בלעט אז מה תעשי?! סתם תהרסי לעצמך את החיים בלעע...
E Extraordinary Girl 8 New member 17/8/05 #42 מחייבים? הם דתיים. נולדתי לתוך חינוך דתי. מן הסתם, הם רוצים שאני אלמד בבצפר דתי.
ט טולייצ New member 16/8/05 #28 אתה לא סומך עליי? ../images/Emo9.gif הבאתי לך אפילו כמה הפתעות [תתפלא] מתי אתה חוזר?
ט טולייצ New member 16/8/05 #31 לאן נעלמה התגובה שלי? היום בבוקר בתחנת רכבת הכרטיסן עזר לנו עם התיקים ואמרתי לו "גרצייה",גם כשנתקלתי במישהו אמרתי לה "סקוזה".. האיטלקית זה משהו משהו! התרגלתי
לאן נעלמה התגובה שלי? היום בבוקר בתחנת רכבת הכרטיסן עזר לנו עם התיקים ואמרתי לו "גרצייה",גם כשנתקלתי במישהו אמרתי לה "סקוזה".. האיטלקית זה משהו משהו! התרגלתי
° °•°סתיב°•° New member 17/8/05 #35 יווווווחחחח גם לי זה קרה אחרי חודש בארגנטינה נתקלתי במישהו בארץ ואמרתי לו פרדון( ) ואז אני כזה- "פרדון!אההה לאא..אממ..סליחה!"
יווווווחחחח גם לי זה קרה אחרי חודש בארגנטינה נתקלתי במישהו בארץ ואמרתי לו פרדון( ) ואז אני כזה- "פרדון!אההה לאא..אממ..סליחה!"
פ פרקשון New member 16/8/05 #32 אני בארץ ואני באמת מתפלא! כפרה עלייך ולא הבאתי לך כלום אני אארגן כבר משהו וכתבתי באנגלית כי המחשב שאני עובד בו בעבודה הוא מפגר כזה
אני בארץ ואני באמת מתפלא! כפרה עלייך ולא הבאתי לך כלום אני אארגן כבר משהו וכתבתי באנגלית כי המחשב שאני עובד בו בעבודה הוא מפגר כזה
ט טולייצ New member 16/8/05 #33 ../images/Emo23.gif שלא תצפה לאיזו מתנה מיוחדת זו יותר מתנה לקומונה שלך מאשר בשבילך,אבל תראה כבר