משינה מופיעים היום בקיסריה!!!!

Vdrums

New member
../images/Emo32.gifמשינה מופיעים היום בקיסריה!!!!

מישהו מגיע???

© Tweety ©

New member
חחח את משינה אני לא כל כך אוהבת

אבל לינקין פארק?
בעע אבל יש לי דיסק שלהם! יחי חמי רודנר ועברי לידר!

למה "בעעע"?

לפחות יש להם מילים נורמאליות בשירים שלהם, שלא כמו שירי פופ דביליים... טוב, נו, אז אם לא לינקין פארק אז אולי אואזיס? POD? קארדיגאנז? שריל קרואו? מישהו? משהו נורמאלי? (נורמאלי כותבים עם א' או בלי?) או שמא את בעד פרגיות פופ חסרות כל חן בשירה אבל חושבות שמוזיקה זה רק כדי למכור את עצמן? (או להיפך - סקס ימכור את הדיסקים הטיפשיים שלהן?)

© Tweety ©

New member
איכס פופ ../images/Emo128.gif

בכלל לא אוהבת. צריך להוציא את זה מחוק לחוק
אואזיס זה טוב,גם רובי וויליאמס ובעיקר ג'וני לוגן. אבל רוק ישראלי-בעיקר חמי רודנר ועברי לידר הכי טוב ואביב גפן גם.

yoyo10

New member
פעם אחרונה שהייתי בהופעה של משינה

הייתה ב 1991 בפסטיבל ערד אוו אני מרגישה זקנה

Vdrums

New member
חחחחחחחחחחח לינקין פארק.

קודם כל אין מקום להשוות סיגנונות מוזיקליים. וכמובן שעל טעם וריח אין להתווכח. משינה נכנסה לספרי ההיסטוריה של המוזיקה הישראלית וכבודה במקומה מונח. לינקין פארק היא תופעה חולפת. השירים שלהם לא נשמעים כאלה שונים אחד מהשני, הם לא להקה שתחזיק הרבה זמן. והם לא עשו שום דבר שיהיה קלאסי. ושאני אומר קלאסי אני מתכוון כמו פרל ג'ם או רד הוט שיש תקליטים שלהם שישארו לדראון עולם!

יודע מה?

אתה צודק. השירים שלהם באמת נשמעים אותו הדבר (גם המילים...) חוץ מזה מה כבר קלאסי היום...הכל זה רק כדי למכור דיסקים (אפילו נו דאוט הולכים בדרך הקלה...) עם משינה יש לי בעיה כי אני ממש ממש ממש ממש לא אוהבת את הסולן שלהם ואת הקול שלו. המילים של השירים הן בסדר, אבל הקול שלו זוועתי מבחינתי. וגם רד הוט הם לא שיא הקלאסיקה...

© Tweety ©

New member
אני מעדיפה את "איפה הילד"

על פני משינה. *נזהרתי לא להגיד מוניקה סקס למרות שזה עומד לי על קצה הלשון*

אנימילי

New member
משינה.... הם בסדר.

אבל לא יותר מזה. חוץ מכמה שירים פה ושם שהם באמת טובים. אבל כל הופעה עולה מלללללללא. איך אפשר? סתם ככה, אני מעדיפה שירים לועזיים. המוזיקה שלהם יותר טובה, אין מה לעשות. (ברור שלא של כולם, אבל באופן כללי).

למעלה