נהייתי מנהלת פורום מאגיה

fire snake

New member
../images/Emo32.gif נהייתי מנהלת פורום מאגיה

כולם מוזמנים להציץ ו(טפו טפו חמסה חמסה!) לא להיפגע! זה פורום 122 ברוכים הבאים!

א. כן

ב. לא קצת מצחיק לבקש "לבסס דיעות" בפורום שרובו ככולו על טהרת התיאווריות הבלתי מבוססות? מדוע אינך מבקש למשל מכל הטוענים לתקשורת עם יישויות אור וחושך למיניהן לבסס את דבריהם? שמתי לב שרק ה-"ספקנים" מתבקשים כאן לבסס ולנמק, בעוד שאת דברי המאמינים מקבלים מיידית מבלי להניד עפעף וללא כל צורך בביסוס כלשהו.

א.כמובן שאשמח אם תרשום את הנימוקים../images/Emo13.gif

ב. חבל, במקום לתקוף אישית, שזה באמת מיותר, נסה להביע את דעותיך באופן כזה שיאפשר לכולם לראות את הנחת היסוד שלך (באופן הכי יסודי שתוכל). הרבה פעמים אני יכול להסכים איתך, אך כשאני לא מסכים איתך אני מבקש ממך לבסס את דעותיך או לתת דעתך באופן מפורש יותר. לא כל אדם המנסה לבסס את דעותיו בכתוב, יקבל בהכרח את הסכמתי. לעומתך ישנם מקרים בהם אחרים כן מצליחים להסביר את דבריהם באופן מספק לטעמי. אתה מצליח לפעמים ולפעמים לא, ועל כך אני מבקש ממך לנסות לבסס את דבריך או להרחיב. מילים לא תמיד עוזרות או מוכיחות את דעתו של הכותב. חוץ מזה הפורום ברובו מתפרש לכל אדם באשר הוא לפי דעתו, כיוון שהקורא תמיד יוכל לפרש את הדברים כפי שהוא באופן אישי מבין אותם. אין הדבר מצביע על כך שהדברים הנכתבים אינם מבוססים, או כן.

ידידי, הינך מבולבל במקצת

לא תקפתי אותך או אף אחד אחר - שאלתי שאלה רצינית באופן כללי. שים לב שהשאלה לא הופנתה אליך אלא נכתבה בלשון רבים. ואת הנימוקים אפשר כמובן למצוא בספרות הרפואית ובמחקרים הרבים שנעשו בנושא. מי שמתעניין בתחום יכול לחפש בגוגל - לא חסר חומר.

אני לא זה שמתחכם.

הנה מה שרשמת : "מדוע אינך מבקש למשל מכל הטוענים לתקשורת עם יישויות אור וחושך למיניהן לבסס את דבריהם?" אתה רואה פה עוד מישהו שהשאלה מופנת אליו? ובנושא התחכום שאינו מצחיק ובאמת שאינו במקום.. נסה פעם הבאה לענות כפי שציינת שאתה יכול או מתכוון. חבל על ההתחכמות.

אתה עדיין מבולבל

א. השאלה שציטטת בהחלט כן מופנית אליך, היות ואתה הוא זה שביקש ממני לבסס את נימוקי, ולא אף אחד אחר. ב. שים לב להמשך ההודעה הכתוב ברבים, ואני מצטט: "שמתי לב שרק ה-"ספקנים" מתבקשים כאן לבסס ולנמק, בעוד שאת דברי המאמינים מקבלים מיידית מבלי להניד עפעף וללא כל צורך בביסוס כלשהו."

אתה כנראה אכן מבולבל .

"שים לב שהשאלה לא הופנתה אליך אלא נכתבה בלשון רבים" אולי השאלה הופנתה ל"ספקנים" ובעצם התבלבלת? בוא נרד מהמשחק המאוד מיותר הזה.. אנחנו נמשיך מכאן את השיחה או באופן פרטי, או שאם אתה רוצה לענות על השאלה שנשאלה קודם, אתה מוזמן, אחרת השיחה מציאה את עצמה. אתה מתבקש להפסיק להתחכם (פעם שניה).

franse

New member
ברכות על מינוי.

מאשרת לי לשים הודעה על הבלוג שלי? תודה.

למעלה