נא

המופע

New member
הזמר עמית חיו חושף בסינגל חדש:"גבר טיפה שונה"

הזמר והיוצר עמית חיו חושף בסינגל חדש: אני "גבר טיפה שונה". לינק לשמיעת השיר: www.amithayo.com "גבר טיפה שונה", הוא סינגל חדש מתוך אלבום הבכורה "עולם של יופי" של הזמר והיוצר עמית חיו, שיראה אור בחודש ספטמבר הקרוב. לינק לשמיעת השיר: www.amithayo.com מילים ולחן: עמית חיו עיבודים והפקה מוסיקלית: ראובן חיון. שלושה סינגלים נוספים ברדיו: "את מצפה", "אני יודע" ו"נוגע". לאתר הבית של עמית חיו: www.amithayo.com האזנה ערבה!

../images/Emo32.gif נא ../images/Emo153.gif../images/Emo5.gif

אחחח שנת הלימודים החדשה עומדת בפתח.. הלוואי הלוואי הלוואי שתהיה שביתהההה
אמא'לה שנה אחרונה שלי בבצפר.. איזה עצוב חח
שנה הבאה בעזרת ה' אני אהיה לקראת צבא
קניתם כבר דברים לבצפר? לא קניתי כלום...
אחח כמה שאני אוהבת אתכם

gal255

New member
שונאת לקנות דברים לבית ספר

אני נגד לחגוג את סוף החופש במסע קניות. אני עם אותו תיק מכיתה ד'. אפשר לבזבז את הכסף הזה על דברים יותר חשובים.

coraldark

New member
כן אני יודעת מתי יוצא האלבום

נראה לי שאת יודעת שרן דנקר נולד ב 1.1 בקיצור האלבום שלו יוצא בידיוק ביום הולדת שלו 1.1 ועם תרצי לדעת משהו ועם אני אדע אותו אני אגיד לך האימייל שלי הוא: [email protected] (יש לי מקורות מידע)

Meytar 888

New member
כנסי!!!!!!

קודם כל, רן נולד ב7.1 הדיסק יצא אתמול לחנויות. ולהבא תנצלשי!!!!!

tehila1995

New member
הקומונה לליטל רוזנצוויג

היי ..קוראים לי תהילה ואני מזמינה אותכם לקומונה שלי ושל ספיר על השחקנית הנערצת והאהובה ליטל רוזנצוויג בקומונה יהיו המון המון:תמונות,סקרים,ראיונות,ופעילויות שוות ביום שני ב-27/8 מנהלת הקומונה -ספיר, נפגשת עם השחקנית -ליטל רוזנצוויג אז כנראה שמחר היא תכתוב לנו בקומונה, אז אתם מוזמנים להיכנס מחר ולשמוע את כל מה שהיה שם וגם תמונות בלעדיות לקומונה נו אז יאאלה למה אתם עוד מחכים? שלכם ספיר ותהילה מנהלות הקומונה..הכניסה שווה!!

אני מיובשת../images/Emo10.gif

הייתי אצל הרופא והוא אמר שאני ממש מיובשת ואני חייבת להתחיל לשתות ועכשיו יש לי כאבי ראש נוראיים וסחרחורות
איזה באסה

למעלה