משחררת מועקות ..........

שמופית

New member
../images/Emo32.gif משחררת מועקות ..........

טוב, החלטתי לשפוך את זה כאן כי זה כבר ממש מעיק עלי, והיום במיוחד. למי שלא יודעת, פוטרתי מהעבודה כחודש לפני החתונה (לפני כ 5 חודשים). המשרד היה (ועדיין) בקשיים בגלל המצב בשוק, הם מעכבים משכורות לאורך חודשים ולא משלמים את ביטוח המנהלים. מאחר והביטוח שלי לא שולם, לא קיבלתי פיצויים (אני חייבת לציין שהם כן הורידו לי במשכורת כסף לביטוח כל חודש !!!). החלטתי, לאחר המון התלבטויות, לתבוע אותם ולהוציא עיקולים ללקוחות שמהם ידעתי אמורים להיכנס כספים. אני חייבת לציין שאני ממש לא בנאדם שמתעסק עם תביעות ובלאגנים, אבל מלא אנשים עודדו אותי ואמרו לי שאם אני מוותרת (בכל זאת - 25,000 ש"ח) אני פראיירית וטיפשה ודחפו אותי להגיש את התביעה. היום קיבלתי את כתב ההגנה והם כותבים שם כל מיני שטויות, ורוצים לדחות את התביעה כי לא צירפתי חוזה עבודה להוכיח שעבדתי שם (צירפתי תלושים). עוה"ד שעזר לי בתביעה, נמצא במילואים וזהו. אני כאן, עם מועקה ענקית - מצידי, הייתי כבר מוותרת על הכסף (שמגיע לי), והעיקר לחזור לשלוות הנפש שלי, בלי תביעות נגד שאני אשלם להם שכ"ט וכאלה. אוףףףףףףףףףףףףף

Aאלינור

New member
אוי, איזה מרגיז!

ולהיתמם ככה שלא עבדת שם? איזה מן אנשים?! אני ממש מקווה שהעו"ד שלך יוכל לעזור לך בקרוב או שתתיעצי עם גורם מקצועי אחר. זה המון כסף שמגיע לך ובהחלט לא נראה לי שאת צריכה לוותר. מאוד מקווה שהדברים יסתדרו,
אלינור

אתי@

New member
מאוד מבינה אותך ../images/Emo10.gif לפעמים עדיף

לוותר על קצת כסף בשביל שלוות הנפש
למרות שפה מדובר בסכום ממש לא קטן שדי חבל להפסיד אותו, בעיקר כשאתם בתהליכי בניית בית...
מאחלת לך המון הצלחה בבלאגן, בתקווה שהכל יסתדר במהרה

jess ועוד

New member
שמופית זה ממש מרתיח ../images/Emo46.gif

אסור לוותר כל ויתור כזה מחזק אותם ומחליש אותנו העובדים גם אני צריכה להתחיל לריב עם מקום העבודה שלי ואני מנסה לדחות את הקץ ונראה לי שהוא יגיע בקרוב בכל מקרה חזקי ואמצי

fila

New member
שמופית../images/Emo24.gif

אני חושבת שכדאי לחכות בסבלנות שעו"ד שלך יחזור ממילואים הוא בטוח יודע מה חוקי המשחק במצב כזה חבל מאוד לוותר על כסף שעבדת עבורו, וחוץ מזה שאני חושבת שתלושי שכר הם ראיה מצוינת לכך שעבדת ושדמי ביטוח מנהלים הופרשו משכרך. בהצלחה!

הילית*

New member
לכי על התביעה

אח שלי גם תובע את החברה שבה הוא עבד תביעה רצינית והם מנסים להגיד דברים שלא נבראו. הוא גם לקח לצורך העניין עורך דין אסור לותר !!! בהצלחה !

שמופית

New member
המון תודה על החיזוקים ../images/Emo24.gif

הייתי ממש צריכה את זה !!! אני מקווה שהכל יסתדר וייגמר, כי אין לי כוחות נפשיים לזה

יעלי2

New member
אם התחלת, לא לוותר! בתי משפט שמטפל

ים בתביעות כאלה, כמעט תמיד פוסקים לטובת העובד. מובן מאליו שאם החברה בקשיים היא תגיש כתב הגנה כזה ותנסה לדחות את כל טענותיך. זה ברור וזה מה שהם חייבים לעשות. אבל את לא צריכה להרגש. אם אכן עבדת שם, ואכן קבלת ושילמת ביטוח עבור עצמך, קל מאו דלשכנע שהפיצויים מדיעים לך. אז לא להתבאס, לדעתי זה מקרה פשוט (אני לא עוכרת דין) ואת רק צריכה קצת סבלנות. ברגע שעוכר הדין שלך יחזור הוא יגיב וינחה אותך מה עושים הלאה ולאן פונים עכשיו. אם התחלת, למרות שזה לא כיף, זה כסף שצברת והוא מגיע לך עפ"י חוק וזה יסודר. חכי קצת ותראי.

dorlim

New member
יקירתי

מקום העבודה יכול להמשיך ולרצות לדחות את התביעה כי לא צירפת חוזה עבודה.... זה לא יעזור לו - יש לך תלושים שמוכיחים שעבדת שם ושהורידו לך את הסכומים המדוברים מהמשכורת!!!!!! ביה"ד לעבודה נוטה מאד להתייחס בכפפות של משי לעובדים שתובעים את מקומות העבודה שלהם בייחוד אם אלו האחרונים מיוצגים ע"י עורכי דין.... לאחרונה, היתה תביעה שכזו כנגד מקום עבודתי (למרות שבאמת ובתמים אנחנו היינו בסדר ) וראיתי איך השופט מתייחס ברחמנות לאישה שהיה ברור לכל הצדדים שהיא זו שלא בסדר. כדי לגמור איתה את הסיפור ומתוך רחמנות הוא ממש התחנן בפנינו להגיע איתה לפשרה ולשלם לה איזשהו סכום מגוכח... אין לך מה לדאוג!!!! אני בטוחה שבית הדין לעבודה לא יתן לדברים האלה לחמוק ככה סתם. הכספים האלה מגיעים לך ואין שום סיבה שבעולם שתוותרי עליהם בנתיים קחי
גדול לימור

Ronnie*

New member
גם לדעתי...

