נבך

קובעים דייט!../images/Emo135.gif היום בתפוז

הערב ב-21:00 מיד לאחר התוכנית "מיכאלה" בערוץ 3, תערך טריוויה Live בהנחיית אופיר נהרי, שבה יוכל לזכות אחד מכם בסיור מודרך על הסט של הטלנובלה המצליחה.
ב- 23:00 יגיע לפורום דייט לסטרייט ו- blogtv מנחה התוכנית דייט לסטרייט, אביעד קיסוס, שיענה לשאלות וינסה לשדך live. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
פורום תרמילאים מארח הערב ב- 20:00 את רוזי גולדן, התרמילאית הפמיניסטית ומנחת קבוצות תרמילאיות. השאירו שאלות.
תפוז אנשים והמכללה למנהל מזמינים אתכם ליום הפתוח הוירטואלי הראשון מסוגו שיערך ב-8/7. לקראת היום הפתוח אתם מוזמנים להכנס לפורומים השונים, לשאול את מנהלי החוגים ולהתייעץ לגבי הלימודים שמעניינים אתכם. פרטים נוספים כאן

ssttaamm

New member
בוסתן

מישהו יודע מה קורה עם הערבי פינק פלויד שהיו בקיץ הקודם בבוסתן? יש מתישהו בזמן הקרוב??

FloyDviR

New member
הבחירות בגלגל"צ...

היום היו בחירות שלאיזה להקה מבין 2 יושמעו 3 שירים בשעה 4.... הפעם הדו קרב היה בין פינק פלויד ללד זפלין, ופינק פלויד שלנו ניצחו
אז את השיר הראשון פספסתי כי הייתי בדרך מהאוטו למחשב להפעיל גלגלצ אבל השניים האחרים שהושמעו זה Emily Play ו- Wish You Were Here... כבוד!

הראשון היה ABIT2 ../images/Emo66.gif

מישהו שמע כמה כמה הם ניצחו? פספתי את זה, כי לרגע החלשתי את הרדיו כי השיר לפני זה היה דפוק, ורציתי להתרכז במשהו אחר

FloyDviR

New member
שמעתם על זה ?!

קונטרט רוק - קאוורים של פינק פלויד!! פשוט 3 שעות של שליחי הבלוז ומג'סטיק, שיעשו קאוורים לפינק פלויד!! זה צריך להיות מדהים!! הייתי בהופעה אחת של שליחי הבלוז ונהנהתי מאוד!! אז 3 שעות זה יהיה שווה 95 שקל
יש מישהו שמתכוון לבוא מפה?

בינג

New member
אני רוצה ללכת

הם מנגנים את כל WYWH ואת כל DSOTM וחלקים מ"החומה"....אז זה נשמע נחמד מאד... אם יבואו איתי חברים ויהיה לי הסעה, אני שם

NIR Y

New member
וואוווו אני מאושר ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אין מצב בחיים שאני לא שם מקווה לראות הרבה מחברי הפורום שם

היום לומדים משהו בתפוז אנשים...

היום מתקיים יום פתוח וירטואלי ראשון מסוגו של המסלול האקדמי המכללה למינהל. אתם מוזמנים להיכנס לאתר ולשאול שאלות את מנהלי החוגים השונים המעניינים אתכם.
ב-18:00 פורום שיווק ופרסום מארח את גדי שמשון, העורך החדש של המגזין "אותות". אפשר כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום.
ב-20:00 מגיע לירון לבו ל-blogtv ולפורום אהבה מעבר לפינה. לירון יענה live לשאלותיכם.
ב-21:00 מגיע המתופף אשר פדי לפורום מתופפים. שרשור שאלות כבר עכשיו בפורום. יום נעים!

חשוב לדעת...

פורום תרומה לקהילה ממשיכים לעשות טוב. והפעם: תרומה של מסיבת ברית מילה לתינוק שנולד. כל הפרטים וההתארגנות עכשיו בפורום.
היום ב-14:00 נשדר live ב-blogtv ובפורום "השדרן של המדינה" את השלבים האחרונים של המיונים לקראת תחילת התחרות. היום תושלם בחירת 16 המועמדים הסופיים. השידור ימשך עד 20:00. כולם מוזמנים.

weird dust

New member
זאת עטיפה של אוסף אלבומים

של פינק פלויד שיצא ב92 והוא אמור להיות מכיל 9 דיסקים שאחד מהם הוא אוסף חדש (והוא לא קשור לאוסף שיצא ב97) מי שקנה את המקורי במיטב כספו היה אמור גם לקבל חוברת מעניינת עם כל מיני דברים

The Albatross

New member
../images/Emo26.gif

רגע, התפקיד שלך זה להסתובב בפורומים ולשים תמונות של אלבומים?

noamrap

New member
LEMMUS LEMMUS - אלבום פסיכדלי חדש

LEMMUS LEMMUS - chameleon mood swing =================================== ממש עכשיו הגיעו עותקים של האלבום החדש של lemmus lemmus לחנות "קצת אחרת" (רחוב דיזנגוף 93, תל אביב). בקרוב מאד ניתן יהיה להשיגו גם בחנויות הטאואר רקורדס בתל אביב. האלבום לוקח את המאזין למסע הזוי ומרתק באנגלית של ניחוחות פסיכדליה-סיקסטיז תוך שימוש נרחב במלוטרונים ישנים אמיתיים, אורגני האמונד, סיטאר, גיטרות ישנות, הארמוניום ועוד כלים מפעם. אין שימוש בסינטיסייזרים ומודולים וזאת על מנת לשמר את האווירה ההיא. אורחים מיוחדים באלבום : שי נובלמן ואיסר טננבאום (המתופף של "רוקפור"), שמנגן לכל אורך הדיסק. "a splendid time is guaranteed for all " לפרטים נוספים : [email protected]

היום בתפוז... יבוא מיוחד ../images/Emo160.gif

הטניסאי מארט סאפין, המדורג בין עשרת הטניסאים הטובים בעולם, נמצא בארץ לאימונים, והוא יפנה קצת זמן כדי לענות לגולשי פורום טניס של תפוז וערוץ הספורט. ניתן להשאיר לו שאלות עד מחר בחצות!
הערב ב-20:30 תענה מיכל גזית, יועצת פסיכו-אסטרולוגית ומנחת קבוצות "דרך האמן", לשאלותיכם בפורום להדליק אור בעבודה.
מחר ב-10:30 בבוקר, פורום הנקה מארח את איילת שלו, המטפלת בתינוקות הסובלים מגזים באמצעות תזונת האם. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.

למעלה