משלי

../images/Emo32.gifמשלי

אין לי בית ספר לשנה הבאה הרגע הודיעו לי תשובה סופית - שאני לא יכולה להתקבל לבית ספר שרציתי, אין סיכוי בכלל שהם מקבלים מישהו לי"א... ואני לא חוזרת לבית ספר שעזבתי... לא חוזרת!!!!!!! אין שום סיכוי שבעולםםםם ואני לא מכירה עוד בתי ספר בירושלים שיש לי שם חברות, וקשה לי מאוד להסתגל לחברה אני לא יודעת מה לעשותתתתת!!!!!!!!! כוסאמקקקקקק אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifבלע...

גמני לא מזמן קיבלתי תשובה שלילית מהביצפר שרציתי לעבור אליו.. באסה רצח, לא תהייה לי ברירה אלא להישאר באותו ביצפר. למה את לא רוצה להישאר שם?

אין מצב

אם את מכירה או לא מכירה, למדתי בצביה שזו אולפנה דתית מאוד מאוד... לא יודעת איך שרדתי שם, אבל החלטתי שנמאס לי באמת קשה ללמוד שם אני מממש לא מתאימה... אם אני חוזרת לשם אני מתאבדת

JALULA2

New member
לאיזה ביצפר ניסית להתקבל?.

בואי לליד"ה אז מה אם זה ביצפר חננה?! יש שם אחלה ילדים:}

keeeren

New member
מבאס...

גם אני שקלתי לעבור בצפר אבל אצלי זה בגלל הגמות.. ולהסתגל זה באמת קשה אבל תחשבי גם מה יהיה לך הכי טוב לעתיד מבחינת מקצוע ולא רק חברות... כמה שזה נשמע מפגר את לא הולכת כדי למצוא חברות את הולכת כדי ללמוד מקצוע שיתן לך משו בעתיד... אבל גם החברות זה חשוב.. אוף נו לא יודעת אני בעצי מבולבלת..!! אם בא לך לפרט או לדבר ולהתבאס אני פה

ס ט י י ק

New member
זה לא סוף העולם

יש מלא בתי ספר תתדברי עם ההורים שלך הם לא יכריחו אותך להישאר בבצפר הנוכחי הם ימצאו לך בצפר אלא אם כן לא אכפת להם שתפסיקי ללמוד

נו כן

אבל אף אחד לא יודע בדיוק מה מתאים לי וקשה לי עם חברה חדשה... מאוד רק מזה אני מפחדת :|

Michali17

New member
דבר ראשון אל תכניסי לך

לראש שקשה לך להסתגל לחברה חדשה כ אז באמת יהיה לך קשה. אני בטוחה שתמצאי ביצפר שיענה על הצרכים שלך וכן תתחברי שם עם אנשים זה לא כזה קשה, הם/ן סהכ בני נוער כמוך, ואת חמודה ולא יהיה לך שום בעיה. אממ יש לי חברה שעברה לביצפר חדש שנה שעברה והיא הייתה בדיוק כמוך אז אוקיי נכון שהיא לא הכי מכירה את כולם אבל יש לה 3 חברות ממש טובות וזה כל מה שאת צריכה בסופו של דבר :) זה לא כזה נורא, יהיה בסדר :)

Michali17

New member
את בטוחה שעברת על כל בתי הספר

הדתיים בירושלים ? ואאמממ את חייבת חייבת ללכת לדתי? כאילו אולי יהיה לך יותר נוח בממלכתי

עברתי על רובם

אני לא ממש מכירה אותם, זו הבעיה... אני חייבת ללכת לדתי, רק בנות. ההורים שלי דתיים והם לא מסכימים חילוני בשום אופן.

Michali17

New member
אממ טוב אני מקווה שאולי

דרך אנשים שאת מכירה בירושלים אולי תמצאי את הביצפר שמתאים לך בכל מקרה המון בהצלחה :)

invAsion

New member
אל תקשיבי לגלי!! ../images/Emo103.gif

כפר גלים זה חרא של בצפר :X בואי ללמוד בחוף הכרמל

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifמהההההההה?

למה, אני אמרתי שכפרגלים זה ביצפר טוב? שתבוא ללמוד שם? שמעגן מיכאל פחות טוב? היא פאקינג גרה בירושלים, איזה חוף כרמל?!

למעלה