משפטים דבילים כתובים על אריזות

SoldieRonit

New member
../images/Emo32.gifמשפטים דבילים כתובים על אריזות

1. על מייבש שיער של חברת SEARS : "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL : "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?) 4. על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה - מופשר" (אבל זו "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS & SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן, לא?!?) 8. על תרופה נגד שיעול לילדים של חברת BOOTS : "נא לא לנהוג או להפעיל ציוד מכני כבד לאחר השימוש" (כן,בני החמש תמיד אוהבים לצאת אחרי שהם לוקחים את הכדורים לסיבוב ב D-9...) 9. על טבליות שינה של חברת NYTOL : "אזהרה - עלול לגרום לנמנום" (אני מאוד מקווה) 10. על אורות חג המולד של חברת NAZAKATO : "לשימוש בתוך או מחוץ לבית בלבד" (איי איזה בעסה רציתי לתלות אותם על הירח...) 11. על מעבד מזון של ARAKI : "לא להשתמש עבור השימוש האחר" (אני חייב לציין, עכשיו אני סקרן) 12. על חבילת בוטנים של SAINSBURY : "אזהרה - מכיל בוטנים" (מבזק חדשות דחוף!!!) 13. על חבילת בוטנים של חברת הטיסה AMERICAN AIRLINES : "הוראות שימוש: פתח את האריזה, אכול את הבוטנים" (אהה ,תודה לא ידעתי חשבתי לאכול עם השקית...) 14. על תחפושת סופרמן שיוצרה בטייוואן: "לבישת מוצר זה לא מאפשרת לך לעוף" (לא?!?! איזה באסה, ואני כבר חשבתי...) ותודו שזה מצחיק

Guy Schlesnar

New member
אני חושב שזה יותר עצוב ממצחיק

אם יש אזהרות כמו "לבישת מוצר זה לא מאפשרת לך לעוף",או "המוצר יהיה חם לאחר החימום" או הוראות כמו "קח שמפו ביד,מרח על הראש ושטוף",או "פתח את האריזה ואכול את הבוטנים" זה רק אומר שאי שם מסתובבים הטיפשים שצריכים את האזהרות האלה,וזה גם אומר שאי שם מסתובבים אותם תחמנים שעלולים לפגוע בעצמם בשימוש לא נכון במוצר רק כדי לתבוע את החברות,ולכן חברות נאלצות להסביר לך לדוגמה איך לפתוח שקית ולאכול את הבוטנים שבפנים.

cobainos

New member
אני חושב שזה גם עצוב וגם מצחיק

שאתה חייב להתחכם עם כל דבר אפשרי.

amickyaa

New member
רונית משעמם לך במשמרת ?

תפסיקי לאכול את כל השטויות האלו נו,נו,נו

SoldieRonit

New member
אוף ,מיקי תפסיק א-ת-ה לדבר שטויות!

ממתי יש לי אינטרנט בעבודה בכלל וזמן בפרט ??! - אני לא אתה
!!

amickyaa

New member
רונית,מה יהיה ? את מסתירה

מאיתנו מידע מהיכן כל האוכל הזה ? מהצבא ?

cobainos

New member
נחמד../images/Emo13.gif

חוץ מהעובדה שזה הגיע אליי במייל האזרחי והצבאי כבר איזה 20 פעם כ"א...

למעלה