשיו: כמובן שאחד מהם הוא שגוי ואחר נכון. לצורך העיניין מס' 1 שגוי ומס' 2 0צעקתי לשוטר...) הוא האמיתי. הראשון שכותב תגובה לשני המשפטים שכתבתי ועונה נכונה - הוא ממשיך. כלומר - פלוני הגיב להודעה שלי: "2 אמיתי 1 שקר", אחריי שאני אכתוב לו כתגובה: "צודק" הוא ממשיך. מישהו טעה, כנ"ל - הודעה, טעית: "אתה לא ממשיך." עכשיו, הריי יש רק שני משפטים. מישהו טה בניחוש של שני המשפטים שרשמתי, אז כבר כולם יודעים שזה השני. לכן - במקרה כזה הראשון שייכתוב משפט משלו, הוא יהיה הממשיך שלי. אני יודע שבטח יהיה בלאגן כי יכול לקרות מצב שישרשרו תשובה להודעה הזו (שאתם עכשיו קוראים) ואז הכל מתרבעב. לכן - כל מי שכותב שני משפטים כאלו בנושא כותב: 1 .. 2 .. 3 .. 4 .. 5 .. לפי הסדר של הרושמים.. הבנתם? ייאלה בהצלחה...

EmGee

New member
DOUBLE M מוסר:

1. עשיתי את הראסטות שלי במסרגה שהיא מייד אין בולגריה 2. הלכתי לים בקיץ ולא שמתי קרה נגד שיזוף וכאלה

double M

New member
EmGee ביקש ממני לכתוב הודעה בשמו

כנראה יש תקלה באינטרנט באזור השטחים או משו. בכל מקרה הנה המשפטים: 1.זה אני. 2.שמי המקורי הוא בני סלע. 3.אני תמיד מסתובב עם סכין, אזיקים וסלוטייפ חזק במיוחד בתיק. 4.בשעות הפנאי אני הולך עם סנדלים, חולצה משובת ועוזון. 5.אם יש לך כוס ודופק זה מספיק לי. הדופק לא הכרחי. 6.אני איטלקי. 7.אני גם איטלקי. 8. אה אני במקור מאיטליה. 9.ציינתי את העובדה שאני איטלקי? 10.אני יחצ"ן כושל שבקושי מסדר לעצמו חינמים. (החלטתי קצת לשנות את המשחק, כל המשפטים הם אמת, אבל אל תגלו לבן)

בהביבו

New member
אז ככה:

1. לא נכון. זה האונס מ"בשידור חוקר" 2. בני, בני, בני, בני .... (מה
) 3. נכון! 4. באמת? 5. לא נכון. בישביל לדפוק כוס צריך ..... \\אה?\\ 6. אתה איטלקי? יופי לך... 7. אתה במקור מאיטליה!?! אז בוא, בוא קח שקל! 8. כן 10. מזה? מה אתה? שחצ"ן? אה נכון! זה נכון! נוווווו, עניתי בסדר?

EmGee

New member
אני מוחה!!1

אתה יודע מה זה להסתובב עם סנדלים בין כל הנחשים והעקרבים וכל המנייקים? אני תמיד על נעליים בכל מקרה דאבל-אם רוצה למסור עוד כמה משפטים: א. אם היה לי שקל על כל ראסטה לא הייתי מצליח להכנס לסרטים של רב-חן ב. שחור זה יפה (באמת אני לא סתם אומר את זה!!) ג. יעף זה מקום מקסים להקים בו משפחה ד. אני הולך לג'י ספוט ב16.8 וכל המעריצות (אם אתם בנים אתם גם נכללים בהגרה) יכולים לבוא ולקבל ממני מין אוראלי שם, רק תרשמו למסיבה באיי סי קיו 108062746 ה. "אם אין לך משהו חכם להגיד תגיד משפט סיני עתיק" ו. "אין בת שלא נותנת יש בחור שלא לוקח" ז. הגעתי לאות של מיכל אז אני אסתום...

double M

New member
הכל אמת, רק תיקון ל-ד'....

לקבל=לתת... והתיקון שלך ל-ה': אם אין לך מה להגיד, אתה תמיד יכול לשלוף את העובדה שאתה איטלקי. איכשהו נראה לי שזה יעזור...

מה יש לך נגד האות שלי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה