מתכונן למבחן
של יום שני

../images/Emo32.gif של יום שבת

כל מה שלא קשור לזאת שלקחה לענת את המעיל השחור של פומה לכאן
כל השאר יימחק
שיהיה לכם לילה מקסים
|נשיקה
אל תפתחו 20,000 אופים!!!

RedRecords

New member
אממ... נראה לי שסיכמנו על זה שלא

פותחים שרשור אוף טופיק לכל יום, מכיוון שכל העמוד הראשון מלא באוף טופיק.

נראה לי שסיכמת את זה עם עצמך

וזה הרעיון באוף פותחים שרשור לנושאים שלא קשורים למל בגלל זה קוראים לו אוףף תרצה או לא תרצה אלה החוקים בתפוז...

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifעזבי, הפיצול קשה ../images/Emo4.gif

לכי תדעי מה הוא רוצה בכל הויכח הזה שלו. הוא סותר את עצמו בלי סוף, כל שנייה. בכל אופן, את ממש אחלה, סיון
זה ממש רעיון טוב לפתוח שרשור
כל יום, כך שכל הודעות ה
יהיו מסודרות באופן אחיד בשרשור אחד, ולא יתבלגנו על-פני כל הפורום

אהההההההההההה אני לא מאמינה!

חזון אחרית הימים הגיע!!!! כתבת סיון עם ו אחת יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש סליחה הייתי חייבת להוציא את הפקאצה שבי
ורעיון האוףף זה ככה גם בפורומים האחרים וזה הגיוני כי אחרת יש בלאגנים בפורום אז יש שרשור אחד שלכל הדברים שהם לא קשורים למל. וגם אם בא לך להגיד משו לאומה אז תתשרשר אני לפחות מסתכלת בכל השרשורים ולא רק בכותרות אז ככה שאין לך מה לדאוג. ותענה לי למסר!

רוני1002

New member
אני אסביר לך למה אלי התכוון:

אלי, תתקן אותי אם אני טועה או אם לא הבנתי נכון. אין בעיה שנפתח שרשורים של
, אבל אין צורך לפתוח על כל נושא שני שיש בעולם שרשור כזה ובטח ובטח לא על המשקל של אנסטסיה... אלי כתב שלפי דעתו שרשור
פותחים פעם ביומיים- שלושה (זאת אומרת שרשור אחד לכמה ימים.) כשפותחים הרבה שרשורי
, אז הדיונים החשובים שקשורים למלאני עוברים לתחתית העמוד במקרה הטוב או אפילו לעמוד הבא.

RedRecords

New member
*מחזק את דבריה של שרית*

מספיק שיהיה שרשור אוף-טופיק אחד בכל עמוד. ברגע שהוא עובר לעמוד הבא, אפשר לפתוח חדש. מצב כמו של עכשיו שבו 80% מהשרשורים הם אוף-טויפק זה מגוחך. פשוט תסתכלו על העמוד הראשון ותראו כמה נושאים באמת קשורים למלאני. כאילו, בשביל זה פתחנו את הפורום? חסר דברים על מלאני לדבר עליהם?

actimel

New member
אתה בהחלט צודק

עד עכשיו אני ממש בחרתי שלא להתערב. זה חופשי מגוחך. יותר אוף טופיקס מאשר אפשר לראות בפורומים אחרים כאן. בבקשה, קחו לתשומת ליבכם. זהו פורום מלאני סי! תודה

../images/Emo32.gifמתכונן למבחן ../images/Emo178.gif של יום שני

כל מה שלא קשור לזאת שמעדיפה להיות לבד ולא בחברת תקליטים שהיא הייתה בה (תודה לשרה) לכאן
וכל מה שקשור אליה למקומות המתאימים השאר יימחק
אתם בטח חושבים שחילקתי את החיים שלי ללפני ששמעתי על זה ואחרי ששמעתי על זה אבל ממש לא. ואני לא רואה ממטר עיתונאים שיגידו מה שהם רוצים עובדה שמל עושה מוסיקה והמוסיקה מגיעה לארץ ומצליחה בארצות אחרות באירופה

רוני1002

New member
../images/Emo50.gif במבחן ביום שני

את לא רואה את הכתבים ממטר כי "אתה מי שאתה ו... זה בסדר." אני מושפעת מרוני סופרסטאר... בואו נסכם שזה יהיה השרשור
היחידי עד יום רביעי לפחות...

תלוי כמה תגובות

תשמעי זה הרעיון באוף פותחים אחד ליום וב 12 בלילה כל פעם שמתחלף יום אבל אם אין הרבה תגובות לאוף אז נשאיר אותו שלחתי לך מסר... ותודה ו"אני לא רואה אפחד ממטר" זה הבחורה שלא ממש סופרת את רוני

רוני1002

New member
כן, ראיתי את המסר. עניתי לך.

חחח כן הא
קראתי את הראיון הזה עם שורטי שהיא אמרה שהיא לא סופרת את רוני...

איזה מהם../images/Emo3.gif

היא אמרה את זה כל כך הרבה פעמים ואפשר להבין אותה... אבל התכוונתי לזה שהיא ואמרת שהיא לא רואה אפחד ממטר כאילו לא מתייחסת למה שאנשים אומרים , תעשי מה שטוב לך תהיי כנה עם עצמך ואל תסתכלי החוצה. ואני למדתי לעשות את זה כי חיים פעם אחת וצריך לעשות מה שטוב לך וגם אם זה לא מקובל ע"י אחרים.

רוני1002

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה עם כל מילה שלך.

אני מתכוונת לראיון שראיינו אותה אחרי טקס העמ"י. היא עזרה למראיין אחד לראיין מפורסמים. אז המראיין שאל אותה אם היא לא הובכה להיפגש עם רוני מאחורי הקלעים. היא אמרה לו שלא ממש אכפת לה כי היא לא סופרת את רוני.

חחחחחחח בכל מקום ששואלים אותה

היא אומרת את זה ופעם אחת היא אמרה שרוני לא מוזמנת להופעות שלה ולא כי יש לה משו נגד רוני אלא שהילה (שורטי) לא רוצה להופיע סתאמ אלא בפני אנשים שמעריכים אותה ואת המוסיקה שלה היא קוראת לזה "איכותיים" ואני לגמרי מבינה אותה בגלל זה היא לא מופיעה בכל מקום.

לילה טוב לפורום היקר!!!

אני בסך הכל שבועיים פה והפורום תופס נפח נכבד מהחיים שלי
לילה טוב לכם!!!! חלומומל טובים!!!

Music4Life

New member
מה המצב חברים ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני לא הכי הרבה כותבת פה ורציתי לשאול אתכם מה נשמע ומה חדש??? התגעגעתי!

למעלה