*משחררת קיטור*

sacrament

New member
../images/Emo32.gif*משחררת קיטור*../images/Emo178.gif

אחרי מספר ימים של למידה לדיני קניין- רציתי רק להגיד: נמאססססססססססססססססססססססס לי. שמישהו יהרוג אותי, בבקשה. כואב לי הראש, כואבות העיניים, כואב הגב, אני עצבנית ברמות שלא אופייניות אפילו לי, ואין לי פאקינג כוח יותר!!!
וזה עוד במקצוע האהוב עליי. אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה
. אוקיי, זהו, אפשר לחזור ללמוד

B L I M P

New member
נצל"ש - כיצד מומלץ ללמוד למבחנים?

יש כמויות מטורפות של חומר, סכומים שלי, סכומים של חברים, סכומים משנים קודמות, מחברות בחינה, תרשימי זרימה, פסקי דין, סכומים של פסקי דין - שאלוהים יעזור...!!!! איך אתם ממליצים ללמוד- לקרוא הכל, לא לקרוא הכל, לקרוא פסקי דין, לא לקרוא פסקי דין, ללמוד בע"פ מחברות בחינה טובות, לקרוא סכומי שיעור? קיצר, שתפו איך אתם לומדים למבחנים עם חומר סגור ואיך למבחנים עם חומר פתוח? ושיהיה בהצלחה גדולה לכולם..

Wisper

New member
אני :

לא מסוגלת ללמוד ממחברות של אחרים, אני מסכמת אותן בכתב יד שלי כי ככה זה מקלט לי יותר טוב וגם עוברת על המבחנים עם מרקרים, ושאלות שקשות אני מסכמת על דף, ככה זה חוסך מקום לבחינה וגם נקלט יותר במוח בעת הכתיבה... עד כה כשלמדתי ככה זה עזר לי תמיד לזכור את החומר גם לעשות קיצורי דרך, לכתוב הכל בראשי פרקים שיזכירו לך , בייחוד שיש מלא ראשי פרקים ותת ראשי פרקים, אחרת לא זוכרים הכל בחיים...

חוזית

New member
sacrament באיזה שנה?

sacrament סיימת את התואר? אם לא, אז באיזה שנה את/ה לומד/ת משפטים?

QueIronia

New member
נראה לי שהכותרת מתאימה גם לאחרי המבחן, לא?

תקעה אותנו חזק מאחורה הפרופסורית-בגיל-העמידה-הזו (פשוט לא רציתי לכתוב זקנה, אבל אין לי בעיה לומר את זה. בכל מקרה, היא "שמורה", כמו שאנחנו נוהגים לומר). ורב-רב-רב-רב-רבאק! למה היא הייתה חייבת לגרום לי לקרוא (פעמיים!) ולסם למחברת בחינה את בתים משותפים, למה?? מה, רע לה כשטוב לנו? לא הספקת ללמד+זה לא יהיה במבחן=לא דחוף לי לדעת את זה עכשיו. את יודעת אם עדי אוסובסקי תבדוק לנו את המבחנים (יענו לחצי השני של הכיתה, כמו בעבודות)?

sacrament

New member
תיארת את זה במדוייק../images/Emo6.gif

מממ...אני קראתי עד עמוד 10 בתים משותפים ואז הגעתי למסקנה שזה לא יהיה במבחן ושמתי את זה בצד. מצד שני, את הערות אזהרה קראתי שעות. והיה רק משהו קטן מזה...גרררר ולמה היא דחפה זיקת הנאה, למה? ולמה מתוך 5 אנשים רק אחד מסכים איתי שהייתה זיקת הנאה? לא יודעת מי בודק, הגיוני שזו עדי...

Atenolol

New member
הערות אזהרה?

דווקא כתבתי לא מעט על הערות אזהרה בשאלה 3...

sacrament

New member
במובן של עיסקאות נוגדות כן

לא במובן של שיעורי גרוסקופף...נראה לי...

Atenolol

New member
אהממ..

אני משער שכשתקרא שוב את הודעתך, תרגיש שהיה טוב יותר בלעדי ההתייחסות לגיל ולצורה של הגברת.

QueIronia

New member
מי שמכיר אותי יודע שאני מאוהב בה

עדי - כמה פעמים אמרתי לך שאני רוצה להתחתן עם נינה?

Atenolol

New member
דרכים להביע אהבה

חשבתי שאחרי גיל 9, משיכה בצמות כבר לא נחשבת לדרך יעילה להביע אהבה...

Atenolol

New member
../images/Emo32.gifסקר דחוף בין בנות הפורום../images/Emo70.gif|!

האם משיכה בצמות היא דרך יעילה להביע אהבה?

sacrament

New member
וידוי קטן

אמרתי דברים הרבה יותר גרועים ממנו על מרצים...ועל מורים...בייחוד על כמה שאני אוהבת. אני גם נוטה לעשות חיקויים שלהם לעיתים ויכול להיות שלו היו יודעים היו נעלבים קשות.למעשה, היה מרצה אחד שאני ממש ממש אוהבת שחלף על ידי בזמן שעשיתי חיקוי שלו באמצע המסדרון ועד היום אני לא יודעת אם הוא הבין או לא... בגלל זה ההערות של "קֶה אירוניה" לא ממש מטרידות אותי, באופן אישי. כל עוד אין השמצות ודברים שחורגים מהטעם הטוב, אין בכוונתי להתערב. זו עמדתי בכל מקרה, וכמובן שאתה מוזמן להביע דעתך כרצונך...

Atenolol

New member
../images/Emo68.gifאל תביני אותי לא נכון...

אני בודאי לא חשבתי שצריך לנקוט בצעדים מנהליים (מצידך כמנהלת הפורום) בקשר להודעה הזו. יתר על כן, אין ספק שההודעה הזו מנציחה באופן מאד אוטנטי, חוייתי ובלתי אמצעי את תחושתו של הכותב לאחר הבחינה, ולשם כך יש לנו פורום! כל מה שרציתי להביע, זה שהכותב עצמו, לאחר שיתקרר קצת, אולי יחוש אי נוחות קלה לגבי התאורים הפלאסטיים המתייחסים לגילה וצורתה של המרצה. מכיוון שתקעו אותנו, על פי דברי ההודעה, דווקא מאחור, ספק אם לגיל ולצורה יש רלוונטיות עניינית. יש כאן, איך לומר, קצת טעם רע - לא נורא (סוג של חרוז).

למעלה