אל תישברי, בסוף זה יהיה שווה את זה! למרות שאני מבינה את הרצון שפשוט יעזבו אותך בשקט... תחזיקי מעמד. זה הרבה כסף, והוא מגיע לך.

danaziv

New member
אל תקחי יותר מידי ל-../images/Emo23.gif

אני מבינה אותך שאין לך כוח להתעסק עם הלחץ הזה וה"מלחמה" הזו, אבל אני בטוחה שיהיה בסדר, קחי נשימה עמוקה חכי לעצת העו"ד ותחשבי רק על התוצאה הסופית שבהחלט מגיעה לך

טליגלי

New member
שמופית יקרה, תחזיקי מעמד ואל תוותרי

הם (מקומות העבודה) תמיד מנסים להרתיע אותנו ע"י תביעה נגדית, אבל האמת שאין להם case והם תמיד בונים על זה שיהיו כמה שיתקפלו ויוותרו על התביעה שלהם כנגד ביטול התביעה של מקום העבודה. אז תהיי חזקה, ואני בטוחה שכשהעו"ד שלך יחזור הוא יטפל בהמשך הפרוצדורה ואת תקבלי את המגיע לך.

שירי71

New member
הי שמופית תהיי חזקה

אני קוראת את הסיפור שלך ומקבלת חום זה כל כך מרגיז מה שהם עושים לך ואני מקווה שהעוד שאיתו את עובדת אמר לך מה מצבך כלומר מה הסיכויים שלך בהנתן הניירת שברשותך. לדיעתך זה לא פשוט לאזרח לעמוד משפטית מבחינה נפשית מול חברה עם עורכי דין אבל אם את חזקה ואם הנירות שבשרותך מספיקים אז כנראה שאין לך סיבה לדאגה. אבל זה כל כך מעצבן ומעיין לאן הלכו הכספים שהם הורידו לך.. מעניין וטוב שיש לך תלושי משכורת, אני אישית מכירה מישהו שעובד במקום כבר כמה חודשים ולא מסכימים לתת לותלושי משכורת וכשהוא בדק הסתבר שהכסף שנותנים לו ביד הוא מחצית מהסכום שכתוב בתלוש שהוא מקבל!!!! מה תאמרי על זה?! הקיצר יש חל אות בעולם. אני מחזיקה לך אצבעות ומקווה לטוב בשבילך. חוצמזה אותי לפני שנה פיטרו ממקום וציינו בפני שממש למחרת אני אהיה שם שנה ושזה יום אחד פחות מהתקופה עליה מגיע לי פיצויים "ואם את רוצהלהיות מניאקית את יכולה לתבוע את החברה " מה שכמובן גרם לי לא לעשות זאת ואולי חבל. בכל מקרה כל אחד ואישיות כל אחד והכח שלו כל אחד והמלחמות שהוא יכול לנהל. מעריכה אותך ומחזיקה לך אצבעות חזק חזק! אגב אם מאד דחוף לך לשמוע חווד משפטית אולי תפני לפורום חוק ומשפט עד שתשיגי את העוד שלך? בהצלחה שוב.

שמופית

New member
ושוב - המון תודה לכל המעודדות !!!

זה ממש מחמם את הלב לקרוא את דברי התמיכה שלכן ! אני יודעת שהקייס שלי מוצדק ויש לי את כל הניירת להוכיח את זה, ואני מקווה שהכל יסתדר ושהעו"ד שלי כבר יגיע או לפחות יתקשר וירגיע אותי.
ענק לכולן !

אופה3

New member
שמופית אל תוותרי להם, גם לבעלי

היה את אותו הסיפור, ובסוף הוא קיבל את כל הכסף, אל תוותרי, זה סכום נכבד ושווה , וחוץ מזה עבדת בשביל זה אני מחזקת אותך ומקווה שתצליחי, ואת יכולה לפנות גם לשיל, שהם שירות יעוץ לאזרח , שעוזרים ללא תשלום במקרים כאלה תשאלי אליהם באיזור מגוריך שבוע טוב ובהצלחה

ענתש

New member
אל תותרי להם ! במיוחד שכסף של

פיצויים הוא נטו (בלי מיסים). אבל פשוט תגידי לעצמך שזה הולך לקחת ה-מ-ו-ן זמן. אם זה יקח פחות - תהיה לך הפתעה נעימה. ואל תשברי את הראש על כתבי הגנה, בשביל זה יש לך עו"ד - שהוא ישבור את הראש. ובהצלחה.

אל תוותרי../images/Emo70.gif

שמופית יקרה, גם אני הייתי בסיטואציה מאוד דומה וזכיתי. (אם תרצי פרוט שלחי לי מסר) עצתי לך: המתיני לעו"ד שלך, הוא יודע בדיוק כיצד לנהוג. ומנסיון זה יגמר יותר מהר ממה שאת חושבת (רוב הסיכויים שזה יפתר מחוץ לכתלי בית המשפט) תרגישי טוב
לילך

שמופית יקרה, אל תתרגשי

זה באמת המון כאב ראש, אבל זה לא מעט כסף וזה מגיע לך, אז אל תתייאשי!

למעלה