פעולות כאלו יכולות לשעמם, זאת שהייתה אתמול למשל... מילא פעולות מחנאות רציניות כמו שהעבירו בעבר, אבל אתמול יצרנו דגם של איש מפלסטלינה ובשביל זה אנחנו לא צריכים פעולות בתנועה, בטח לא של הצוות הטכני.
חחח עשיתם איש מפלסטלינה?? לנו דווקא הייתה פעולת מחנאות ג כן ביום שלישי והיא הייתה ממש מגניבה.. אני אפילו למדתי דברים חדשים.. החניכים למדו את כל הקשרים וזה היה נחמד.
השנה התנועה לקחה על עצמה לפתח ולהרחיב את נושא המחנאות... כחלק מתהליך זה נעשה שינוי קיצוני בהרכב בחינות הדרגה ובדרך שמתייחסים למחנאות.. אחד החלקים בבחינות הדרגה, ובכלל חלק מאוד חשוב בבניה מחנאית כלהשיא הוא הכנת הדגם.. אז נכון שבפעולה רק הכנתם איש מפלסטלינה אבל הרעיון הוא ללמד אותכם להכין דגמים של מבנים ושתתרגלו שקודם כל עובדים עם דגם ורק אחר כך עם המבנה עצמו...
בחוברת ועידה שתצא בקרוב... בעיקרון שינו את מהלך כל הבחינות אבל הבחינה שעברה הכי הרבה שינוי היא בחינת ב'... כיום עובדים על הוצאת חוברת מחנאות חדשה שתחולק בקורס העשרה.. וחוץ מזה שבוקרס העשרה יתקיימו בחינות ב' כך שתוכל כבר אז לדעת מה היה השינוי בבחינה...
קודם, כדי שלא תשאלו מה אני עושה בשעות כאלה ער אז אני עונה לפני.... אני נוסע היום לוינגייט עם הכתה(כיתת ספורט).... פעולה תהיה היום אז אני לא יכול לספר איך היה, ומחר אנחנו בסמינר אמצע במכבים.... שיהיה לכם יום טוב וסופשבוע נעים, שבת שלום