נגמר יום כיפור!!

minalota

New member
../images/Emo32.gifנגמר יום כיפור!!

השנה היה לי ממש קל לצום במיוחד שזה מארוחה לארוחה.. כן, כן אני מודה - כופרת.. לא היה כלום בטלויזיה אבל היו עוד המון כופרים יחד איתי בצ'טים. איך עבר לכם החג??? שבוע טוב לכולם

orrrrrrrrr

New member
אפיקורוס- גם אני כופר../images/Emo3.gif

היה טעים.. דווקא גיליתי משהו מענין ביותר בסטאר וורלד!

minalota

New member
כן גם אני זפזפתי לערוץ הזה

אפשר לחשוב כמה אפשרויות היו לי

orrrrrrrrr

New member
אני ראיתי הרבה dvd's

בעיקר "חברייייים" מצטער ריימונד אין עדיין על dvd(או שכן?) וגם אין לי על קלטות וראיתי בפעם המי יודע כמה את "הניצוץ"- זה היה בדיוק טוב ליום כיפור

minalota

New member
אפרופו DVD

לפני כניסת החג הלכתי להביא כמה סרטים [כמה שקוף, רק היה חסר שלט "כופרת" עליי], אז המוכר אמר.. "מוזר כמה אנשים באים לקחת סרטים לפני יום כיפור", בציניות....

axnholic

New member
בטח שיש

כאן. איזה גירסה של הניצוף? גירסת ג'וני (ניקולסון) או הגירסה היותר מורחבת. אני וחברים שלי ראינו את שניהם כל כך הרבה פעמים (יש לנו טעם די דומה... בסוף נגלה שאתה בעצם אחד החברים שלי :/. *פרנואיד* אני בטוח שזה אחד מהם).

orrrrrrrrr

New member
אממ

ראיתי את הגרסה של קובריק עם ניקלסון, את הסרט השני ראיתי גם, אבל לא אהבתי, אני גם לא אוהב את השחקן סטיב וובר.

orrrrrrrrr

New member
מה לא ראיתם, לא שמעתם??

על ההופעה (המשודרת) של הנשרים! *בשוק*

4הרמיוני

New member
היה לי אחלה צום../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

עבר ממש חלק
רק בצהריים היה טיפה קשה כי מתתי משעמום וכאבה לי הבטן...אבל עכשיו אני בסדר.. פתחתי ת'צום בכןס קולה ואז אכלתי ענבים ואז אכלתי עוגיות ואז שבקיות ואז עוגות ולחמנייה ואז שתיתי שוקו ובירה שחורה...חחח...בקיצ'ץ, אני ממש אוהבת לפתוחת ת'צום ובגלל זה כניראה אני גם אוהבת לצום (רק ביום כיפור ו-9 באב..פשוט יש מין אווריה כזאתי...) וגיליתי שהדרך הטובה ביותר להעביר את הצום היא להיות בבית כנסת...הזמן חולף לו כ"כ מהר

axnholic

New member
כשהייתי יותר

קטן הייתי הולך לבית כנסת, סיוט! זה אסיפת הורים שמדברים בלי הפסקה על החיים המשעממים שלהם ("אתמול קניתי בגד מאוד יפה!") ושואלים מה שלומי (מלווה שצביטת לחי). שיעמום אחד עמוק. והכי גרוע זה הילדים שאתה שונא פתאום נהיים חברים שלך בגלל ההורים, בעעע...

למעלה