נהייה פה יבש.. :/

../images/Emo32.gifנהייה פה יבש.. :/

אז.. מה אתם מתכננים לשישבת? איך עבר עליכם השבוע? איך היה במכבי? איזו פעולה העברתם? מה חדש?

yoyole123

New member
המ..

היתה אצלנו היום פעולה די משעממת של צוות טכני.. היה בסדר אבל הכי טוב עם המדריכות

idanshaf2

New member
מה רע בצוות טכני?

מה רע בפעולות של צוות טכני?? זה דווקא יפה מאוד שהצוות אצלכם מעביר פעולות... זה חשוב מאוד..

נכון, אבל...

פעולות כאלו יכולות לשעמם, זאת שהייתה אתמול למשל... מילא פעולות מחנאות רציניות כמו שהעבירו בעבר, אבל אתמול יצרנו דגם של איש מפלסטלינה ובשביל זה אנחנו לא צריכים פעולות בתנועה, בטח לא של הצוות הטכני.

../images/Emo13.gifחח

חחח עשיתם איש מפלסטלינה?? לנו דווקא הייתה פעולת מחנאות ג כן ביום שלישי והיא הייתה ממש מגניבה.. אני אפילו למדתי דברים חדשים.. החניכים למדו את כל הקשרים וזה היה נחמד.:)

idanshaf2

New member
אז אני אסביר לך למה...

השנה התנועה לקחה על עצמה לפתח ולהרחיב את נושא המחנאות... כחלק מתהליך זה נעשה שינוי קיצוני בהרכב בחינות הדרגה ובדרך שמתייחסים למחנאות.. אחד החלקים בבחינות הדרגה, ובכלל חלק מאוד חשוב בבניה מחנאית כלהשיא הוא הכנת הדגם.. אז נכון שבפעולה רק הכנתם איש מפלסטלינה אבל הרעיון הוא ללמד אותכם להכין דגמים של מבנים ושתתרגלו שקודם כל עובדים עם דגם ורק אחר כך עם המבנה עצמו...

Guy90

New member
אממממ.....

לגבי ג' אני לא יודע אבל לגבי ב' אני יודע ששינו לגמרי את הבחינה...

idanshaf2

New member
אתה תוכל לבדוק...

בחוברת ועידה שתצא בקרוב... בעיקרון שינו את מהלך כל הבחינות אבל הבחינה שעברה הכי הרבה שינוי היא בחינת ב'... כיום עובדים על הוצאת חוברת מחנאות חדשה שתחולק בקורס העשרה.. וחוץ מזה שבוקרס העשרה יתקיימו בחינות ב' כך שתוכל כבר אז לדעת מה היה השינוי בבחינה...

anat135

New member
תוכלו לעשות ב' רק במחנה קיץ!

רק אז יהיה לנו שנה ג'..

גמלנו הייתה פעולת מחנאות בשלישי.

לכל הארצי היה?
היה מגניב מאוד. הדרכתי גם.

assafein

New member
היה שבוע אחלה.....

קודם, כדי שלא תשאלו מה אני עושה בשעות כאלה ער אז אני עונה לפני.... אני נוסע היום לוינגייט עם הכתה(כיתת ספורט).... פעולה תהיה היום אז אני לא יכול לספר איך היה, ומחר אנחנו בסמינר אמצע במכבים.... שיהיה לכם יום טוב וסופשבוע נעים, שבת שלום
... אסף

assafein

New member
הייתי היום בכרמי יוסף../images/Emo3.gif

במשחק נגד הקבוצה המקומית... וגם פגשתי חברים מהקורס שמשחקים שם

assafein

New member
לא יודע../images/Emo3.gif...

היינו במגרש שזה בכניסה(תקני אותי אם אני טועה)... ואני משחק כדורסל....

למעלה