מתכון מעולה לפנקייקס

../images/Emo32.gif מתכון מעולה לפנקייקס../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif

אז מה קורה אנשושים
אוהבים לבשל? אם כן הנה מתכון מעולה לפנקייקס שניסיתי היום בפעם הראשונה
(מתכון לבערך 9 מנות) כוס קמח 2 כפיות אבקת אפייה (אלא אם כן הקמח תופח מאליו...) 2 כפות סוכר 2 כפות שמן תמצית וניל (בערך כפית 1) שלושת רבעי כוס חלב ביצה טרופה את החומרים ה"רטובים"שמים בקערה נפרדת ואת היבשים בקערה נפרדת. מרבבים כל קערה בנפרד עד שמתקבלת קערה 1 עם קמח סוכר ואבקת אפייה וקערה אחת עם בלילה חלקה של הביצה התמצית החלב והשמן בקערה נפרדת (שלא יהיו גושים
) מאחדים את שתי הקערות ומערבבים טוף טוף טוף טוף טוף עד שאיןבכלל גושים. לוקחים מצקת (עדיף קטנה) או כוסות של קפה טורקי למי שיש
) ושופכים בכל פעם אחת למחבת משומנת בחום בינוני.נא לשמור על הצורה העגולה
מטגנים כל אחד כש2 דקות משני הצדדים (הוכפים שמתחילות להיווצר בועות בפנקייק) עד שהם משחימים. להגיש עם סירופ מייפל/שוקולד/שוקולד מגורר או הכל ביחד...
בתיאבון
(אני היחיד שאוהב לבשל? אניוואי, מי שעושה שיספר לי איך יצא לו. ההכנה לוקחת כ-20 דקות - עםן אמא 15 דקות
). (כמו שאני עשיתי.....)

מי שואל אותכם בכלל }-(

חחח סתם
עדכון
יומולדת- השבוע חל יום הולדתה של אנסטסיה. הפורום קיבל קישור בעמ' הראשי ונפתח שירשור ארוך של ברכות. תודה לכל מי שנכנס להגיב
קבצים- האתר פלאנט אנסטסיה עומד להחליף את הקבצים שמוצעים כרגע להורדה בקבצים חדשים יותר. כל מי שלא הוריד- ממולץ עכשיו. האתר אנסטסיה דה וויס הוסיף שני קבצים נדירים של אנסטסיה מופיעה בתצוגת אופנה עם השירים מייד פור לובין' יו ואיימ אואטה לאב. מיותר לציין שאנסטסיה דפקה הופעה פיגוזית, והביצועים יפים מאוד, שווה כניסה.
לוח הזמנים של אנסטסיה התמלא שוב
.על הפרק- הופעה ביום מודעות למען סרטן השד, הופעה בתוכנית של שרון אוסבורן, הופעה במופע וומן רוק עם זמרות שונות, והשוס!!! ראיון בן 4 עמודים ב...ניחשתם נכון, ההוצאה האוסטרלית של מארי קלייר. ישנה גם כתבה קצרה במארי קלייר בהוצאה הבריטית. צפו לעידוכנים בקרוב. כנראה שהיחצנים של אנסטסיה כבר עובדים במלוא הקיטור
נפתח משחק חדש, 100 סיבות למה אנחנו אוהבים את אנסטסיה. כל אחד מוזמן לשרשר סיבות בגללן אנסטסיה "עושה לו את זה". כמו כן, חבר הפורום יגאל היקר ידלל את פעילותו בתקופה הקרובה, אז כולנו צריכים להיות פעילים יותר
אני אעלה בקרוב סדרת תמונות נדירות שלאנסטסיה שמצאתי בשיטוטי באינטרנט באתרים נידחים... עכשיו לשאלה פרטית שלי: ראיתי מתישהו סירטון שקראו לו, אם אני זוכר נכון, אימ אואטה לאב- דה סטורי. משיהו יודע מאיזה אתר (אנסטסיה מופיעה שם בהופעות חיות, באולפן ההקלטות וכו')... אם מישהו מכיר, בבקשה להגיד לי. כל מי שקורא לסמן ב
, כרגיל
יום נעים לכולם

תוספות../images/Emo26.gif

בעקבות השינוי בתפוז אתם מוזמנים להוסיף כתבות ותמונות שונות שאתם מצאתם לגלריות. כל מי שיש לו רעיון לרגלריות חדשות, שיתקרצץ על דוד

עוד תוספות ../images/Emo9.gif

הוספתי שער חדש לגלריית "שערי מגזינים" ו7 קבצים חדשים לפפראצי. לצערי היה עוד קובץ גדול מדי (חלק שני של איזושהיא כתבה) ולכן לא יכולתי להעלות אותו. אם למישהו יש מושג איך מקטינים, הקובץ נמצא בפרומו בגרליות של פלאנט... וקוראים לו 45. תודה

FreakOfNature

New member
../images/Emo45.gif

קראתי. ו
תכתוב את המתכון של הבראוניז שסיפרת שהכנת לפני כמה ימים.

NoWords

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifכל הכבוד../images/Emo41.gif

אתה מעצבן אותיייייייייייייייייייייי

כוכלם מעצבים אותי לנצל"ש חבריה לא יעזור לפורום מליוני שירשורים שכל שירשור זה 4 הודעות עדיף 4 שירושרים בעל עשרות הודעותתתת

love amor

New member
חחחח אני לא עושה פנקייק ככה...

אולי אני ינסה פעם..
ממתי בנים בגיל הזה יודעים לבשל?!
חחחחח ותודה על העדכון!

FreakOfNature

New member
מה רע בבנים שמבשלים../images/Emo35.gif

אני גם מידי פעם מכין כל מיני דברים.

למעלה